Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.154
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kreće priča "prodali su krajinu" u ruskoj verzijitreba pravi Rus doci na vlast a ne ti koji hoce da novce zaraduju sa dugim ratom
Tvoj voljeni Broz je bio boljševik.Zato si rusofil
Observer klon.Tvoj voljeni Broz je bio boljševik.
Ово је дуго одлаган, а судбински неопходан процес пречишћавања РФ! Од корумпираних "тајфуна" до наслеђених неспособних војних кадрова. Рат форсира чишћење ових дубоких наслага талога.Kreće priča "prodali su krajinu" u ruskoj verziji
Ali dobro, znači da je i tebi onda jasno kakva je ovo strašna pušiona od rata u Ukrajini.
Već se traži "pravi Rus" mesto nesrećnog Vlade koji je upropastio rusku vojsku i naciju
Osloncem na Ruse postajes njihov rob a promenom u samoj Rusiji otpisan si automatski ali nisam na to mislio vec na ponasanje Kima i raje, obavezno klanjanje vodji umesto pitanja zasto su ljudi izginuli bez potrebe.Да покушамо да сагледамо ширу слику:
- погинуо је за сада непознат број професионалних војника ДНРК у рату у другој држави
- преживели су стекли непроцењиво ратно искуство у најмодернијем рату до сада. То вреди више од обуке у било којој војној академији на свету.
- ДНРК је изашла из стравичне заиста међународне блокаде пошто су у њој (да се не лажемо, полтронски према Дивљем Западу) на своју срамоту учествовале и РФ и Кина
- стратешким партнерством са РФ ДНРК више никада неће имати проблем глади и приступа најмодернијим технологијама, не само војним
- више нико и не помишља да им војно прети, постали су и све више ће постајати прејаки за било кога ко је већ правио планове да их уништи
Мало ли је? Војници нису изгинули узалуд.
Kod mene, ovdje, kaže se riječima.ovde se kaže "rečima" (prelistaj ponovo taj srbski jezik)
Ne znam. Daj pojasni.kako je rekao Valentin Falin 1992: CCCP nije mogla da izdrzi pritisak od njemackog reich. Sto ovo?
Ko su Regulaner i Kapelaner?
Nemam ti nista pojasniti i ja se pitam ko su Regulaner i KapelanerNe znam. Daj pojasni.
mislim da se eu ce se smanjiti ali nece se raspastiNacisti u očaju,ovo bi bio najkraći opis stanja Jürgenova uma
Prošlo svršeno vrijeme.mislim da se eu ce se smanjiti ali nece se raspasti