Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.280
Као што сам више пута писао, рат ће се решити искључиво на бојном пољу! Све санкције РФ су смешне према њеном стању у време Јељцина. Издржаће сигурно, као и до сада, можда на друге начине.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.Није културно рећи "лупеташ", без обзира о чему се ради.
Ovaj BN propagandni medij od samog pocetka do ovog momenta je zapadno placeno laprdalo I moze da trkelja do mile volje I to nece promijeniti svijet tamosnjih Srba u RSrbskoj a to znaci dok je RS ni promil sanse da taj deo Dejtonska tvorevine nece biti deo zlopakta zvanog NATO.. Muslimani I rvati PEHderacije mogu ici gde ih je volja. Ovo tvrdi moja malenkost rodom iz junacke I ponose R Srbske.Pripreme za ulazak BiH u NATO
Putin 4-D sahista
Prodao brat Dodik Ruse. Moram priznati da nije glup onoliko koliko sam smatrao.Ovaj BN propagandni medij od samog pocetka do ovog momenta je zapadno placeno laprdalo I moze da trkelja do mile volje I to nece promijeniti svijet tamosnjih Srba u RSrbskoj a to znaci dok je RS ni promil sanse da taj deo Dejtonska tvorevine nece biti deo zlopakta zvanog NATO.. Muslimani I rvati PEHderacije mogu ici gde ih je volja. Ovo tvrdi moja malenkost rodom iz junacke I ponose R Srbske.
Odgovori ti meni kolika je količina goriva u pitanju i sve će biti jasnoPa budi frend i poduči me, šta se zbiva s nuklearnim pogonom te rakete.
Ti si povjerovao da ima neograničen domet pa zauvijek leti?
Dakle, imaš radijacijsko zagađnje.
Za razliku od rafinerija.
Rusija nije u ratu, ona vrši SVO. Neće ti se dopasti ako je promene da bude pravi rat.Naravno da može biti viška oružja kad si u ratu, hoćeš reći da Rusija ne izvozi oružje?
Hahaha 1% livada kokošinjac hahahahaha odron od države hahahahaDistrikti Gnjativka i Rog, u starom ruskom gradu Krasnoarmejsku

Ti još uvek vrtiš istu priču a rečeno ti je i dokazivano čija je ruska zemlja na prostoru današnje Ukrajine.U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.
Neko mu reko što više postova bude imao na ovoj temi to će Rusi biti sporijiTi još uvek vrtiš istu priču a rečeno ti je i dokazivano čija je ruska zemlja na prostoru današnje Ukrajine.
У реду! Вероватно је то максимум колико можеш да се извиниш, замена теза.U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.

Opet kot'o...
Pa savršeno, bolje nije mogloKako napreduje trodnevni blitz krieg?
Kada Rudi ulaze u svoj stari kraljevski grad Kijev?
NE spavaju, dobili su zadatak da 24h brane Pokrovsk na krstiSpavaš li ikad jbt?

Ma da li je moguće da to dolazi iz zaostale Kine a ne iz star trek NATO država?Ова ограничења тешко погађају Украјинце, јер се мотори, батерије и контролери лета за дронове које користе украјинске оружане снаге претежно испоручују из Кине, напомиње Н-ТВ.
https://t.me/s/the_military_analytics
Ni ja ne mogu cudom da se nacudim. Strucnjak Frtajler me, onomad, nazva neznalicom, a u vezi komponenti za ukrajinske dronove.Ma da li je moguće da to dolazi iz zaostale Kine a ne iz star trek NATO država?

Aha, Rusija je u SVO, a Ukrajina je u ratu?Rusija nije u ratu, ona vrši SVO. Neće ti se dopasti ako je promene da bude pravi rat.
Poput USA koja je stalno već decenijama u nekom SVO, tako i Rusija može da upotrebi delić svojih snaga i kapaciteta na SVO i da nastavi sa.izvozom viška, imaju taj kapacitet. Ukropi ga nemaju.