Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.261
Дњепропетровска офанзива:
Павлоградски правац.
Руске снаге су ушле у село Новоподгородноје.
Павлоградски правац.
Руске снаге су ушле у село Новоподгородноје.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo whataboutisma nikada nije naodmet.
Svaki inteligentan organizam vrlo dobro zna jedini jezik koji Rusi razumiju.
Nije ruski, i nisu to nikakvi potpisi i dogovori
Autonomne republike
Какве то везе има са расапом украјинске војске и напредовањем руских трупа?Samo da ti postavim jedno lako pitanje:
Da li je Rusija napala Ukrajinu i pokusava da je okupira, ili je Ukrajina napala Rusiju i pokusava da je okupira?
Hajde da te cujem. Gukni golube.
Твоји когнитивни процеси очигледно нису у најбољем стању.
Autonomne republike nemaju prava pravo odvajanja kako u Rusiji, SSSRu ili Ukrajini, bilo je KGB pokusaja proglasenja Krima republikom ali nije proslo. Sevastopolj jeste imao poseban status zbog ruske flote tamo sto Rusima ne daje pravo da ga odvoje od Ukrajine, ti neprestano izmisljas.
Koliko je meni poznato,pre nekih 80 godina su ljudi u EU ili ćutali ili pričali na lošem ruskom.Zna se ko je kome došao na vrata.Malo whataboutisma nikada nije naodmet.
Svaki inteligentan organizam vrlo dobro zna jedini jezik koji Rusi razumiju.
Nije ruski, i nisu to nikakvi potpisi i dogovori
Hahaha nema šta većina bi odavno odustala ali ti si pravi sljedbenik Bandera Ukrajine.Ti si onaj što tone sa kapetanom do kraja.Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Shvatio sam ja to odavno, znam i za jos silnije u proslosti kojima se sila olupala o glavu.Napokon si shvatio da sila tako funkcionise.
I, šta je Rusija od tada napravila za čovječanstvo? Uspjevaju u 2025-toj kopati naftu i plin, i to je to?Koliko je meni poznato,pre nekih 80 godina su ljudi u EU ili ćutali ili pričali na lošem ruskom.Zna se ko je kome došao na vrata.
Znao sam odavno ali ti ni sada ne znas da autonomije nemaju pravo na odvajanje, Republike- drzave koje se mogu odvajati postoje samo u federacijama (Ukrajina je republika) ali ne uvek, npr. u Americi ustav uopste ne spominje takvu mogucnost ili zabranu izdvajanja iz federacije. Sta se to podrazumeva za Sevastopolj Tupko?Нећу тако. Хоћу изричито да кажеш да ниси знао да је Крим био Аутономна република у Украјини. За Севастопољ се подразумева.

Trazio si da te prosvetlim koji su to kanatI postojali u Sibiru uz tvrdnju da ih nije bilo i da Sibirjaci nisu imali svojih kanata, naveo sam ti jedan a bilo ih je jos. Kijev i Moskva nisu bili nikada delovi ikakvih kanata nego vazali vise mongolskih imperija nakon nekih izgubljenih bitaka kao i kanati Centralne Azije i Sibira.Твоји когнитивни процеси очигледно нису у најбољем стању.
Па зар ти малопре не написах да су и Кијев и Москва били део каната?
Баш у тим канатима Руси су били робље.
U ovom slucaju to ne funkcionise.Shvatio sam ja to odavno, znam i za jos silnije u proslosti kojima se sila olupala o glavu.
Silnici uvek misle da je upravo njihov slucaj taj koji negira pravilo/.U ovom slucaju to ne funkcionise.
Катастрофа се спрема за украјинске оружане снаге у региону Гуљај-Поље, пише војни посматрач Богдан Мирошников.Iznenadna poruka Rusije: Spremni smo na pregovore s Ukrajinom
Kako sad, a taman prso front, do Kijeva otvoreno polje![]()
Po meni je u redu spreciti, kazniti nekog ko uznemirava, ugnjetava slabijeg iako nije uvek legalno.Znači, u redu je napadati zemlje preko okeana ako smisliš dovoljno dobar razlog da to učiniš.
Terati svoj interes nasiljem i ugnjetavanjem kao u Ukrajini po tebi je u redu?Svaka čast Putinu što se ne majmuniše sa UN-om i s tim da li mu je specijalna vojna operacija baš to ili ne.
U suštini Ameri teraju svpj interes i ništa drugo, onda neka Rusi rade isto, tim pre što je to dobro za nas.
Slava Rusiji, do pobede!