Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.590
Taj rat vi gubite kao i svaki takav do sada ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj rat vi gubite kao i svaki takav do sada ...
Ma sve samleli samo Pokrovsk nikako da sameljuFab je realni gamechanger kad su krenuli da probijaju fortifikacije, jednostavno prosto i suvoparno zastarelo oruzje koje je samlelo ukrajinsku vojsku
Gubiš se u emotivnom zanosuŠvedski NLAW?
To su naučili početkom okupacije, dok su se još pravili važni pred Kijevom i ubijali civile iz zabave.
Sada više nisu toliko kurcheviti, jer evo jezika koji razumiju. Bzzzzzzzzzz, bum!
Pogledajte prilog 1789965
Misliš da sporo uče, da im treba mnogo puta ponavljati?
A sta ti mislis kao russka trolcina koliko ce im trebat za sljedece selo ili ce proc kao u DobropilliSta mislis ti kao strucni analiticar, hoce li ukrajinci odbraniti Pokrovsk, ili ce kad bude pao opet postati novi kokosinjac za koji je izginulo milion Rusa?
Sta mislis ti kao strucni analiticar, hoce li ukrajinci odbraniti Pokrovsk, ili ce kad bude pao opet postati novi kokosinjac za koji je izginulo milion Rusa?
Baxmut nije paoDobra večer !
Ima li šta nova ?
Imao si moje analize par stranica iza, nemam nameru da se ponavljam.Imam ja pitanje za tebe, pošto si stručni analitičar
Koliko je Pokrovsk udaljen od linije fronta pre početka rata, odnosno koliko su na tom pravcu Rusi napredovali za tri i po godine rata
Brt, sta mislis sta je ovaj ocekivo u Februaru 2022
Sigurno nije da ce skoncat letom kroz vindouv 2025
Da pomognemo russkom trolu BRTU, citavih 66 kmImam ja pitanje za tebe, pošto si stručni analitičar
Koliko je Pokrovsk udaljen od linije fronta pre početka rata, odnosno koliko su na tom pravcu Rusi napredovali za tri i po godine rata
Imao si moje analize par stranica iza, nemam nameru da se ponavljam.
Ja vodim ozbiljne projekte rusko ukrajinskog sukoba jos od 2008.i sitna si mi riba da bih ti bilo sta objasnjavao, a sto drugi nisu vec kao i ja stotinama puta ovde prezvakali.
Malkice je opet lagio ...russka zaebancija je pocela 2014 a ne kako Baron veli 2008Ok, dakle ne znaš
Očekivao sam više od nekoga ko "vodi ozbiljne projekte rusko-ukrajinskog sukoba"
Uzgred, ti si mi nova definicija dokonog popa koji i jariće krsti, 17 godina života si utrošio na ovo, neverovatno
Gde je silna ruska avijacija? Gde su nevidljivi SU-57? Gde je toliko hvaljen SU-35? A opasni MIG-31? Iskanderi? Cirkoni? Orešnici? Šta se čeka? Što ne izbombarduju za par dana Ukrajinu i završe rat? Šta se čeka?
Golema ofanziva samo ce prodje kao i dosadasnjeВојне снаге Украјине су потврдиле да се у Дњепропетровску одвија велика руска офанзива
Pogledajte prilog 1790180
Svaki narod ima pravo na postojanje, pa tako i ukrajinski narod. Putinov režim hoće da zatre ukrajinski identitet i ime. Zabranjuju sve ukrajinsko!
Pogledajte prilog 1790075