Ne znam kako stices taj dojam. ja se doista zabavljam ovdje na forumu. Da nisam otisao bi jer za razliku od par vas ne dobijam sendvice.Daleko je to od zabave, svaka objava na tebe deluje frustrirajuće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako stices taj dojam. ja se doista zabavljam ovdje na forumu. Da nisam otisao bi jer za razliku od par vas ne dobijam sendvice.Daleko je to od zabave, svaka objava na tebe deluje frustrirajuće
Oni jesu mozda donekle zilavi ali nisu budale.
I njima je jasno da je Ukrajina projekat njihovih koruptnih elita, i mislim da ih jednostavno boli neka stvar i za Ukrajinu i za Putinove imperijalisticke ambicije. To je najbolje bilo vidljivo kad je Prighozin neposredno nakon negove kritke Putina i SVO-a u Rostovu docekan kao oslobodilac sa cvijecem.
Oni znaju da nisu fizicki ugrozeni od Ukrajinaca ili zapada. Ustvari jesu ali samo ako ih Putin posalje na frontu.
Realno su skinuli par helikoptera...jako je sumnjiva Prigožinova pobuna tj da je uopšte i bila realna pobuna
koliko realno...u procentima ?Realno su skinuli par helikoptera...
U ovom kontekstu je nebitno. Bitan je Prighozinov interview u kojem je rastavio Putinovu SVO na proste faktore i proglasio citav vojni vrh izdajnicima i krivim za napad na Ukrajinu, da bi ga narod Rostova nakon toga slavio kao oslobodioca.jako je sumnjiva Prigožinova pobuna tj da je uopšte i bila realna pobuna
znaš li koje su Prigožinove zasluge u SVO ?U ovom kontesktu je nebitno. Bitan je Prighozinov interview u kojem je rastavio Putinovu SVO na proste faktore i proglasio citav vojni vrh izdajnicima i krivim za naapd na Ukrajinu, da bi ga narod Rostova nakon toga slavio kao oslobodioca.
Minimalno 17 poginulih ruskih vojnika.Realno su skinuli par helikoptera...
Razumijes li ti sto ti govorim?. Je si li ti gledao intervju u kojem je Prighozin rastavio Putinov SVO na proste faktore? Da bi nakon toga krenuo na Moskvu da likvidira izdajnike iz vojnog vrha.znaš li koje su Prigožinove zasluge u SVO ?
Razumijes li tti sto ti govori?. Je si liti gledao intervju u kojem je Prighozin rastavio Putinov SVO na proste faktore? Da bi nakon toga krenuo na Moskvu da likvidira izdajnike iz vojnog vrha.
I nakon toga biva docekan kao oslobodilac. Nitko iz naroda i li vojnik ili policijskih struktura nije ni pokusao da mu se suprostavi, vec su mu tisuce ljudi skandirali. Samo je Putin poslao dva heikopteraa koji je Wagner onda unistio.
Toliko o podrsci naroda za Putina i njegov rezim. Samo sto ga za razliku od Francuza ne mogu skinuti na izborima.
Vas je samo iz RH, BiH i Kosova nestalo milijun 90-tih u procesu stvaranje Velike Srbije. I još milijun u Srbiji, ako se pravimo ludi i mislimo da su Jugoslaveni i Crnogorci isčezli. I sa time ste nepovratno oslabili. U procesu ste razvalili i dobre Bošnje, kojih je sigurno milijun manje, nego bi ih bilo bez vaše agresije, tako da ste nam i tu pomogli.I da imate nikad nećete biti. Tako da ..........![]()
Sa čime se ti hvališ, a punjetaju vas Romi di god stignu.zato kod engleza najucestalije ime u prosloj godini bio ahmed![]()
Guglajkoliko realno...u procentima ?
Oooops! Pizdarija na pomolu.Кулеба побегао!
Руши се НАТО режим у Кијеву!
Koliko je to u km2?
0.13Koliko je to u km2?
miro kovač jeustaški apologeta
Poslušati ovog genija: Miro Kovač ladno izvalio da Kina “kopira naš razvojni model”, valjda bi čovek da kaže da “Kina kopira Hrvatsku”. Urnebesno.![]()
DomoljUpče, pogodi u kojoj državi su ti km2?Koliko je to u km2?
Koji km?DomoljUpče, pogodi u kojoj državi su ti km2?
![]()