febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je dobio za vjek vjekova Antirusse i dobro ce mu bit da proba skok kroz prozorNeko je rako da Ukrajinci imaju pravo na svoju drzavu.
Da, u nekom idealnom svetu svako ima pravo na svoju drzavu.
Npr mi Srbi nismo imali preko 400 godina drzavu pa ko nas pita? Norvezani 700godina. Spanija i Portugalija koje su bile kolonijalne sile nisu imale drzavu 700 g. Amerika najjaca zemlaj sveta bila je kolonija...
A Putin je Ukrajince jos od 2012 upozoravao da: Rusija nema nista protiv da Ukrajina postoji, ali ne kao anti - Rusija.
Znaci, jbg Ukrajinci nemaju srece.
ukrajinci su odgovorili na to upozorenje tako što su su razbili rusku grupu armija na prilazima kijevu, uništili specnaz, potopili im nuklearnu crnomorsku flotu, vratili 25% okupiranih teritorija, gađaju svakodnevno ciljeve širom rusije.
a zatim su i ukrajinci upozorili ruse tako što su im ušli na skoro 2000 kvadratnih kilometara teritorije, zauzeli olo 150 naselkena mesta i držali ih skoro godinu dana
Sve se to brzo dovede u red... ako smo mi posle II svetskog rata mogli da zivimo sa vama u zajednici, nema ko ne mozeSad je dobio za vjek vjekova Antirusse i dobro ce mu bit da proba skok kroz prozor![]()
Rusija je diktatura. Rusi kao narod su ubijeni u pojam. Toliko da je komšiji Rusu trebalo vremena da počne da priča. Koliko opozicionara je Putin pobio do sada? Koliko direktora je odlučilo da skoči kroz prozor? Sme li da se napravi opozicioni miting, a da se ne pojavi 5 puta više policajaca?Написао сам о основном дјеловању власти према свом народу у Русији. Руси као народ када им се нешто не свиђа одмах реагују, не калкулишу и не одлажу за касније. Власт ипак прати те гласове из народа и прилагођава се, од регрутовања на почетку СВО до великих демонстрација прије неколко година на истоку земље, које су трајале скоро годину дана због неког локалног политичара. Нисам помињао демократију већ да јако држе до закона. Можеш то да назовеш аутократијом, строгошћу, али није диктатура. Диктатура је када се помамиш и не интересу те закони него радиш по неком свом правилу.
То што сам ти навео да изнесеш три примјера око тога што називаш "диктатуром" је слично и у другим државама Европе, само су закони другачији.
Sad je dobio za vjek vjekova Antirusse i dobro ce mu bit da proba skok kroz prozor![]()
Neko je rako da Ukrajinci imaju pravo na svoju drzavu.
Da, u nekom idealnom svetu svako ima pravo na svoju drzavu.
A Putin je Ukrajince jos od 2012 upozoravao da: Rusija nema nista protiv da Ukrajina postoji, ali ne kao anti - Rusija.
Znaci, jbg Ukrajinci nemaju srece.
Ja volim Rusiju, ali svaki oblik diktature prezirem. Još više prezirem kmetove koji vole čvrstu ruku.čovek voli rusiju. i da je najveća diktatura a ne smeće zvano demokratija. bemti demokratiju ko je izmisli. ima neka druga reč?
Velikodušno, nema šta
Rusija je diktatura. Rusi kao narod su ubijeni u pojam. Toliko da je komšiji Rusu trebalo vremena da počne da priča. Koliko opozicionara je Putin pobio do sada? Koliko direktora je odlučilo da skoči kroz prozor? Sme li da se napravi opozicioni miting, a da se ne pojavi 5 puta više policajaca?
Toliko su Rusi zgađeni da žele da ostanu u OVAKVOJ Srbiji, čak iako se ukinu sankcije
Ja bi možda i povjerovao da ga Rusi nikad neće zauzeti, dok @Frtajler nije rekao da Rusi tu dobijaju gadno po ušimaSta mislis ti kao strucni analiticar, hoce li ukrajinci odbraniti Pokrovsk, ili ce kad bude pao opet postati novi kokosinjac za koji je izginulo milion Rusa?
Tebi je normalno da neko seiri nad sopstvenom propašću, meni nije i da završimo konačno tu priču
Ekonomski mi smo Evropa iako nismo deo EU, radovati se propasti evropske privrede je za mene budalasta reakcija vrlo kratkovidih i vrlo neinteligentnih ljudi.
Važno da u Rusiji, 1000 km od fronta gore Ruske rafinerijekako je u Ukrajini jel radi koja rafinerija ?
Тако је.Ja volim Rusiju, ali svaki oblik diktature prezirem. Još više prezirem kmetove koji vole čvrstu ruku.
Mislim na teritorije koje je Putin oteo od Ukrajine.Не лажи. Украјинаца колико хоћеш у Русији, поготово данас, длака им на глави не фали.
Све је обрнуто.
1312 dan, Orban opet razocarao kremljofilsku ekipu.![]()
A sta ti mislis kao russka trolcina koliko ce im trebat za sljedece selo ili ce proc kao u Dobropilli![]()
Brt, sta mislis sta je ovaj ocekivo u Februaru 2022
Sigurno nije da ce skoncat letom kroz vindouv 2025
Ja volim Rusiju, ali svaki oblik diktature prezirem. Još više prezirem kmetove koji vole čvrstu ruku.
Imam ja pitanje za tebe, pošto si stručni analitičar
Koliko je Pokrovsk udaljen od linije fronta pre početka rata, odnosno koliko su na tom pravcu Rusi napredovali za tri i po godine rata