Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 43 56,6%
  • Još malo

glasova: 9 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 24 31,6%

• Ukupno glasova
    76
Ovo nisam ja pisao pa ne razumem sto mi kacis tudje? Imas @Emihs pa s njim raspravi.
Ja sam se prvih 100 dana poprilično sarkastično oglašavao na temi i to je vidljivo u svakom postu.Lako se može naći prva epizoda teme rat u Ukrajini.Posle je postalo previše krvavo i jasno vidljivo da od brze pobjede nema ništa i da će ovo trajati nekoliko godina.

Путин је рекао Трампу да ракете Томахавк неће променити ситуацију на бојном пољу, али ће наштетити односима између Русије и Сједињених Држава и насељу у Украјини, рекао је Ушаков.

По његовом мишљењу, „Трамп ће узети у обзир сва разматрања која је Путин изнео током телефонског разговора на сутрашњем састанку са Зеленским“.

Tomahawk za sad stop.
A jel Putin rekao koje oružje hoće promijeniti situaciju na bojnom polju?

Ja sam se prvih 100 dana poprilično sarkastično oglašavao na temi i to je vidljivo u svakom postu.Lako se može naći prva epizoda teme rat u Ukrajini.Posle je postalo previše krvavo i jasno vidljivo da od brze pobjede nema ništa i da će ovo trajati nekoliko godina.
Ma meni samo nije jasno sto mi gura tudje izjave, reko sam mu 100x da mene cima za moje izjave, neki preklop ima lik ocigledno

Резултати разговора између Путина и Трампа бацају сумњу на могућност пребацивања ракета дугог домета у Кијев у блиској будућности и повећавају европске страхове од капитулације Вашингтона пред Москвом, — Ројтерс

Резултати разговора између Путина и Трампа бацају сумњу на могућност пребацивања ракета дугог домета у Кијев у блиској будућности и повећавају европске страхове од капитулације Вашингтона пред Москвом, — Ројтерс
Ukratko Tramp opet moli Putina za milost prema Ukrajini.A kada su čačkali mečku gadjajući ruske rafinerije niko se nije oglasio da će im Rusi vratiti.

Rusija se budi, stotine ljudi (Čitaj - desetak) protiv Putina

:hahaha:

Screenshot_20251016_213924_com.android.chrome_edit_8454341076141724.jpg

Back