ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.992
Da izgine što više Rusa.Знаш ли ти шта је руски циљ у овој операцији, како је они називају?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da izgine što više Rusa.Знаш ли ти шта је руски циљ у овој операцији, како је они називају?
Samo ako želiš da ti seku glavu.Зар нису пристојнији и бољи од тебе, на пример?
Samo ako želiš da ti seku glavu.
имаш на телеграму одсјечене главе и код једни и код другиЈесу ли неком хoxолу одсекли главу?
то ко и Вагнер?„Орешник“ је већ на путу за Белорусију, — Лукашенко
уствари уништен само радарIzvršen udar pomoću raketnog sistema „Iskander-M“ sa kasetnom bojevom glavom na poziciju američkog PVO sistema „Patriot“ u području naselja Ano-Začatovka, Dnjepropetrovska oblast.
Uništeni su radar AN/MPQ-53 i lanser.
Jel' Kaka Kalas odredila da su to reparacije?
Sve će to biti vraćeno Rusiji, sa pripadajućim kamatama.
Vruuuuuuuuum, pa onda, KA-BOOOOOM!Geran Nepredvidivi
NATO PVO po običaju ne postoji
Za dobrim konjem prašina se diže.
Misliš vaš neprežaljeni Sleepy Joe? Onaj što je od njega ostao samo autopen?A danas je sirota budala saznala da će Švabe ulupati 80 milijardi u obranu, ali bez američkog oružja...![]()
A danas je sirota budala saznala da će Švabe ulupati 80 milijardi u obranu, ali bez američkog oružja...![]()
Pa 12 milijardi nije malo...eno Turci ukinuli carine Americi, uveli carine na uvoz kineskih auta. Te se šušak o kupnji 40 F-35A i još dodatnih 40 F-16, također izgleda da se rješavaju S-400.
Također Danska, Nizozemska i Belgija su najavile nove kupnje nekih cca 30-tak F-35A,a Danci žele kupiti i Posejdone.
Prekrasno
Ruske devizne rezerve bi mogle biti iskoristene za naoruzavanje Ukrajine.
U međuvremenu, Indija naručuje 140 komada Su-57:Gde je silna ruska avijacija? Gde su nevidljivi SU-57? Gde je toliko hvaljen SU-35? A opasni MIG-31?
A ne kazu kako su Ukrajinci izgubili Patriot danas. Mislim, ne cudim se, ocekivano.
ono sto zovu demokratijom je vece smece od prave diktature. Kad je nesto stvarna diktatura lako ce fizicki da dojadi. Demokratija je djavolska podvala ljudima u kojoj oni kao upravljaju necim pa nema potrebe da skidaju dikaturu skrivene elite.Ja volim Rusiju, ali svaki oblik diktature prezirem. Još više prezirem kmetove koji vole čvrstu ruku.
Kakvu slobodu u demokratiji imaju oni koji se ne slazu s vladajucom vecinom, pametni.Тако је.
Човеку је потребна слобода.
Чврсту руку воли само стока која о себи не зна да брине.
Bolje poljoprivreda nego motanje kablova za svecice.Tebi je normalno da neko seiri nad sopstvenom propašću, meni nije i da završimo konačno tu priču
Čim mi neko kaže "bavićemo se poljoprivredom" znam da blagog pojma nema ni o industriji ni o poljoprivrediBolje poljoprivreda nego motanje kablova za svecice.
cim ovako odgovaras ti si neznalica. ali i covek koji je nesposoban ziveti od vlastitog rada.Čim mi neko kaže "bavićemo se poljoprivredom" znam da blagog pojma nema ni o industriji ni o poljoprivredi
cim ovako odgovaras ti si neznalica. ali i covek koji je nesposoban ziveti od vlastitog rada.