Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.372
Bar mu nije ladno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar mu nije ladno...
Kaze usamljeni i neshvaceni kremjoboto purger.
Pre godinu danaNasa mladez se polako vraca i taj trend se ubrzava kako se prosjecna placa priblizava EU prosjeku. A svake godine usisavamo i sve veci broj srpske mladezi.
Koja ironija. 91 ste postavljali balvane a sad bi mnogi dali i gu..ce za hrvatsku radnu dozvolu.
I treba mladost da prosiruje granice, istrazuje svoje mogucnosti i bori se za bolji zivot, po nekim njihovim kriterijima.Pre godinu dana
jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/porazno-istrazivanje-cak-70-posto-mladih-razmislja-o-odlasku-iz-hrvatske-evo-kojim-zupanijama-najvise-prijeti-egzodus-15476908
Danas oko 80%
Toliko je bajno hahahaha
Ne, bas. Prosle godine se vise ljudi vratilo no otislo. Uz dodatnu imigracijuje broj stanovnika prosle godine cak znacajno porastao.Pre godinu dana
jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/porazno-istrazivanje-cak-70-posto-mladih-razmislja-o-odlasku-iz-hrvatske-evo-kojim-zupanijama-najvise-prijeti-egzodus-15476908
Danas oko 80%
Toliko je bajno hahahaha
ETo ti odgovor pametnih ljudi, a ti nastavi da mastas. Kod tebe se sve svodi na "možda će, očekuje se, ubrzo će"Ne, bas. Prosle godine se vise ljudi vratilo no otislo. Uz dodatnu imigracijuje broj stanovnika prosle godine cak znacajno porastao.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lani-porastao-broj-stanovnika-hrvatske-javlja-dzs/2704719.aspx
Trend ce se ubrzati jer se i u sljedecim godinama ocekuje veci gospodarski rast od EU prosjeka. Vjerovatno cemo i primiti ogroman broj Srba koji ce bjezati od politicke nestabilnosti u Srbiji i Republici Srpskoj.
Ne, ovo su budale koje ne shvacaju da ce broj stanovnika svakako padati, jer je stopa plodnosti vec preko 30 godina ispod 2,1 sto je potrebno da se dugorocno odrzi broj stanovnika. Ali to nije iskljucivo hrvatski problem. Srbija je tu u jos vecoj banani.
Ono...Nevera!!!Wikipedia![]()
![]()
Jel tebi dobro?Ne, ovo su budale koje ne shvacaju da ce broj stanovnika svakako padati, jer je stopa plodnosti vec preko 30 godina ispod 2,1 sto je potrebno da se dugorocno odrzi broj stanovnika. Ali to nije iskljucivo hrvatski problem. Srbija je tu u jos vecoj banani.
Hrvatska je barem zaustavila trend pada stanovnsitva i postala privlacna za imigrante. Dok Srbiju tek u sljedecim decenijama ocekuje pad stanovnistva. Pogotovo ako se politicka kriza ne rijesi uskoro. Srbi ce masovno bjezati u Hrvatsku kao oazu stabilinosti na balkanu.
Odlicno se osjecam.Jel tebi dobro?
Kaže usamljeni frustrirani napaćeni lojavi balija trokutistanac.Kaze usamljeni i neshvaceni kremjoboto purger.![]()
To je ona izreka kako je biti mrtav i glup isto, jer ne patiš ti nego pate ljudi oko tebe...Odlicno se osjecam.
To govorim sve vrijeme
Naravno, jasno mi je da patis kad ti rusim iluzije.To je ona izreka kako je biti mrtav i glup isto, jer ne patiš ti nego pate ljudi oko tebe...
Proveri da te ne trese groznica i da pises nesto u bunilu!Odlicno se osjecam.
Ne,ja mrtav ozbiljan. To sto kremljoboti zive u nekim iluzijama i nisu u stanju da sagledanju cinjenicno stanje, nije moj problem.Proveri da te ne trese groznica i da pises nesto u bunilu!
Mislim da veze nemas sa cinjenicama onakvim kakve zaista jesu,vec koristis Pro-Zapadnu propagandnu masineriju,po kojoj su *******isti vec u Vladisvostoku.Ne,ja mrtav ozbiljan. To sto kremljoboti zive u nekim iluzijama i nisu u stanju da sagledanju cinjenicno stanje, nije moj problem.
Ne, naprotiv. Ja nikad nisam tvrdio da su Ukrajinci u Vladivostoku. Cak ne mislim da ce se rat zavrsiti vojnim putem, vec godinama govorim da je najvjerovatniji ishod unurtarnji raspad ruske Federacije, nakon sto ratni napori u dovoljnoj mjeri oslabe Rusiju i Putinov rezim izgubi kontrolu u potpunosti.Mislim da veze nemas sa cinjenicama onakvim kakve zaista jesu,vec koristis Pro-Zapadnu propagandnu masineriju,po kojoj su *******isti vec u Vladisvostoku.
Rusko gospodarstvo je na rubu kolapsa i Putin to zna. - svake godine.Ne, naprotiv. Ja nikad nisam tvrdio da su Ukrajinci u Vladivostoku. Cak ne mislim da ce se rat zavrsiti vojnim putem, vec godinama govorim da je najvjerovatniji ishod unurtarnji raspad ruske Federacije, nakon sto ratni napori u dovoljnoj mjeri oslabe Rusiju i Putinov rezim izgubi kontrolu u potpunosti.
to i u eu znajuVance mrzi EU više nego Trump
![]()
Posto svaki dan minimalno jedna rafinerija u Rusiji gori, mislim da ce ova i sljedeca godina biti prilicno interesantneRusko gospodarstvo je na rubu kolapsa i Putin to zna. - svake godine.![]()