Kako npreduje trodnevni blitz krieg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to treba pitati zapadne medije, Ruzzis to nisu izjaviliKako npreduje trodnevni blitz krieg?
Dobro, i šta s timeНиси ни први ни последњи. Павелић је имао генерале који су били етнички Срби. Додуше касније су стрељани.
Mislim da je danas manja nego juce, a veca nego sutra.A ne ne, ova je 1: 500.000
Jedino ako misliš da je Ukrajina velika 5x5 cm
Nazad u školu
A jel primijećuješ da Rusija kupuje benzinMislim da je danas manja nego juce, a veca nego sutra.
Vaša milijarda veruje u sve što zeleskyij nasere, ostalih 7 ne veruju.A tebi i tvojima kao nije?
Ti vjeruješ da Rus ne laže, jel tako![]()
Oklen im lova?A jel primijećuješ da Rusija kupuje benzin
Povisili PDVOklen im lova?
SitnicaUkro armija branioca otačastva ima sigurno 500.000 vojnika (iako voliš vjerovati da ih je nula, potvrdio Tixi): svakom soma eura mjesečno, to je 500 miliona eura.
U EU živi 450 miliona ljudi.
Dakle, svaki treba dati1 euro i 11 centi mjesečno.
Drama!
A zamisli tek koliko je ruskih porodica ostalo bez sinova zbog Putinovog ludila.Sitnica
Svaka nemačka porodica je preplatila 6000 evra za gas i struju od 2022. godine zbog sankcija protiv Rusije.
![]()
NisuPovisili PDV
A onda tope zlato.Nisu
Stupa na snagu od 01.01. 2026.
Zamišljaš. Imaš neki svoj svet. Samo zamisli i to je to.A zamisli tek koliko je ruskih porodica ostalo bez sinova zbog Putinovog ludila.
Nema ruske agresijeA onda tope zlato.
A ti očito misliš sa je ruska agresija na Ukrajinu besplatna
Zamišljaš. Imaš neki svoj svet. Samo zamisli i to je to.
Nije u pitanju Putinovo ludilo, nego je rat počeo radi toga šta je NATO stao nogom na prag Rusije.
I ja kad imam para sipam za 2 soma, ne za 500.A jel primijećuješ da Rusija kupuje benzin
može da se kaže i - oslobađanjeNema ruske agresije
Ono šta gledamo je ruski egzistencijalni obranbeni rat.
A jesi vidio da u Rusiji postoji benga od 92 oktanaI ja kad imam para sipam za 2 soma, ne za 500.
Svjestan si da je identičnu priču pričao Hitler.Nema ruske agresije
Ono šta gledamo je ruski egzistencijalni obranbeni rat.