KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.433
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tipfeler, draga.Bice da onda pises "ruski" velikim slovom, jer im na taj nacin iskazujes postovanje?
Sa svakim zaginulim agresorom je svijet nijansu ljepše mjesto.
Šta su gadovi naumili, malo nekažnjeno uništavati i ubijati po tuđoj državi? Ukrasti pokoje dijete, opljačkati ili silovati?
Ne bi išlo, likvidirani zasluženo. Mogu zahvaliti Ukrima na 159-toj Milosrdnoj brigadi koja se brine da ukupatoru prekrati muke.
Evo upravo se vratio iz Pokrovska i rekao nema kotlića.Za razliku od tebe malo malo pa ode tamo i ima izvore iz prve ruke![]()
Izuzetno me "dojmilo" kakav ti "dojam" imasTipfeler, draga.
Ako zaista misliš da to ne znam, onda si stvarno još malo niže od onoga kakav dojam imam.
Samo ti ostani takva, to ti je prirodna pozicija. Polupismena, polupametna, ali sve to nadoknađuješ opasnim bahatlukom. Tvoj izbor.Izuzetno me "dojmilo" kakav ti "dojam" imas
Ps, njega sluša i čita cijela Njemačka.Evo upravo se vratio iz Pokrovska i rekao nema kotlića.
Febo i RexPs, njega sluša i čita cijela Njemačka.
Radi za Bild.
A tebe?![]()
Ova recenica je tvoja licna karta...pardon, osobna iskaznica.Samo ti ostani takva, to ti je prirodna pozicija. Polupismena, polupametna, ali sve to nadoknađuješ opasnim bahatlukom. Tvoj izbor.
Mene?Ps, njega sluša i čita cijela Njemačka.
Radi za Bild.
A tebe?![]()
Koja od te 3Ova recenica je tvoja licna karta.
Opet ne shvatas. Vredjanje ti je srednje ime.Koja od te 3
Mene?
Pa ti si prvi patološki fiksiran na mene.
Postoji li tvoj post u kojem me ne tagiraš?
Zaboravljaš i pijanog klošara Štefa koji na zidiću prosi za pivoFebo i Rex
Ako napišem tri rečenice, a ti kažeš da je ta rečenica moja lična karta, onda si potpuno nejasna.Opet ne shvatas. Vredjanje ti je srednje ime.
A da malo sjašiš s mog lika i djela? Dosadan si.Reci reci koga ljudi više slušaju, tebe ili njega? Ko bolje zna?
Ti si toliki blam da je to prosto nemoguće ignorirati.
![]()
Bas te pogodio problem sa velikim i malim slovom...Malo si se "pregrejao"Ako napišem tri rečenice, a ti kažeš da je ta rečenica moja lična karta, onda si potpuno nejasna.
Jasno bi bilo da si napisala:
"Taj post je tvoja lična karta".
Ali ja ne čitam misli, pa ne znam da li si to mislila, pa si se krivo izrazila - ili nisi to mislila.
Nije da me to opterećuje.
I da, ova crtica koju sam upotrijebio nije dobra. To je sastavna crtica, a u ovom slučaju treba ići rastavna, koja je duža.
Čisto da preveniram tvoje komentiranje nepismenosti.
Hladan sam kao upravo zamiješani mojito.Bas te pogodio problem sa velikim i malim slovom...Malo si se "pregrejao"
Previse belog ruma, onda.Hladan sam kao upravo zamiješani mojito.
Pametan sam pa sam posadio mentu na balkonu, raste kao luda.
A da malo sjašiš s mog lika i djela? Dosadan si.
Taman, pa nisam seljačina.Previse belog ruma, onda.