KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.879
MRAP cipeleMoraš da ideš na kurs da bi mogao da hodaš u ovome
Narkokompleksaš
![]()
Nikad se ne zna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MRAP cipeleMoraš da ideš na kurs da bi mogao da hodaš u ovome
Narkokompleksaš
![]()
Midget cipeleMRAP cipele
Nikad se ne zna
.Evo objasni mi ti koliko su napredovali Rusi u protekle 4 godine.
Oduzmi Krim, Donjeck i Luhansk, to je već bilo okupirano.
Oda, koliko su napredovali?
10% Ukrajine u 4 godine?
.Pa, to je ono što ja sve vrijeme govorim
Ukrajinci napreduju osim kad je razmjena mrtvih, e, onda Rusija napreduje ali samo malo, tek toliko da Ukri ne mogu skupljati mrtve Ruse za razmjenu
Moraš da ideš na kurs da bi mogao da hodaš u ovome
Narkokompleksaš
![]()

Nije dobra matematika, pomenuti su za poslednjih mesec dana pobili bar tri meleona Rusa, koji meleon više manje..
Како ово да објасниш мозговима који верују да су Руси за четири године напредовали пола метра.
Непрекидно нападају и као нападачи трпе тешке губитке.
А онда ти објасне да су све руске жртве остале иза линје фронта и Украјинци не могу да их покупе.
Када гледам овде у претходних месец дана само су @Mstislav, @febo_ch и несрећни @nebanesc побили најмање 3000 Руса. А где су још @zbiljaš, @piciginx, @JazzPiano, @Frtajler и остале перјанице бојне крижарица.
Нешто овде очигледно није у реду.
.
Fk GalatasnajperKO VODI?
Pitao sam kakve veze ima puc na Madagaskaru sa Ukrajinom i Rusijom pa se toliko radujete. Francuzi se nisu okrenuli niti gube ratove, NATO centrala misli da je opasno ako Rusi pregaze Ukrajinu a Francuzi samo slede tu politiku.Французи губе све своје ратове а окренули се против Руса. То није нормално. Или јесте, по теби?
I na drugi takodje.Pogledajte prilog 1806110
Na prvi pogled nema nikakve veze sa ukrajinom
Pitao sam kakve veze ima puc na Madagaskaru sa Ukrajinom i Rusijom pa se toliko radujete. Francuzi se nisu okrenuli niti gube ratove, NATO centrala misli da je opasno ako Rusi pregaze Ukrajinu a Francuzi samo slede tu politiku.
Ako ne napustite osvojicemo ih za nekih godinu-dve eventualno.![]()
Jos jedan u nizu putinovih ratnih zlocina! Ovde neki cak vole ratne zlocine...
Zapadna propaganda im isprala mozgove.Pa, to je ono što ja sve vrijeme govorim
Ukrajinci napreduju osim kad je razmjena mrtvih, e, onda Rusija napreduje ali samo malo, tek toliko da Ukri ne mogu skupljati mrtve Ruse za razmjenu
Зашто Русија не уништи украјинске фабрике наоружања и војне опреме?