Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SRBI SRAM VAS BILO ... u Hrvatskoj ima više onih koji poštuju Rusiju nego što kod vas ima mrzitelja Rusije. Evo vam jedan Hrvatski yutub portal koji govori u interesu i simpatiji prema Rusiji;

Malo prije sam ga poslušao...i tu zapravo stoji što sam gore pred više sati pisao. Niko nije negativno reagirao protiv mojih psotova gore....rusofobi su se jednostavno smrznuli.

SRBI SRAM VAS BILO ... u Hrvatskoj ima više onih koji poštuju Rusiju nego što kod vas ima mrzitelja Rusije.
Tom Cruise What GIF

U.S. President Donald Trump’s administration this week approved the sale of 3,350 Extended Range Attack Munition (ERAM) air-launched missiles to Ukraine.Delivery is expected in about six weeks.

The newspaper’s sources stated that the use of ERAMs, which have a range of 240 to 450 kilometres.

RAT U UKRAJINI Zvaničnici: Pentagon blokirao ukrajinske napade raketama dugog dometa na Rusiju

Rat u Ukrajini traje 1.278 dana. Predsednik Ukrajine Zelenski izjavio je povodom Dana državne zastave da ta zemlja neće prepustiti nijedan deo svoje teritorije. On je naglasio da je zastava Ukrajine simbol nade za građane na privremeno okupiranim teritorijama. Zelenski je rekao da je spreman na bilo koji format sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali da, kako je ocenio, "Moskva ponovo pokušava da odugovlači sve".

Ključni događaji:

Zelenski: Spreman sam na bilo koji format sastanka s Putinom, ali Moskva odugovlači
U ruskom napadu na više više regiona u Ukrajini poginule tri osobe
Ukrajinske snage povratile kontrolu nad mestom Zeleni Gaj u Donjeckoj oblasti
Jermak: Još troje dece i jedan mladić vraćeni u Ukrajinu

46 000 grobova da skratimo...
Plus nestali...
Dakle negde oko 60 000 poginulih Ukra do sada, te oko 340 000 ranjenih, ali ajde na 60 000 poginulih i nestalih ima obektivno i 20 000 naknadno preminulih od posledica ranjavanja, pa je realnije govorit o 80 000 poginulih i 320 000 ranjenih, tojest 400 000 izbačenih iz stroja od čega je pola sigurno i trajno izbačeno iz stroja...

Sve u svemu Ukrajina može ovako još 100 godina, jer može da izdrži još deset puta ovako, a rat već traje 11 godina, dakle deset puta više bilo bi oko sto godina.
A može li Rusija još sto godina napadat ovako?
Ja mislim da Rusija uopšte ne može više ništa.
Crkla baterija...

46 000 grobova da skratimo...

Ako je samo toliko grobova onda vlasti Ukrajine ostale leševe spaljuju i sakrivaju evidenciju...što je razumljivo jer im novaca treba za oružje i korupciju a ne za obitelji poginulih. Nije ni čudno...od Rusa tako teško primaju poginule. I to je dio Ruske borbe sa Ukrajinom; čuvaju leševe ukrajinaca da bi ovi imali posla i troškova sa pokopom i obiteljima poginulih.

Ako je samo toliko grobova onda vlasti Ukrajine ostale leševe spaljuju i sakrivaju evidenciju...
Prema svakodnevnim snimakama sa terena jasno je da su Ukri prebili Ruse.
Omjer mrtvih mora bit dvadeset do trideset puta veći na ruskoj strani da bi obektivno pratio akciju na snimkama
Dakle 80 000 poginulih Ukra i meleon i pol poginulih Rusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back