Dobar model za buducu ukrajinu.I američke vojske na tlu Njemačke već 80 godina su okupirani.

"Demokratiju" zapad koristi u nedostatku trojanskog konja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar model za buducu ukrajinu.I američke vojske na tlu Njemačke već 80 godina su okupirani.

Leti iznad zapadne Ukrajine

Jos jedna epska pobeda Rusa i Volodje u trodnevnoj svo nema sumnje.
Bit će to još jedna u nizu pobjedničkih evakuacija hrabrih geroja Ukrowehrmachta dok će kukavička ruska vojska gubitnički napredovati.Zato što je generalštab Ukrajinske vojske u Vašingtonu još od Majdana a GUR i SBU pod komandom CIA a njih zabole za okruženja tamo nekih kidnapovanih Ukrajinaca, jer tako dolaze na front.
Bukvalno ih kidnapuju na ulicama.
Inače je na Kupjasnkom džepu (iza Oskila) i Pokrovsko/Mirnogradskom džepu zajedno u operativno okruženje stavljen 31 bataljon Ukrajinske vojske.
Ne tridestprvi - jedan od (slovima) već tridest i jedan bataljon (zbirno) a to je 10-15 hiljada vojnika.
Kod Kupjanska baš nemaju gde nazad osim da se podave u Oskilu dok ih odozgore kljucaju dronovi i artiljerija a kod Pokrovska su im ostale njive i ona T glibavo/blatnjava/porupljena raskrsnica koja se motri 24/7 dronovima i koja je već sada groblje Ukrajinske tehnike.
Ovo je velika prekretnica, zato se žurilo sa pregovorima. Ako se Ukrajinci ne predaju, već krenu da se povlače u izuzetno nepovoljnim uslovima, onda će tu biti opaka klanica.
U oba slučaja biće to veliki PR gubitak za NATO i Ukrajinsku vrhušku zbirno a za Ukrajinsku i veliki gubitak ljudstva koje im je i onako na kritičnom minimumu.

koji presedan?Rusija je samo iskoristila presedan.
Američki.koji presedan?
Koju agresiju?
Rusija provodi akciju za oslobođenje Ukrajine od zapadnih zločinaca i njihovih sluga Zelenskog, Jeremaka, Arestoviča (koji su sasvim slučajno jevrejske nacije) i ostale nacističke bratije.
Akcija je neophodna radi same bezbednosti Rusije i sprečavanje egzistencijalne pretnje za Rusiju koju bi predstavljalo prisustvo NATO trupa i oružja u Ukrajini.
I da ne zaboravim, neko je to lepo primetio:
''Rusija nije nikoga ubila, a da to nije bilo za njegovo dobro''
Da sam Putin ja bih Lavrov I sve one gradove mjesta sela koja su obozavaoci nazi Bandere extra bih ih tretirao I extra im je80 nanu naninu jer zasluzuju poseban tfetman u DEnacifikaciji.Zalosno je i ljut sam sto se tako neradi.
Zašto bi to Rusija činila?Da dodamo,
"Kada se Rusija samoubije, verovatno će i to biti za njeno dobro"
Ginu i Natovci, Gruzini, Kolumbijci, Brazilci i ostali ološ koji je došao na safari u Ukrajinu.Ako nisi informisan, a izgleda da nisi, ginu pravoslavci na obe strane.
Teorijski, ovaj rat bi bio kao kada bi Srbija zaratila sa Crnom Gorom zbog Srba u CG
Zašto bi to Rusija činila?
Čini se tebi.upravo čini
Ginu i Natovci, Gruzini, Kolumbijci, Brazilci i ostali ološ koji je došao na safari u Ukrajinu.
Da, samo onda prečesto NATO oficiri počeli ugibati.Ginu plaćenici na obe strane, sa svih strana sveta, ima i Srba, to verivatno znaš,
sve ostalo je u domenu fantazije
Sve vesti o stotinama pobijenih i zarobljenih NATO oficira nikako da dobiju neku potvrdu i dokaz i ostadoše u domenu špekulacija.
O.
Не да предвиђају него већ две недеље долазе упозорења да је ситуација критична и да је потребно премештање снага на повољније положаје. То су писали блогери ветерани који су на вези са јединицама на терену и упознати су са ситуацијом на терену из прве руке.
Прекјуче је Сирски тражио од Билецког да Азов крене са својих положаја (који су обавезно у околини насељених места - после Угљедара пушкама не можеш њих да утераш у град) у противнапад на руске положаје. Билецки је добио са образложењем да је то самоубиство.
Пре неки дан је чак Џихади у Билду написао "Ово је кошмар - под претњом окружења ВСУ покушавају да држе Покровск и Мирноград и то само из политичких разлога. Из украјинске перспективе видим неколико политичких разлога да се држе положаји који су у полуокружењу. Из војне и логистичке перспективе, ово је кошмар:"
Међутим ужасна је трагедија тог унесрећеног народа што нелегална власт уопште не ради у интересу свог народа већ у интересу глобалиста који и иначе заговарају теорију да на земљи живи превише људи.
.
Nisam ni ocekivao da ces biti dovoljno pametan da moju kritikcku ocjenu shvatis I da se malo zamislis I barem trunku te svoje beskrajnu naivnosti korigujes tako sto ces malo vise da se posvetis istrazivanjima ko je I Kakav je zapad. Ja sam prije 30 I kusur godina bio isto ko I ti zaludjen o zapadu.... Ali za razlikuje od tebe ja sam tokom moje mladosti-naivnosti-neukosti kritike starijih uvijek uvazavao.Ozboljno bih se zabrinuo da me takvi kao ti ne smatraju glupim.
Jel Putin bog ili čovek?
Čini se tebi.
Nisi navikao da netko pruža otpor Zapadu i da se ne daju pokoriti.
Zar si toliko naivan?Ne pružaju otpor zapadu, ratuju protiv prvog suseda i bratskog naroda, kao kad bi Srbija zaratila protiv Crne Gore
pa ni rusi nisu pitali ujedinjene nacije, po vashoj prici to su nacisti!?Američki.
Koliko je agresija USA izvela diljem svijeta.