Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.957
Zato im je na vlasti neuracunljiv pajkanЧему онда паника од Руса питам се?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato im je na vlasti neuracunljiv pajkanЧему онда паника од Руса питам се?
Pored toga sto je neuracunjiv, on je paranoican i sociopata.Zato im je na vlasti neuracunljiv pajkan
Da bas je tako bilo u javnosti, procitao sam i ja kada je Putin to rekao ali stvarnost je drugacija i ne objavljuje se, Putina itekako bi pogodilo pristupanje Ukrajine EU i napredak slican poljskom i njegovu obavezu da objasni Rusima zasto i kako to.
Pored toga sto je neuracunjiv, on je paranoican i sociopata.
Zato im je na vlasti neuracunljiv pajkan
Da li je Putin avatar of Queen Borg:
...nakon pristupa EU dolazi boljitak kao u svim bivsim SSSR saveZnicama...
To nisu nikakve tajne zna svako ko prati dogadjanja u politici samo lukavi Putinovi dupelisci misle da je Volodja odigrao maestralno i zaebo Trampa Bajdena ili nekog treceg.Све тајне Кремља знаш, браво!
Tacno tako. A demokratske i decentralizovane drzave su daleko bolje u inovacijama od okostalih hijerarhizovanih despotija i zato je Ukrajina uvek u prednosti u odnosu na Rusiju.Ни руски се није показао ништа бољи јер дронови стварају мален радарски одраз а руска ПВО доктрина се заснива за рушењу авиона, балистичких-крстарећих пројектила.Све у свему овај рат доноси мноштво промјена у пракси.
Izgleda mi da ni ti nisi jak u racun.Шта би тек било да је као ти, урачунљив, мислим? Или опет лажеш пошто ти је то из детињства остало, како сам кажеш.
Njihov covek smrdeo tamo godinamaНегде у земљама немачког говорног подручја:
"Не бојимо се ПУТИНА, бојимо се ВАС."
Је ли ово стварно?
Marcel Sardo @realmarcelsardo · 2 ч
Yes. Its a guy in a village called Zeitz, in Sachsen-Anhalt. East Germany.
https://x.com/realmarcelsardo/status/1978548806355689799
ingrid jacobs @jeepybrownie01 · 1 ч
Yes. The culprits to be scared off are von der Leyen, Kallad,etu , Macron , Stärker , Netanyahu and Trump. NOT Putin
https://x.com/jeepybrownie01/status/1978560090790629458
Nece p'zde a tako bi dobro doslo ovima na vlasti.Па нек плате Србима ратну одштету за три бомбардовања и агресије у прошлом веку! Очито имају пара.
Znam to je ovde objavljeno jos pre 2--3 godine.Покровск је готова прича.
'Bes Ameriku evo i Ukrajina ratuje svemirom samo oni jos santaju.Јел' греју из свемира?
Nije se moglo izbeci, jednom komunista, uvek komunista, pitanje je samo koliko ce daleko ici Kina u svemu ovome.inače sve mi se čini da je kolektivni zapad učinio jednu veliku golemu stratešku grešku...ratuje na dva fronta...i protiv kine i protiv rusije...čak i da rusi i kinezi nisu oslonjeni jedni na druge amerikanci ih vezuju jedne uz druge kao što su nekada nacisti i fašisti vezali komunističko boljševički SSSR i britanske i američke kapitaliste i imperijalliste
Не пратиш довољно, ситуација на фронту напротив показује да су Руси и даље Богови ратовања.Tacno tako. A demokratske i decentralizovane drzave su daleko bolje u inovacijama od okostalih hijerarhizovanih despotija i zato je Ukrajina uvek u prednosti u odnosu na Rusiju.
Aha, naravno da može.Да, ако све може лапо лапо да се дијели може и Кијев.