Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.893
Bas hvala sto si mi rekaoOvo treba da bude smesno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas hvala sto si mi rekaoOvo treba da bude smesno?
Istrtljao i ostao ziv, blago tebi.Oni nisu hteli rat ni sa Japanom ni sa Nemačkom, hteli su da izbegnu oba. Dok su Englezi objavili rat Nemcima to je poznato kao "lažni rat" jer naredne dve godine nisu ni ratovali.
Ameri su u rat sa Nemcima ušli tek tri godine kasnije i to vrlo kilavo.
Nabroji mi velike bitke engleza i nemaca pre 1942. Bežaniju iz Dankirka ne pominji, to nije bila bitka.Istrtljao i ostao ziv, blago tebi.
Tvoj veliki odmor mu ne smeta ali ona tri casa grizu ga nemilosrdno.U pravu si. Svejedno sam zastrašujuće inteligentan.
Vazdusna bitka za Britaniju, Bitka na Atlantiku znas ono kad su nosili Rusima gorivo, aluminijum i klopu, sto ne pominjati bezaniju iz Denkerka? Takvih "okrsaja" su Rusi imali mnogo vise.Nabroji mi velike bitke engleza i nemaca pre 1942. Bežaniju iz Dankirka ne pominji.
Francuze da ne uvlačimo u priču, pregaženi su u par nedelja.
Jel palo Hirovo Mudo?Kako se divno ukrowermaht teši![]()
![]()
Krenulo jutarnje trkeljisanje
Svako uništavanje ukrowermahta se slaviJel palo Hirovo Mudo?
Slavi li se?
Vazdusna bitka za Britaniju, Bitka na Atlantiku znas ono kad su nosili Rusima gorivo, aluminijum i klopu, sto ne pominjati bezaniju iz Denkerka? Takvih "okrsaja" su Rusi imali mnogo vise.
Sve može da se obori, čemu onda drama?Može da se obori.
"zastrašujuće" is a kee word....U pravu si. Svejedno sam zastrašujuće inteligentan.
To nisu bitke, prvo je prosta odbrana u vazduhu, drugo su napadi nemaca na konvoje između amera i engleza (nema veze sa sovjetima pre 1942), treće je "evakuacija", u prevodu bežanija.Vazdusna bitka za Britaniju, Bitka na Atlantiku znas ono kad su nosili Rusima gorivo, aluminijum i klopu, sto ne pominjati bezaniju iz Denkerka? Takvih "okrsaja" su Rusi imali mnogo vise.
Opet su to napadi nemaca, nije napad engleza nakon objave rata.Severnoafrička kampanja i prvi ozbiljni porazi Sila osovine, koji su kulminirali kada je Montogeri nalupao Romela kod El Alamejna.
Poruka u temi "Rat u Ukrajini (39)" https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-39.1038805/post-51639265Дај ми линк, молим те. Нисам запазио а веома ме занима.
Mediji svašta pišu.Sve može da se obori, čemu onda drama?
Znam ali sto bi sve to pisao uludo jer njemu je uzalud reci nesto svrsishodno, efektnije je malo ga pecnuti i podsetiti da su Rusi mnogo vise bezali od Svaba nego Englezi.Severnoafrička kampanja i prvi ozbiljni porazi Sila osovine, koji su kulminirali kada je Montogeri nalupao Romela kod El Alamejna.
Da, branili se i bezali efikasnije i pametnije od Rusa kojih je bilo po radinim logorima nekoliko miliona proizvodeci naoruzanje.To nisu bitke, prvo je prosta odbrana u vazduhu, drugo su napadi nemaca na konvoje između amera i engleza (nema veze sa sovjetima pre 1942), treće je "evakuacija", u prevodu bežanija.
Niti u jednom od ta tri englezi nisu napali nemce, branili su se. Objavili su rat 1939 bez namere da bilo šta urade.