Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.217
Sad gledam flightradar i vidim dron na Baltiku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Русија, Кина, Пакистан и Иран су управо објавили заједничко саопштење да нема страних војних база у Авганистану.
Sah mat
Ajbt
Ако је кући остао и један зид, не можемо је прогласити уништеном нити исплатити новац људима, каже гувернер Запорошке области .
Ukrajinski izvor
https://t.me/s/mediakiller2021
Hahahahahaha
Pogledajte prilog 1789014
Pa šta se desilo, Donalde? Razočarao te frend? Zelenskij više nije diktator?
Nekako vjerujem da do sada uopće nije imao pojam o ratu i sve je bilo površno, tek ovih 7-8 mjeseci je nešto naučio i uvidio kako stvari stoje..recimo do prije koji tjedan nije imao pojma da Eu i dalje kupuje ruski plin i naftu.
Reality calling.Trump konacno shvatio ono sto svi vec znamo, a to je da da je Rusija tigar od papira.
Madjarevi dronovi su dobra zamena za Tomahavke.
Dobije li Ukrajina Tomahavke, kao prvo to nije nikakvo cudo tehnologije, to je tehnilogija 70tih, a nece ih dobiti, ali hipotetičkida dobije to bi samo bila eskalacija, i razlog Rusima da opale jos po kojeg OresnikaMadjarevi dronovi su dobra zamena za Tomahavke.
Misliš na mađarske dronove? Pa oni zahebavaju Ukre.Madjarevi dronovi su dobra zamena za Tomahavke.
Ukrajina je medjunarodno priznata drzava kao i svaka druga, nevazno kako je stigla do tog statusa.Ma, bre, možemo da kažemo da minimalno nikome nije pripadala Kijevska kneževina jer su u to vreme živeli razni slovenski narodi na toj teritoriji, kakvi počeci Ukrajine krajem 10.veka i početkom i sredinom 11.veka.
Iako, ipak više se počeci Kijevska kneževina vezuje za slovensko pleme Rus koje je živelo na tim prostorima koja je kneževina vremenom postala jedan od centara kako kažu istoričari, državotvorno žarište - buduće Moskovske kneževine i posle Ruske države, drugi državotvorni centar je Novgorod, i oduvek se Kijevska Rusija i kneževina u Rusiji smatrala kao deo njihove istorije i teritorije, koliko su samo ratovali sa Poljsko Litvanskom unijom oko Kijevske Rusije.
Recimo, Kijev i Pečerska Lavra je postala centar za Rusko monaštvo od samog početka, osnovao ju je 1051.g. sv.Antonije Pečerski kijevski Rus, monah Nestor iz Kijevo Pečerske Lavre krajem 11.veka piše prvi ruski istorijski letopis za te prostore Kijevske kneževine i teritorije, Kijevski knez Jaroslav Mudri koji tada vladao pomagao je Kijevo Pečersku Lavru i sv.Antonija, u vreme Jaroslava Mudrog nastao je prvi zbornik ruskog prava nazvan "Ruska pravda", Jaroslav je učestvovao i lično u sastavljanju ovog ruskog zbornika i zbog njegove ljubavi prema učenosti i knjigama narod ga je prozvao Mudri, Jaroslav Mudri.
https://www.rastko.rs/rastko-ukr/istorija/dnikolic-slovenskopravo_c.html
Itd....![]()
Sve su to samo prtpostavke na osnovu retko istinitih vesti i navijackih kanala kao sto rece doznace se tek kad zlo prodje.Ma strasno,kolko god da je. Al mislim videce se brojevi, ovo je toliko surov rat da ce biti nemoguce ista prikriti. Glupo mk je sad brojati leseve i ranjene, al na razmena su Rusi davali ogroman broj, ovi gotovo da nisu ni imali sta da daju, mislim da su Rusi najvise ginuli na pocetku, al ginuli su i Ukrajinci, Rusi nisu stedeli rakete, al posle se stabilizovalo i sve vise i vise islo u rusku korost, sad definitivno Ukrajinci mnog mnogo vise ginu. Al u svakom slucaju strasno.
Pa to svi govore kako su Ukrajinci mnogo vise izginuli al se brojevi razlikuju od kanala do kanala.
Koga pratis? Ja generalno volim pogledati Web Union, Military summary channel, pre sam gledao na engleskom, sad gledam nas Military summary Srb, ostale pogledam kad nalete, mads ranije sam pratio mnoge, sad se ne bakcem previse, samo ispratim dnevni izvestaj. Volim pogledati Scotta Rittera, Douglasa McGregora, Alexandra Mercourisa i Alex Cristoforua, ne pada mi sad niko na pamet
Koje ti pratis?
Web union on je Danac lik, vrlo je objektivan, al nema informacija kao Military summary
Sto Narenda pita Propalu Ameriku a ne procvetali BRICS?
Jedino je zadnja rečenica pogrešna, postao bi minimum Gaza, a gladne bi nahranili bombama. Buranije min hiljadu kilometara oko tri svetske sile moraju da paze šta rade, a narodi da spreče ako se pokuša nešto. Ukrajinci su bili previše glupi i plašljivi da se suprotstave u velikom broju.To je narativ zapadne propagande, voleo bih da posetis Belorusiju, igrom slucaja moj drug je igrao kosarku tamo. Strogoca, ali red rad i disciplina, nike anarhija ko na zapadu.
Sve ima svoje. Isto tako znam i te sto su ucestvovali u revoluciji, pa su sad po Latviji, Libaniji, Spaniji...trudim se da razumem i njih, eto i vidjam se tu i tamo sa jednom od njih, ali to je zaista bio pokusaj zapada da naprave kurslus.
E sad , teske reci koristis, jer ubijen nije niko. Pohapseni jesu bili ali su pusteni.
No nebitno, a stani da li ti mislis da je i jedna EU ili Nato zemlja slobodna? Ti mislis da demokratija funkcionise?
Pa zameri se sa Amerikom?
Eto Orban, Fico, non stop pritisci
To nije sloboda misljenja.
Znas ko o čemu k*va o postenju,nž nema dobrih i losi. Imaju samo interesu velikih.
Da Rusi dodju u Meksiko, Meksiko bi postao Ukrajina
Zelim da Rusi idu kuci i prvi put nakon 2. sv. rata ispostuju ono sto su potpisali i dogovorili pocevsi od Berlinske krize preko Korejskog i Vijetnamskog rata pasve do Gruzije i Ukrajine, znam da nece otici dobrovoljno a da li ce ih neko naterati videcemo, za sada su sve opcije otvorene od velike pobede koja to nece biti jer ce biti skuplja dara nego mera pa do odlaska iz Ukrajine podvijenog repa. Hvala na objasnjenju verni navijacu Putina i zloca oko njega ali ne i Rusije jer ovo nije dobro za nju i Ruse.