Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.171
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to samja u pocetku isto mislio ali eu se nece raspasti nego mozda smanjitiProšlo svršeno vrijeme.
Četvrti Reich odlazi u povijest kao tradicionalni gubitnik pred slavenskom superiornošću.
Kakve veze ima 'seljenje pomodarstva na sferu religije' sa geopolitikom? Neka se s tim problemima bakću oni koji žive od tog 'opijuma za mase'.Ovo nije blasfemija nego naprotiv kritika zapadnog društva i pomodarstva koje se prelilo i na sferu religije.
вјероватно имају корист из тога а не само да покажу свима братство бриксаOsloncem na Ruse postajes njihov rob a promenom u samoj Rusiji otpisan si automatski ali nisam na to mislio vec na ponasanje Kima i raje, obavezno klanjanje vodji umesto pitanja zasto su ljudi izginuli bez potrebe.
Kakvo bratstvo BRICS-a? Jos uvek nisu ni trazili pristup a korist im je izlazak iz potpune izolacije u svakom slucaju ne bih voleo da me Rus hrani i I kina brani, trula je to daska.вјероватно имају корист из тога а не само да покажу свима братство брикса
није баш без потребе, то је огромно искуство за њихову војску на примјер а вјероватно имају и још други користи
путл ер је одријешио кесу можда
немају другог избораKakvo bratstvo BRICS-a? Jos uvek nisu ni trazili pristup a korist im je izlazak iz potpune izolacije u svakom slucaju ne bih voleo da me Rus hrani i I kina brani, trula je to daska.
Pa eto i ukr brani ceo zapad i bas im je odlicno.Kakvo bratstvo BRICS-a? Jos uvek nisu ni trazili pristup a korist im je izlazak iz potpune izolacije u svakom slucaju ne bih voleo da me Rus hrani i I kina brani, trula je to daska.
Биће још веселије за наци-укре ...Немој тада да кукаш ...
Fora je sto ovi dronovi mogu samo rezervoare da uniste, infrastruktura samih rafinerija je netaknuta.Биће још веселије за наци-укре ...Немој тада да кукаш ...
Али биће одговор жесток, а после хорска кукњава ...Fora je sto ovi dronovi mogu samo rezervoare da uniste, infrastruktura samih rafinerija je netaknuta.
DA, Rusi ce ispaliti 100 iskandera po civilima a bice jedan lakse povredjen.Али биће одговор жесток, а после хорска кукњава ...
Дневна норма је 1000 убити укро-нциста и још најмање толико тешко повређених ...Мало ли је?DA, Rusi ce ispaliti 100 iskandera po civilima a bice jedan lakse povredjen.
Mudro rece zadihani Djuro dok brise znoj sa cela i zatezuci radne rukavice, spale od rasplapanja termoelektrane u delove...ne bih voleo da me Rus hrani i I kina brani, trula je to daska.
Drago mi je da si priznao ruski neuspeh na svoj način.Ово је дуго одлаган, а судбински неопходан процес пречишћавања РФ! Од корумпираних "тајфуна" до наслеђених неспособних војних кадрова. Рат форсира чишћење ових дубоких наслага талога.
Ерго, РФ тек сада формира ударне војне снаге које ће на бојном пољу, не преговорима, да полако приводе крају циљеве СВО. На неки начин, понавља се Други рат, али резултат ће бити исти - РФ ће испунити све своје стратешке циљеве, а остали могу само да гледају и кевћу.
Зашто бих ја прикривао њихове војне неуспехе од почетка рата? Па и они су их свесни и решавају их. Поента је да ће завршити, као и у Другом рату. Против тога сте немоћни, колико год кевтали. Прејака је РФ за вас, са свим својим слабостима.Drago mi je da si priznao ruski neuspeh na svoj način.
Upotrebio si za Ruse reči "nesposobni vojni kadar"...
Više od toga tvoje srce ne bi moglo da podnese...