Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.179
Promašila si temu.A malo se i pucalo.
Da nije i u toj crkvi danas bila svadba?
Ovo nije tema "Agafjina frustracija Amerikom"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašila si temu.A malo se i pucalo.
Da nije i u toj crkvi danas bila svadba?
I sada Rusija nije velika 17 miliona km2, nego koliko?
Sličica me obmanula.Promašila si temu.
Ne, postoji sluzbena upotreba pravopisa.Postoji li u Srbiji službeni pravopis ili ne?
Mozda je covek sobarica.Ćoroje, ni nick mi ne znaš pročitati a da čitaš s razumijevanje moje postove.
Idi heklaj, ili peglaj. Budi koristan kućanstvu.
Videli smo je na Kalemegdanu, lepa zena al samo to.Zabraniteljica Zelena.Kaj zna svinja kaj je dinja.
Ukrajinci i kultura. Njima je domet performans s kravavim gaćama i golim sisama.
Ne, ovo je tema "frćkovo loženje na laži ukroobaveštajne"Promašila si temu.
Umjesto da se blamiraš, kreni pisati razmak iza tri točke, jer ti je to, kao, bitno.Ne, postoji sluzbena upotreba pravopisa.![]()
Koji je tajNe, ovo je tema "frćkovo loženje na laži ukroobaveštajne"
Pravi se lud slobodno, svi koji prate konflikt znaju ko je.Koji je taj![]()
Sirotinja, gladni i željni svega.Jbt ukrowermaht i dalje kopa po smeću, jadni ljudi !!!
Poradi malo na upotrebi velikog i malog slova. Savete sacuvaj za one koji ih od tebe ocekuju.Umjesto da se blamiraš, kreni pisati razmak iza tri točke, jer ti je to, kao, bitno.
I lijepo se zahvali.
O čemu ti? Jasan je put propasti Rusije, od oni su mega jaki, mogu zgaziti Ukrajinu za nekoliko dana, do Rusija treba prihvatiti realnost da su pobijeđeni u Ukrajini.
Znam ja to, pismen sam.Poradi malo na upotrebi velikog i malog slova. Savete sacuvaj za one koji ih od tebe ocekuju.
Bice da onda pises "ruski" velikim slovom, jer im na taj nacin iskazujes postovanje?Znam ja to, pismen sam.
A ti si nešto danas naučila, iako si toliko prgava da to nikada ne bi priznala.
Znaju, zato se i sprdaju s njimPravi se lud slobodno, svi koji prate konflikt znaju ko je.
Sa svakim zaginulim agresorom je svijet nijansu ljepše mjesto.
Gine staro i mlado kod agresora
Za razliku od tebe malo malo pa ode tamo i ima izvore iz prve rukeKoji je taj![]()