Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Taj rat vi gubite kao i svaki takav do sada ...
1758834561571.png

Sta mislis ti kao strucni analiticar, hoce li ukrajinci odbraniti Pokrovsk, ili ce kad bude pao opet postati novi kokosinjac za koji je izginulo milion Rusa?

Imam ja pitanje za tebe, pošto si stručni analitičar

Koliko je Pokrovsk udaljen od linije fronta pre početka rata, odnosno koliko su na tom pravcu Rusi napredovali za tri i po godine rata

Imam ja pitanje za tebe, pošto si stručni analitičar

Koliko je Pokrovsk udaljen od linije fronta pre početka rata, odnosno koliko su na tom pravcu Rusi napredovali za tri i po godine rata
Imao si moje analize par stranica iza, nemam nameru da se ponavljam.

Ja vodim ozbiljne projekte rusko ukrajinskog sukoba jos od 2008.i sitna si mi riba da bih ti bilo sta objasnjavao, a sto drugi nisu vec kao i ja stotinama puta ovde prezvakali.

Brt, sta mislis sta je ovaj ocekivo u Februaru 2022 :per:
Sigurno nije da ce skoncat letom kroz vindouv 2025 :whistling:

Nikada mi neće biti jasno zašto ne smisle nešto inovativno nego samo prozor ili čaj.

Zašto ne recimo umro od srčanog udara za vreme švaleracije, naručio qrvu, drmnuo vijagru i kraj.

Ima toliko načina da se neko eliminiše, zašto ovako jednolično :per: :per: :per:

Imao si moje analize par stranica iza, nemam nameru da se ponavljam.

Ja vodim ozbiljne projekte rusko ukrajinskog sukoba jos od 2008.i sitna si mi riba da bih ti bilo sta objasnjavao, a sto drugi nisu vec kao i ja stotinama puta ovde prezvakali.

Ok, dakle ne znaš

Očekivao sam više od nekoga ko "vodi ozbiljne projekte rusko-ukrajinskog sukoba"

Uzgred, ti si mi nova definicija dokonog popa koji i jariće krsti, 17 godina života si utrošio na ovo, neverovatno

Neko je rako da Ukrajinci imaju pravo na svoju drzavu.

Da, u nekom idealnom svetu svako ima pravo na svoju drzavu.

Npr mi Srbi nismo imali preko 400 godina drzavu pa ko nas pita? Norvezani 700godina. Spanija i Portugalija koje su bile kolonijalne sile nisu imale drzavu 700 g. Amerika najjaca zemlaj sveta bila je kolonija...

A Putin je Ukrajince jos od 2012 upozoravao da: Rusija nema nista protiv da Ukrajina postoji, ali ne kao anti - Rusija.

Znaci, jbg Ukrajinci nemaju srece.

Back