Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 44 53,7%
  • Još malo

glasova: 12 14,6%
  • Izgubiće

glasova: 26 31,7%

• Ukupno glasova
    82
Као што сам више пута писао, рат ће се решити искључиво на бојном пољу! Све санкције РФ су смешне према њеном стању у време Јељцина. Издржаће сигурно, као и до сада, можда на друге начине.

Pripreme za ulazak BiH u NATO
Putin 4-D sahista
Ovaj BN propagandni medij od samog pocetka do ovog momenta je zapadno placeno laprdalo I moze da trkelja do mile volje I to nece promijeniti svijet tamosnjih Srba u RSrbskoj a to znaci dok je RS ni promil sanse da taj deo Dejtonska tvorevine nece biti deo zlopakta zvanog NATO.. Muslimani I rvati PEHderacije mogu ici gde ih je volja. Ovo tvrdi moja malenkost rodom iz junacke I ponose R Srbske.

Ovaj BN propagandni medij od samog pocetka do ovog momenta je zapadno placeno laprdalo I moze da trkelja do mile volje I to nece promijeniti svijet tamosnjih Srba u RSrbskoj a to znaci dok je RS ni promil sanse da taj deo Dejtonska tvorevine nece biti deo zlopakta zvanog NATO.. Muslimani I rvati PEHderacije mogu ici gde ih je volja. Ovo tvrdi moja malenkost rodom iz junacke I ponose R Srbske.
Prodao brat Dodik Ruse. Moram priznati da nije glup onoliko koliko sam smatrao.

Distrikti Gnjativka i Rog, u starom ruskom gradu Krasnoarmejsku

G4YKh7ragAAixB7

Naravno da može biti viška oružja kad si u ratu, hoćeš reći da Rusija ne izvozi oružje?
Rusija nije u ratu, ona vrši SVO. Neće ti se dopasti ako je promene da bude pravi rat.

Poput USA koja je stalno već decenijama u nekom SVO, tako i Rusija može da upotrebi delić svojih snaga i kapaciteta na SVO i da nastavi sa.izvozom viška, imaju taj kapacitet. Ukropi ga nemaju.

Наш извор у председничкој администрацији је јавио да је Зеленски хитно сазвао састанак поводом ситуације у Покровcку и да ће одлука о повлачењу украјинских оружаних снага из „кратера Покровска“ бити донета данас на Банковој улици. Сирски је јуче рекао Андреју Јермаку да нема резерве за деблокаду града и да је распоређивање специјалних снага ГУР-а чин очаја.

https://t.me/s/rezident_ua

Кина смањује испоруку компоненти за украјинске дронове, јавља канал Н-ТВ, позивајући се на представника мреже украјинских и међународних компанија за производњу оружја.

Према речима овог представника, Пекинг све више ограничава такве испоруке, а такође спречава украјинску одбрамбену индустрију да увози кинеске електронске компоненте преко савезничких земаља.

Према извору канала, Пекинг забрањује испоруку компоненти за беспилотне летелице балтичким државама „јер зна да ће завршити овде у Украјини“.

Ова ограничења тешко погађају Украјинце, јер се мотори, батерије и контролери лета за дронове које користе украјинске оружане снаге претежно испоручују из Кине, напомиње Н-ТВ.

https://t.me/s/the_military_analytics

Ова ограничења тешко погађају Украјинце, јер се мотори, батерије и контролери лета за дронове које користе украјинске оружане снаге претежно испоручују из Кине, напомиње Н-ТВ.

https://t.me/s/the_military_analytics
Ma da li je moguće da to dolazi iz zaostale Kine a ne iz star trek NATO država?

Нови јапански премијер Санае Такаичи одбацио је захтев Доналда Трампа да се обустави увоз руског гаса, наводи Ројтерс.

Према изворима, током разговора у Токију, Такаичи је изјавио да би забрана руског течног природног гаса наштетила јапанској економији и „само ојачала позиције Кине и Русије“.

Русија чини приближно 9% увоза течног природног гаса у Јапан.
Кина и Индија су такође
раније одбиле да подрже иницијативу Вашингтона да ограничи куповину руске нафте.

Rusija nije u ratu, ona vrši SVO. Neće ti se dopasti ako je promene da bude pravi rat.

Poput USA koja je stalno već decenijama u nekom SVO, tako i Rusija može da upotrebi delić svojih snaga i kapaciteta na SVO i da nastavi sa.izvozom viška, imaju taj kapacitet. Ukropi ga nemaju.
Aha, Rusija je u SVO, a Ukrajina je u ratu?
Kakva je to Specijalna operacija gdje imaš svojih stotine hiljada mrtvih vojnika?
Pa da, ruska.
My bad.

Semantika ti neće pomoći.

Back