Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 4.428
Zelenski tvrdi da madjarski dronovi usli u ukrajinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma strasno,kolko god da je. Al mislim videce se brojevi, ovo je toliko surov rat da ce biti nemoguce ista prikriti. Glupo mk je sad brojati leseve i ranjene, al na razmena su Rusi davali ogroman broj, ovi gotovo da nisu ni imali sta da daju, mislim da su Rusi najvise ginuli na pocetku, al ginuli su i Ukrajinci, Rusi nisu stedeli rakete, al posle se stabilizovalo i sve vise i vise islo u rusku korost, sad definitivno Ukrajinci mnog mnogo vise ginu. Al u svakom slucaju strasno.Ali burazeru, ista škola ratovanja. Jeste da imaju Rusi manje, ali po svim procenama, ne računajući ranjene, minimum minimuma je ono što sam naveo, i što mnogi procenjuju. Ukri su blizu miliona mrtvih.
Ja već dugo gledam raznorazne kanale, i nisam jedini koji primecuje da nisu uskladili svoju taktiku da umanje svoje žrtve. Ali to je posebna tema.
Skot Ritera i Daglasa ne pratim jer je više nego ochigledno da nisu pristrasni.Ma strasno,kolko god da je. Al mislim videce se brojevi, ovo je toliko surov rat da ce biti nemoguce ista prikriti. Glupo mk je sad brojati leseve i ranjene, al na razmena su Rusi davali ogroman broj, ovi gotovo da nisu ni imali sta da daju, mislim da su Rusi najvise ginuli na pocetku, al ginuli su i Ukrajinci, Rusi nisu stedeli rakete, al posle se stabilizovalo i sve vise i vise islo u rusku korost, sad definitivno Ukrajinci mnog mnogo vise ginu. Al u svakom slucaju strasno.
Pa to svi govore kako su Ukrajinci mnogo vise izginuli al se brojevi razlikuju od kanala do kanala.
Koga pratis? Ja generalno volim pogledati Web Union, Military summary channel, pre sam gledao na engleskom, sad gledam nas Military summary Srb, ostale pogledam kad nalete, mads ranije sam pratio mnoge, sad se ne bakcem previse, samo ispratim dnevni izvestaj. Volim pogledati Scotta Rittera, Douglasa McGregora, Alexandra Mercourisa i Alex Cristoforua, ne pada mi sad niko na pamet
Koje ti pratis?
Web union on je Danac lik, vrlo je objektivan, al nema informacija kao Military summary
Jesu li svrgnuli Putina?Je li tebi jasno da ti ima tri godine pricas istu pricu? Da je to istina, pa valjda bi Rusi osvojili barem jos jedno vece naselje poslije Avdejevke. Ali evo sad ce skoro dvije godine od toga.
Логистика украјинских оружаних снага код Мирнограда и Покровска је блокирана, трупе су полуокружене, а цела агломерација је под претњом.
To da, al ja volim kako Scott Riter razmislja, neka njegova poredjenja stvari mi imaju smisao, McGregora ne volim iz vise razloga, recimo on je bio oficir kad se Kosovo desavalo, i zastupa taj stav. Al u vezi vojne doktrine nema razlog bilo sta da laze.Skot Ritera i Daglasa ne pratim jer je više nego ochigledno da nisu pristrasni.
History legends, njega sam davno pratio, o onig plavog Australijanca, ato je bio u njihovoj vojaci, jel to Willy OaM?History Legends, Willy OaM, dobar deo tih sto si nabrojao. Onda razne kanale po Telegramu, gde pratim borbe i to.
Neće biti vašara.Ginete ko na traci NATovci
Mesecno gubite 40.000 vojnika a uspevate da regrutujete tek pola od toga
Jos par godina i svi NATO soldati u Ukrajini bice ili mrtvi ili ce sakati prositi po vasarima
Rusija je diktatura. Rusi kao narod su ubijeni u pojam. Toliko da je komšiji Rusu trebalo vremena da počne da priča. Koliko opozicionara je Putin pobio do sada? Koliko direktora je odlučilo da skoči kroz prozor? Sme li da se napravi opozicioni miting, a da se ne pojavi 5 puta više policajaca?
Toliko su Rusi zgađeni da žele da ostanu u OVAKVOJ Srbiji, čak iako se ukinu sankcije
, и да на основу уштрецаног комшије Руса изводиш дефинитивне тотално погрешне закључке, као што си и ово погрешно закључио...Ako živiš u Srbiji i pričaš o demokratiji u Rusiji - ili si jako pokvaren ili još gore: deo režima u Srbiji.
Hajdemo malo pričati o modernim ratovanju , skuteri i motori u akciji,Ne ako napadac koristi tesko nauruzanje, kao sto mozes procitati u mom postu, Rusi nemaju problem sa ljudstvom vec Ukrajinci. A Rusi su daleko manje vojske poslali, znas ti sta znaci opsta mobilizacija? Ovo je moderni stil ratovanja, a ne ono staro pesadija tenk pa udri i pri tom Ukrajinci su pravili stravicme greske koje su ih kostale ljudstva.
Evo i sad u Pokrovsku prave gresku umesto da se povuku i sacuvaju ljude, zauzmu bolje polozaje, oni do poslednjeg, a Rusi bombarduj, granatiraj, salji dronove.
Moras gledati objektivno ne voditi se nekim propagandnim nebulozama.
Rusi daleko pametnije vode rat, i pri tom i aju vojnu nadmoc u svim sferama.
Kazem kad prodje brojevice se znati, al ruski gubitci postoje naravno, al je neuporedivo
Hajde, Ok to sve stoji, niko ne osporava da ginu i jedni i drugi, ali isto tako su Ukrajinci meso za Ukrajinske dronove, a Rusi imaju mnogo vise dronova, cuo si za grupu Rubikon? a ima ih jos...Hajdemo malo pričati o modernim ratovanju , skuteri i motori u akciji,
taktika malih grupa, živo meso za ukrajinska dronove.
Pa mogla je, zasto nije to samo oni znaju, da su porusili mostove na Dnjepru, 21 ima, nista od zapadne tehnike ne bi videlo istocni front, prosetali bi do Dnjepra.Nije teško zaključiti da je Rusija veća zemlja koja ima veći broj stanovnika.
Rusi krvavo plaćaju svoju ratnu avanturu u Ukrajini, uče na teži način ali to košta ljudstva i materijalnih sredstava.
Objektivno Rusija je trebala rat odavno završiti, ovo traljavo povlačenje po ukrajinskom blatu predugo traje.
Objasnjavas liku koga zabole sto ginu ukrajinci sve dok ubijaju ruse.Hajde, Ok to sve stoji, niko ne osporava da ginu i jedni i drugi, ali isto tako su Ukrajinci meso za Ukrajinske dronove, a Rusi imaju mnogo vise dronova, cuo si za grupu Rubikon? a ima ih jos...
Nocna mora Ukrajinaca. Nista zivo pored njih ne moze proci, svaki dan tona snimaka. Ukajinci cim su poceli da vrte arhivske tu nesto smrdi.
Domet Ukrajinskih fpv droniva je 15 km, ruskih 50km i stalno se povecava,
Rusi svega mogu proizvesti mnogo mnogo vise, brze, Ukrajinci trose zalihe,
Rusi imaju anti dron sisteme, Ukrajinci ne, osim ometaca zapadne proizvodnje, na koje ruski dronovi imuni, jer su davno provalili sistem zastite, Rusi koriste dronove na optickom kablu, koje je nemoguce ometati ... Rusi imaju sirok spektar sronova raznih namena. I ok, to stoji, al vecina ne gine tako.
Tos1m termobaricni sistem, nista ne ostane u krugu od par kilometara, ni u oJer vakum obliku prašine. Jer ljudska tela isparavaju pod temperaturom vakum bombe.
U zlatno doba Ukrajine, na 1 granatu Ukrajine Rusi su ispaljivali 30.
Avio bombe fab 250 vise i ne koriste, vec fab500, fab 1500, fab3000...
Gledao sam snimak, velika suma, Ukrajinci se tu krili, oadose 4 fab500 bombe nista od sume nije ostalo, ni od Ukrajinaca. Kasetne bombe lansirane sa raznih platformi.
Veliki dronovi tipa , zabiravio sam sad imena ali guglacu, koji mogu da navode razne projektile a i sami da gadjaju, i naravno svakodnevni udari sirom Ukrajine, to je ono sto na ko laik zna ima tu jos jos
neka, dok god prica racionalno a ne troluje, ja sam za polemikuObjasnjavas liku koga zabole sto ginu ukrajinci sve dok ubijaju ruse.
Njegove su Englezi lepo tretiraliЗаменик премијера Британије Лами - ЕУ ће подржавати Украјину још 100 година.
Да ли ће само ЕУ толико потрајати? Мислим да не.
Umesto da se bore oni režiraju neke napade...ovo je sve falš