Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 60,6%
  • Još malo

glasova: 7 10,6%
  • Izgubiće

glasova: 19 28,8%

• Ukupno glasova
    66
:kez:

Screenshot_20250922_234408_com.android.chrome_edit_7272389403595515.jpg.webp

Дружковски правац

Руска група „Центар“ завршила је чишћење Никаноровке и дела територије југозападно од кијевских снага које су се нашле у окружењу након заузимања Дорожног.

Руске јединице јужно од Никаноровке и северно од Суворова нападају кијевске снаге у дрвореду између њих како би одсекле оне које се налазе западно од Бојковке.

Кијевске снаге убацују резерве из области Белицког, покушавајући да поврате Дорожно и одрже притисак у овом сектору, као и да преузму потпуну контролу над Бојковком и Новоторецким. Руске јединице су успешно одбиле неколико контранапада.

Ситуација на линији Никаноровка – Суворово – јужна периферија Новоторецког – Бојковка је веома напета.

Жестоки сукоби су у току.

Opet ne shvatas. Vredjanje ti je srednje ime.
Ako napišem tri rečenice, a ti kažeš da je ta rečenica moja lična karta, onda si potpuno nejasna.
Jasno bi bilo da si napisala:
"Taj post je tvoja lična karta".
Ali ja ne čitam misli, pa ne znam da li si to mislila, pa si se krivo izrazila - ili nisi to mislila.
Nije da me to opterećuje.
I da, ova crtica koju sam upotrijebio nije dobra. To je sastavna crtica, a u ovom slučaju treba ići rastavna, koja je duža.
Čisto da preveniram tvoje komentiranje nepismenosti.

Ako napišem tri rečenice, a ti kažeš da je ta rečenica moja lična karta, onda si potpuno nejasna.
Jasno bi bilo da si napisala:
"Taj post je tvoja lična karta".
Ali ja ne čitam misli, pa ne znam da li si to mislila, pa si se krivo izrazila - ili nisi to mislila.
Nije da me to opterećuje.
I da, ova crtica koju sam upotrijebio nije dobra. To je sastavna crtica, a u ovom slučaju treba ići rastavna, koja je duža.
Čisto da preveniram tvoje komentiranje nepismenosti.
Bas te pogodio problem sa velikim i malim slovom...Malo si se "pregrejao"

Back