Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 61,5%
  • Još malo

glasova: 6 9,2%
  • Izgubiće

glasova: 19 29,2%

• Ukupno glasova
    65
Rusiji se ne žuri, hahahaha, obično ideš s idejom da okupiraš, uništiš i anektiraš tuđu državu, ali neka nas izgine što više i neka to traje 10 godina a ne da je brzo gotovo., to je sjajno.
:lol:
Da li? Sto onda nisu na početku rata porusili mostove na Dnjepru i nista od zapadnog oruzja ne bi doslo na istok? Ocigledno je da imaju neki drugi plan. Zasto su gadjali komandne centre stranih instruktora, ali ne i Ukrajinaca. Ima tu puno zasto....
A ti da ginu, vise bonbarduju, nego sto ginu
I ta budaljenja o tome da Rusija ne može izgubiti rat jer je nuklearna sila?
Pa izgubila je. Kao i Amerika.

Rusija je izgubila rat jer ne postoji nikakva šnasa da će Ukrajina biti demitalizirana i prestati postojati. Rusija ne može, ni u kom slučaju, ostvariti svoje proklamirane ciljeve u onom Putinovom gadljivom govoru iz 2022.
Kako ne postoji? Cilj su postigli, surov ali postignut, Ukrajina nema vise ljudstva za rat, sta ti vise treba, unistili su musku populaciju drzave od 52 miliona stanovnika , brdo Ukrajinaca se raselilo, po Poljskoj, zapadu, procene su da Ukrajina nema ni 30 miliona stanovnika danas, i jos vise ce otici cim Zele otvori granice, sve fabrike su unistili, i generlano sve ostalo bitno za normalno funkcionisanje drzave, cilj su vec postigli.
Sto se fronta tice, samo ce jednom puci, i Rusi ce prosetati do Dnjepra. Ujrajina vec dugo nista ni ne radi, samo se trudi da uspori Ruse.
Ukrajina kao drzava je unistena za vek vekova.

Al sto je najtužnije je sto je Zelenski izmanipulisan od Britanaca, moglo je bez rata, al ne oni mu obecali Krim, to jest Boris Dzonson. Ono sto pripadne Rusiji ce doživeti procvat, kao i Krim, tu ce se brdo para ulagati, bolje nego u zemlji treceg sveta Ukrajini

Da li? Sto onda nisu na početku rata porusili mostove na Dnjepru i nista od zapadnog oruzja ne bi doslo na istok? Ocigledno je da imaju neki drugi plan. Zasto su gadjali komandne centre stranih instruktora, ali ne i Ukrajinaca. Ima tu puno zasto....
A ti da ginu, vise bonbarduju, nego sto ginu

Kako ne postoji? Cilj su postigli, surov ali postignut, Ukrajina nema vise ljudstva za rat, sta ti vise treba, unistili su musku populaciju drzave od 52 miliona stanovnika , brdo Ukrajinaca se raselilo, po Poljskoj, zapadu, procene su da Ukrajina nema ni 30 miliona stanovnika danas, i jos vise ce otici cim Zele otvori granice, sve fabrike su unistili, i generlano sve ostalo bitno za normalno funkcionisanje drzave, cilj su vec postigli.
Sto se fronta tice, samo ce jednom puci, i Rusi ce prosetati do Dnjepra. Ujrajina vec dugo nista ni ne radi, samo se trudi da uspori Ruse.
Ukrajina kao drzava je unistena za vek vekova.

Al sto je najtužnije je sto je Zelenski izmanipulisan od Britanaca, moglo je bez rata, al ne oni mu obecali Krim, to jest Boris Dzonson. Ono sto pripadne Rusiji ce doživeti procvat, kao i Krim, tu ce se brdo para ulagati, bolje nego u zemlji treceg sveta Ukrajini
Okej, Rusi su uništili mušku populaciju u Ukrajini, nema više ljudstva za rat.
A šta ćemo ako za pola godine Ukrajinci i dalje uništavaju ruskog okupatora, kako ćeš onda reagirati?
Reći ćeš "Bio sam naivni jazavac?"

Ti baš ne pratiš šta se zbiva u Ukrajini, jel?

Okej, Rusi su uništili mušku populaciju u Ukrajini, nema više ljudstva za rat.
A šta ćemo ako za pola godine Ukrajinci i dalje uništavaju ruskog okupatora, kako ćeš onda reagirati?
Reći ćeš "Bio sam naivni jazavac?"

Ti baš ne pratiš šta se zbiva u Ukrajini, jel?
ko koga unistava? Mani se ukrajinskih propagandnih medija, znaci ne da nisi u oravu nego ne moze biti dalje od istine, nemaju vojske da pokriju front, elitne jedinice koje su bile namenjene da cuvaju Kijev salju na Pokrovsk... ne znam sta citas u Ukrajinskim izvorima, al nista im ne ide u korist

Mediji opet puši kako svetu preti nuklearni rat,svi znamo da je Putin, Medvedev do sada xy puta pretili,ali od toga nema ništa.
Rusi su potpuno šuplja priča, sjetimo se samo kako je Putin 2022 prijetio svima koji ikako pomognu Ukrajini "nesagledivim posljedicama".
Medvjedev Posejdonima potopio Britaniju dvadesetak puta od onda.
Auuuuuu, usrah se medvjedića od papira.

ko koga unistava? Mani se ukrajinskih propagandnih medija, znaci ne da nisi u oravu nego ne moze biti dalje od istine, nemaju vojske da pokriju front, elitne jedinice koje su bile namenjene da cuvaju Kijev salju na Pokrovsk... ne znam sta citas u Ukrajinskim izvorima, al nista im ne ide u korist
I redu, vjerujem ti.
Zašto Rus ne promaršira do Kijeva i ne završi tu priču?
Imaš li ideju?

Sad zamisli kako je napaćenom ruskom okupatoru u Ukrajini, nema pojma zašto čuči u rovu.
aj to na stranu, nego sto si ti dusebriznik za Ukrajinu? Ja kad vidim da Hrvati podrzavaju Ukrajinu dodje mi smesno, najviše oružja i municije vojska Krajine je dobila od Ukrajine.
A i ironija mu dodje Hrvati dusebriznici a srvorili drzavu na etnickom čišćenju

aj to na stranu, nego sto si ti dusebriznik za Ukrajinu? Ja kad vidim da Hrvati podrzavaju Ukrajinu dodje mi smesno, najviše oružja i municije vojska Krajine je dobila od Ukrajine.
A i ironija mu dodje Hrvati dusebriznici a srvorili drzavu na etnickom čišćenju
Srbin sam
Sad piši post ispočetka
Kakvo oružje od Ukrajine, ne fantaziraj.

Satiru Rusi naciste, odma je svet malo bolji i to svakim danom
Video nije za ukrowermaht bubašvabe

Screenshot_39.jpg
Screenshot_40.jpg
Screenshot_41.jpg

Poslednja izmena:

Back