Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam odakle vi vadite ove anonimuse, cije izjave imaju tezinu kao i moje.

Ruska vojska danas ima dva helikoptera, nekoliko tenkova i jedan radarski sustav manje nego jucer. I to je samo ono sto je sigurno vizuelno potvrdjeno.
Samo ti fantaziraj, ja više vjerujem jednom generalu :D

Čisto radi informacije, tvoja mašta nije nikakav dokaz

Sorri. :D

Samo ti fantaziraj, ja više vjerujem jednom generalu :D

Čisto radi informacije, tvoja mašta nije nikakav dokaz

Sorri. :D
Cuj ja fanztaziram? Imas li ti mozak?
Po kojim parametrima je Rusija danas jaca no 2021?

Kojeg oruzja danas imaju vise nego onda? Zrakoplovi, brodovi, tenkovi, radari, PZO, balisticke rakete, granate? Kakav je nivo istrosenosti onog oruzja koji Ukrajinci do sada nisu unistili? Valjda ti je jasno da se sva oprema koja se koristi u ovakom ratu trosi mnogo vise nego kada je konzervirana u nekim skladistima. Nije valjda da milsis da ovi Suhoji koji svakodnevno FAB-uju Ukrajince mogu da lete milijarde kilometara?

Poslednja izmena:
ukrajinci najveci paraziti na svetu, sirijci i afganosi ispadose bebe za njih , da vidis ih ovde kod mene u firmi samo se oni javljaju ,stalno menjaju misljenje i sve sto moze i ne moze traze dzabe...svabe samo cute i prevrcu ocima
Ni blizu. Kao provo Ukrajicni su u vecoj mjeri dosli tek mnogo nakon ostalih grupa, dakle jos su u fazi adaptiranja, tako da su 2015 brojke za te nacije bile jos gore. Kao drugo vecina prognanika iz Ukrajine su zene , sa djecom ua razliku od ovih ostalih kod kojih prednjace mladji muskarci. A kvote kod zena su nize glede posla.

Dakle problem je u njemackom socijalnom sustavu.U drugim drzavama su se Ukrajinci vrlo brzo integrirali i dijelom doprinose ekonomiji vise no autohtono stanovnistvo.

Poslednja izmena:
Cuj ja fanztaziram? Imas li ti mozak?
Po kojim parametrima je Rusija danas jaca no 2021?

Kojeg oruzja danas imaju vise nego onda? Zrakoplovi, brodovi, tenkovi, radari, PZO, balisticke rakete, granate? Kakav je nivo istrosenosti onog oruzja koji Ukrajinci do sada nisu unistili? Valjda ti je jasno da se sva oprema koja se koristi u ovakom rato trosi mnogo vise nego kda je konzervirana u nekim skladistima.
Pogledaj zadnjih par minuta.
Kome da vjerujemo, tebi ili čovjeku od struke? Ti bolje znaš od američkog generala kakvo je stanje u ruskoj vojsci??? Bolje od NATO borbenog pilota?
Sigurno :hahaha:

Samo se provaljuješ i beskrajno blamiraš

:ceka:

Pogledaj zadnjih par minuta.
Kome da vjerujemo, tebi ili čovjeku od struke? Ti bolje znaš od američkog generala kakvo je stanje u ruskoj vojsci??? Bolje od NATO borbenog pilota?
Sigurno :hahaha:

Samo se provaljuješ i beskrajno blamiraš

Evo ja sam ti postavio jednostavno Pitanje. Sto od oruzja Rusi imaju danas vise no prije invazije. I u kojem stanju je ono oruzje koje svakodnevno koriste?

Daj samo jedan dokaz svojim tvrdnjama

Ja sam ti postavio dva mišljenja informiranih stručnjaka, ali neee ti tvrdiš da oni pojma nemaju
:cepanje:
Misljenja su kao supak. Ima ih svatko. Na ta dva misljenja ti ja mogu naci deset njih na internetu koji tvrde da je ruska vojska do bola decimirana u odnosu na 2021. I to naravno od nekih "strucnjaka".
A sad jos jednom. Po kojim parametrima su Rusi jaci nego 2021.P ostoji li makar jedno oruzje kojeg imaju vise u skladistima no 2021?

Misljenja su kao supak. Ima ih svatko. Na ta dva misljenja ti ja mogu naci deset njih na internetu koji tvrde da je ruska vojska do bola decimirana u odnosu na 2021. I to naravno od nekih "strucnjaka".
A sad jos jednom. Po kojim parametrima su Rusi jaci nego 2021.P ostoji li makar jedno oruzje kojeg imaju vise u skladistima no 2021?
Hoće reći da bolje znaš od američkog generala i hrvatskog borbenog pilota?

Još uvijek čekam dokaz tvojim tvrdnjama

Ajmo

Čuj njega, kojeg oružja imaju više nego pre?
Imaju pun q Abramsa, Bredlija, Leoparda, Strajkera, M113....da ne nabrajam dalje
Tovare ih po parkovima da se deca igraju

IMG_20250902_004553_712.jpg

Kakav dokaz. Pa dokaz trebaju dati tvoji "strucnjaci". Oni nesto tvrde.

Dakle sto tocno oni tvrde, Koliko zrakoplova, tenkova, brodova, oklopnih vozila, PZO -sustava, helikoptera i artiljerije Rusija ima danas a koliko je imala prije tri godine.
Znači stručnjaci i aktivni generali trebaju dokaz, ali TI ne :D

Dokaži kako znaš u kakvom je stanju ruska vojska

Ako ne dokažeš onda si lažov

Da čujemo, da čujemo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back