Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Neko je rako da Ukrajinci imaju pravo na svoju drzavu.

Da, u nekom idealnom svetu svako ima pravo na svoju drzavu.

Npr mi Srbi nismo imali preko 400 godina drzavu pa ko nas pita? Norvezani 700godina. Spanija i Portugalija koje su bile kolonijalne sile nisu imale drzavu 700 g. Amerika najjaca zemlaj sveta bila je kolonija...

A Putin je Ukrajince jos od 2012 upozoravao da: Rusija nema nista protiv da Ukrajina postoji, ali ne kao anti - Rusija.

Znaci, jbg Ukrajinci nemaju srece.
Sad je dobio za vjek vjekova Antirusse i dobro ce mu bit da proba skok kroz prozor :whistling:

ukrajinci su odgovorili na to upozorenje tako što su su razbili rusku grupu armija na prilazima kijevu, uništili specnaz, potopili im nuklearnu crnomorsku flotu, vratili 25% okupiranih teritorija, gađaju svakodnevno ciljeve širom rusije.

a zatim su i ukrajinci upozorili ruse tako što su im ušli na skoro 2000 kvadratnih kilometara teritorije, zauzeli olo 150 naselkena mesta i držali ih skoro godinu dana

Опет полунесмини и његов рачун.

Написао сам о основном дјеловању власти према свом народу у Русији. Руси као народ када им се нешто не свиђа одмах реагују, не калкулишу и не одлажу за касније. Власт ипак прати те гласове из народа и прилагођава се, од регрутовања на почетку СВО до великих демонстрација прије неколко година на истоку земље, које су трајале скоро годину дана због неког локалног политичара. Нисам помињао демократију већ да јако држе до закона. Можеш то да назовеш аутократијом, строгошћу, али није диктатура. Диктатура је када се помамиш и не интересу те закони него радиш по неком свом правилу.
То што сам ти навео да изнесеш три примјера око тога што називаш "диктатуром" је слично и у другим државама Европе, само су закони другачији.
Rusija je diktatura. Rusi kao narod su ubijeni u pojam. Toliko da je komšiji Rusu trebalo vremena da počne da priča. Koliko opozicionara je Putin pobio do sada? Koliko direktora je odlučilo da skoči kroz prozor? Sme li da se napravi opozicioni miting, a da se ne pojavi 5 puta više policajaca?
Toliko su Rusi zgađeni da žele da ostanu u OVAKVOJ Srbiji, čak iako se ukinu sankcije

Rusija je diktatura. Rusi kao narod su ubijeni u pojam. Toliko da je komšiji Rusu trebalo vremena da počne da priča. Koliko opozicionara je Putin pobio do sada? Koliko direktora je odlučilo da skoči kroz prozor? Sme li da se napravi opozicioni miting, a da se ne pojavi 5 puta više policajaca?
Toliko su Rusi zgađeni da žele da ostanu u OVAKVOJ Srbiji, čak iako se ukinu sankcije

На све знаке питања нам дај твоје несувисле одговоре, као по навици.

Tebi je normalno da neko seiri nad sopstvenom propašću, meni nije i da završimo konačno tu priču

Ekonomski mi smo Evropa iako nismo deo EU, radovati se propasti evropske privrede je za mene budalasta reakcija vrlo kratkovidih i vrlo neinteligentnih ljudi.

ja se radujem iskreno propasti nemacke industrije jer je nemacka okupator i krvni neprijatelj srpskog naroda

prebacite se na neko drugo trziste

zivela propast nemacke!

Ja volim Rusiju, ali svaki oblik diktature prezirem. Još više prezirem kmetove koji vole čvrstu ruku.

Niko ne voli diktatore, čak i najmanji narodi se opiru

Pazi samo konstrukciju rečenice "Rusija nema ništa protiv da Ukrajina postoji" koliko je to bolesno u svojoj suštini

Da ne bi bilo da kritikujem samo Ruse i bolesnik sa druge strane okeana ima slične stavove

- Kanada ima pravo da postoji ali kao 52 država USA
- Grenland ima pravo da postoji ali ga mi hoćemo za sebe, Dansku ko hebe
- Treba nam aerodrom u Avganistanu da ciljamo Kinu, da nam se vrati

I šta je odgovor svake zemlje, bez obzira na veličinu ... ma nosi se u tri lepe

Uostalom i mi smo isto odgovorili kada nam je bilo saopšteno da
Srbija ima pravo da postoji ali bez Kosova

Imam ja pitanje za tebe, pošto si stručni analitičar

Koliko je Pokrovsk udaljen od linije fronta pre početka rata, odnosno koliko su na tom pravcu Rusi napredovali za tri i po godine rata

Знаш ли ти шта је руски циљ у овој операцији, како је они називају?

Back