Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Nikada mi neće biti jasno zašto ne smisle nešto inovativno nego samo prozor ili čaj.

Zašto ne recimo umro od srčanog udara za vreme švaleracije, naručio qrvu, drmnuo vijagru i kraj.

Ima toliko načina da se neko eliminiše, zašto ovako jednolično :per: :per: :per:

Можда зато што је најефикасније? Ево, за Наваљног нико не верује да је умро од срчаног удара.

Територије које је изгубио Кијев нису потребне Украјини, него Британцима и НАТО

ТЕРИТОРИЈЕ, чији губитак Владимир Зеленски негира, нису потребне Украјинцима, него Британцима и НАТО, који подривају мировни процес од 2022. године, рекла је портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова.​

Izvršen udar pomoću raketnog sistema „Iskander-M“ sa kasetnom bojevom glavom na poziciju američkog PVO sistema „Patriot“ u području naselja Ano-Začatovka, Dnjepropetrovska oblast.
Uništeni su radar AN/MPQ-53 i lanser.

уствари уништен само радар
иначе би показали ватромет
што је солидан резултат али пола од тога је лаж

типични совјетски идијотизам
не вјеруј својим лажљивим очима!

Jel' Kaka Kalas odredila da su to reparacije?
Sve će to biti vraćeno Rusiji, sa pripadajućim kamatama.
F62D0B13-9136-492B-9A94-E81E9495CE86.jpeg

A danas je sirota budala saznala da će Švabe ulupati 80 milijardi u obranu, ali bez američkog oružja... :ok:
Pa 12 milijardi nije malo...eno Turci ukinuli carine Americi, uveli carine na uvoz kineskih auta. Te se šušak o kupnji 40 F-35A i još dodatnih 40 F-16, također izgleda da se rješavaju S-400.

Također Danska, Nizozemska i Belgija su najavile nove kupnje nekih cca 30-tak F-35A,a Danci žele kupiti i Posejdone.
Ruske devizne rezerve bi mogle biti iskoristene za naoruzavanje Ukrajine.
Gde je silna ruska avijacija? Gde su nevidljivi SU-57? Gde je toliko hvaljen SU-35? A opasni MIG-31?
U međuvremenu, Indija naručuje 140 komada Su-57:
DF78261D-B479-4400-BFBC-0A4941FA027B.jpeg

A ne kazu kako su Ukrajinci izgubili Patriot danas. Mislim, ne cudim se, ocekivano.
Navodno da, Rusi su izgubili su34, koji je gadjan iz Patriota, Rusi su objavili snimak unistavanja Patriota. Dakle kolosalan gubitak za Ukrajinu, za Ruse i ne bas, nedavno su dobili novu seriju su34ki. I pri tom nema dokaza da je ista oboreno, ukrajinskom ministarstvu odbrane se ne moze verovati, ali neutraln YT kanal koji pratim tako kaze.

Pri tom the Sun je obično propagandno smece od medija, ne verujes meni pitaj Engleze. I tako, ostavljam te sad da siris svoje neobjektine zelje i strasti po forumu.
Meni rat nije za internet pod*ebavanje, detinjasto je.

Poslednja izmena:
Ja volim Rusiju, ali svaki oblik diktature prezirem. Još više prezirem kmetove koji vole čvrstu ruku.
ono sto zovu demokratijom je vece smece od prave diktature. Kad je nesto stvarna diktatura lako ce fizicki da dojadi. Demokratija je djavolska podvala ljudima u kojoj oni kao upravljaju necim pa nema potrebe da skidaju dikaturu skrivene elite.

Poslednja izmena:

Back