Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
Ja sam spomenuo Francusku i Grcku po secanju, a ti kao mlada devojka sigurno nisi ni cula da su te dve drzave napustale NATO, a kamoli da znas u pravni status tog napustanja. Dakle ti konsultujes wikipediju! Pored toga NATO je MEDJUNARODNI UGOVOR ulazenje i izlazenje iz NATOa odvija se po MEDJUNARODNOM PRAVU! Kako to da se tu pozivas na medjunaroodno pravo: "NISU POTPISALI DA IZLAZE IZ NATOa"!
A kad te ja pitam za pravni staus putinove agresiju na Ukrajinu, onda ti tvrdis kako medjunarodno parvo ne postoji, ili nije bitno? Kako to mlada gospodjice?
Da niste malo licemerni? Da nemate dvostruke kriterijume?
p.s. Pa vidis, tvom Milosevicu je sudjeno po tom medjunarodnom pravu.
A i tvom Putinu ce biti sudjeno po medjunarodnom pravu, ako ne zavrsi kao Hitler u svojoj kremaljskoj jazbini
Ne znas da li sam mlada gospodjica, ne znas da li sam znala za slucaj Grcke i Francuske, nemas pojma cime se bavim, ali znas da konsultujem Wikipediju. Ne mozes se uvek rukovoditi sopstvenim primerom. Izlazenje iz NATO se odvija po clanu 13. sporazuma alijanse i nema nikakve veze sa medjunarodnim pravom. Ti si taj koji je odvalio glupost sa izlaskom Grcke i Francuske. Sada se nevesto vadis, taktikom "napad je najbolja odbrana". Skoro da mogu da ti vidim facu zapenjenu od besa. Da nisam pristojna, rekla bih ti sta da radis i sa Milosevicem i sa Putinom i sa Hitlerom.

Ne znas da li sam mlada gospodjica, ne znas da li sam znala za slucaj Grcke i Francuske, nemas pojma cime se bavim, ali znas da konsultujem Wikipediju. Ne mozes se uvek rukovoditi sopstvenim primerom. Izlazenje iz NATO se odvija po clanu 13. sporazuma alijanse i nema nikakve veze sa medjunarodnim pravom. Ti si taj koji je odvalio glupost sa izlaskom Grcke i Francuske. Sada se nevesto vadis, taktikom "napad je najbolja odbrana". Skoro da mogu da ti vidim facu zapenjenu od besa. Da nisam pristojna, rekla bih ti sta da radis i sa Milosevicem i sa Putinom i sa Hitlerom.
Posteno,nebanesc lici na Saju totalno odvaljeni od stvarnosti

Од распада СССР се зна да је улазак Украјине у НАТО црвена линија и да ће у случају да се то деси Русија ући у рат.

Ne zna se to, jer je taj isti Putin tvrdio suprotno, tvrdio je da "nema ništa protiv Ukrajine u NATO savezu jer je Ukrajina suverena država. "

Tražiš izgovore sa agresiju, okupaciju i aneksiju.
Ti si zivi dokaz onoj dijagnozu o hrvatima Koji su najhrabriji ne zato sto se nicega ne boje vec nicega ne stide.
A malo duza definicija koju je napisao Srbski kralj poezije Jovan Ducic a naslov dijagnozu je "Sinu tisucljetne kulture".
Kao neko ko je poduzi zivot zivijo medj hrvatima mogu da kazem da je Jovan Ducic ne samo vrh poezije vec I neuropsihijatar No1 za huruhvate.

"To je drugo"

Znaš zašto? Zato jer Srbi vole za sebe govoriti da su "Mali Rusi", Rusi su srpska braća, i zato jer su ljuti na NATO zbog toga što je pomogao da ostanu bez dijela teritorija.

I zato im se sviđa ruski nacizam i zatiranje drugog naroda i države.
I to je okej.
Ono što nije okej je da se pritom pozivaš na neke principe i dosljednost.
Vole, ali ne svi Srbi srecom.

Ti si zivi dokaz onoj dijagnozu o hrvatima Koji su najhrabriji ne zato sto se nicega ne boje vec nicega ne stide.
A malo duza definicija koju je napisao Srbski kralj poezije Jovan Ducic a naslov dijagnozu je "Sinu tisucljetne kulture".
Kao neko ko je poduzi zivot zivijo medj hrvatima mogu da kazem da je Jovan Ducic ne samo vrh poezije vec I neuropsihijatar No1 za huruhvate.
Jovan Dučić naziva druge narode "zakržljalom rasom".
U mom selu takve zovemo nacistima, kao što i ustaše mene Srbina smatrali zakržljalom rasom.
Nadalje, evo ti, smijurijo, Putina kako priča da nema ništa protiv Ukrajine u NATO.

Ако си лош син, лош или никакав отац, муж, сасвим незадовољавајући мушкарац у сваком погледу, онда бар имаш војну технику и мизерне ратне злочине украјинског ратишта да те испуњавају.

Није тешко погодити да нормални и функционални мушкарци не налазе уживање у сликама погубљења и лешева.

Zahvali se coveku za dijagnozu ;)

Наш извор извештава да је, према извештајима Генералштаба Оружаних снага Украјине, више од 1,3 милиона украјинских беспилотних летелица изгубљено у првих девет месеци ове године.
Ови губици укључују беспилотне летелице изгубљене на земљи током борбених мисија, приближно 50% од 1 милион (650.000), 8% због логистике, приближно 32% због складиштења и 10% због губитака у производњи (Руси често циљају места монтаже).

Многи наши извори указују да је бројка много већа, јер рачунају само FPV дронове.
Ово не укључује извиђачке дронове, дронове које су саме јединице купиле из кампова за обуку или дронове дугог домета.
Наравно, постоји једна напомена: многи дронови се једноставно отписују да би се прао новац у случају корупције. Постојали су на папиру, али у стварности нису. Многе јединице стално имају несташицу дронова.
Зато се Зеленскијева елита богати на рату и жели да продужи борбе, што их чини милионерима.

https://t.me/s/legitimniy

Inace Rusi su trodnevnu svo pokrenuli iskljucivo zbog Pokrovska. :hahaha:
Sanak pusti

:hahaha:

1759755826935.png.webp

Back