Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.914
U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.Није културно рећи "лупеташ", без обзира о чему се ради.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.Није културно рећи "лупеташ", без обзира о чему се ради.
Ovaj BN propagandni medij od samog pocetka do ovog momenta je zapadno placeno laprdalo I moze da trkelja do mile volje I to nece promijeniti svijet tamosnjih Srba u RSrbskoj a to znaci dok je RS ni promil sanse da taj deo Dejtonska tvorevine nece biti deo zlopakta zvanog NATO.. Muslimani I rvati PEHderacije mogu ici gde ih je volja. Ovo tvrdi moja malenkost rodom iz junacke I ponose R Srbske.Pripreme za ulazak BiH u NATO
Putin 4-D sahista
Prodao brat Dodik Ruse. Moram priznati da nije glup onoliko koliko sam smatrao.Ovaj BN propagandni medij od samog pocetka do ovog momenta je zapadno placeno laprdalo I moze da trkelja do mile volje I to nece promijeniti svijet tamosnjih Srba u RSrbskoj a to znaci dok je RS ni promil sanse da taj deo Dejtonska tvorevine nece biti deo zlopakta zvanog NATO.. Muslimani I rvati PEHderacije mogu ici gde ih je volja. Ovo tvrdi moja malenkost rodom iz junacke I ponose R Srbske.
Odgovori ti meni kolika je količina goriva u pitanju i sve će biti jasnoPa budi frend i poduči me, šta se zbiva s nuklearnim pogonom te rakete.
Ti si povjerovao da ima neograničen domet pa zauvijek leti?
Dakle, imaš radijacijsko zagađnje.
Za razliku od rafinerija.
Rusija nije u ratu, ona vrši SVO. Neće ti se dopasti ako je promene da bude pravi rat.Naravno da može biti viška oružja kad si u ratu, hoćeš reći da Rusija ne izvozi oružje?
Hahaha 1% livada kokošinjac hahahahaha odron od države hahahahaDistrikti Gnjativka i Rog, u starom ruskom gradu Krasnoarmejsku
![]()
Ti još uvek vrtiš istu priču a rečeno ti je i dokazivano čija je ruska zemlja na prostoru današnje Ukrajine.U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.
Neko mu reko što više postova bude imao na ovoj temi to će Rusi biti sporijiTi još uvek vrtiš istu priču a rečeno ti je i dokazivano čija je ruska zemlja na prostoru današnje Ukrajine.
У реду! Вероватно је то максимум колико можеш да се извиниш, замена теза.U redu. Rusi nemaju namjeru anektirati tuđi teritorij u svoj Lebensraum, to je sve maskirovka.
Opet kot'o...
Pa savršeno, bolje nije mogloKako napreduje trodnevni blitz krieg?
Kada Rudi ulaze u svoj stari kraljevski grad Kijev?
NE spavaju, dobili su zadatak da 24h brane Pokrovsk na krstiSpavaš li ikad jbt?
![]()
Ma da li je moguće da to dolazi iz zaostale Kine a ne iz star trek NATO država?Ова ограничења тешко погађају Украјинце, јер се мотори, батерије и контролери лета за дронове које користе украјинске оружане снаге претежно испоручују из Кине, напомиње Н-ТВ.
https://t.me/s/the_military_analytics
Ni ja ne mogu cudom da se nacudim. Strucnjak Frtajler me, onomad, nazva neznalicom, a u vezi komponenti za ukrajinske dronove.Ma da li je moguće da to dolazi iz zaostale Kine a ne iz star trek NATO država?

Aha, Rusija je u SVO, a Ukrajina je u ratu?Rusija nije u ratu, ona vrši SVO. Neće ti se dopasti ako je promene da bude pravi rat.
Poput USA koja je stalno već decenijama u nekom SVO, tako i Rusija može da upotrebi delić svojih snaga i kapaciteta na SVO i da nastavi sa.izvozom viška, imaju taj kapacitet. Ukropi ga nemaju.
Junačka belgijska vojska koja je pružalla otpor nemačkoj cele 2 nedelje hahahah, nato pudleБелгијски министар одбране Тео Франкен упозорио је Русију на последице напада на Брисел.
„Ако Русија нападне Брисел, срце НАТО-а, сравнићемо Москву са земљом “, изјавио је Франкен.
Телеграм
Доказ
Белгијски министар одбране Тео Франкен најавио је да би трупе могле бити распоређене на улице Брисела до краја године. Рекао је да је Министарство унутрашњих послова упутило захтев војсци усред погоршања ситуације јавне безбедности.