putin će potpisati kapitulaciju...lvov će pripasti poljskoj...ostatak ahmat sili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sada imam strah ali tako je Kina razderala usaОпрезно са мном када пишеш да говорим глупости! Поготово са старијим од себе! Ако немаш смисао за хумор, то је твој проблем, а не мој. Ово ти је прва и последња опомена.
od kad smo počeli da verujemo zvaničnim dokumentima uk vlade, nešto se nije verovalo izveštajima o iračkom oružju za masovno uništenje ili o teroru srpske vlasti nad kosovskim stanovništvom??
Zato što im je finansijski račun tačan a narativi lažni. Sa Srbijom, Irakom i Ukrajinom (od majdana na ovamo) su lažni narativi, finansijski izveštaj je stvaran.od kad smo počeli da verujemo zvaničnim dokumentima uk vlade, nešto se nije verovalo izveštajima o iračkom oružju za masovno uništenje ili o teroru srpske vlasti nad kosovskim stanovništvom??
govori li istinu vlada UK ili ne?Pa eto kako i verujete Sputniku i RT kad vam odgovara. U cemu je problem?
Нема потребе за страхом, ја одавно више нисам опасан, само обичан обор за непристојне. Збогом.sada imam strah ali tako je Kina razderala usa
govori li istinu vlada UK ili ne?
naravno da nemam strahНема потребе за страхом, ја одавно више нисам опасан, само обичан обор за непристојне. Збогом.
Ne verujem baš u hapšenje, ali USA ima dugačku istoriju ubistava političara na čelu raznih država.čujem od nekih osoba demokrata u CIA department da će pokušati uhapsiti živog putina na aljasci i da će optužiti trumpa za to
...
stoga bih ti savjetovao da napustiš gusto naseljena područja u USA opskrbiše se zalihama i ...biblijom za molitvu.
zapad kaze i da je rusija agresor i rusi vrse zlocine u ukrajiniTo ostavljam tebi da sam zakljucis ali bilo kako bilo demantuje tvoju tvrdnju kako je pomoc Zapada izostajala 2 godine.
zapad kaze i da je rusija agresor i rusi vrse zlocine u ukrajini
ocemo li da prihvatimo zapadne izvore kao tacne?
zapad kaze i da je rusija agresor i rusi vrse zlocine u ukrajini
Понављам, РФ је недвосмислено изјавила да је поступање по такозваној "оптужници" објава правог рата. Не СВО. Осим тога, сам Трамп је ставио "тужиоце" на црну листу због израелског председника. Апсолутно не верујем у било какав безбедносни изазов, биће учињено све могуће са обе стране да се то онемогући.Ne verujem baš u hapšenje, ali USA ima dugačku istoriju ubistava političara na čelu raznih država.
Bezbedonosni rizik je ogroman i prilično sam začuđen pristankom na odlazak na Aljasku. Ipak je to jedna nestabilna i nesigurna država sa neuračunjivim rukovodstvom.
pitam se sto se tu ima diskutirati opet neka ruska politika treba se dignuti zapadna ukraineПонављам, РФ је недвосмислено изјавила да је поступање по такозваној "оптужници" објава правог рата. Не СВО. Осим тога, сам Трамп је ставио "тужиоце" на црну листу због израелског председника. Апсолутно не верујем у било какав безбедносни изазов, биће учињено све могуће са обе стране да се то онемогући.
Ja ne bih brinuo....podmornice Pacifičke i Artičke flote, biće u neposrednoj blizini...Ne verujem baš u hapšenje, ali USA ima dugačku istoriju ubistava političara na čelu raznih država.
Bezbedonosni rizik je ogroman i prilično sam začuđen pristankom na odlazak na Aljasku. Ipak je to jedna nestabilna i nesigurna država sa neuračunjivim rukovodstvom.
Aljaska može da bude i na nekom brodu u moreuzu između Rusije i Aljaske. Baš će svima da kažu gde se sastaju...Ja ne bih brinuo....podmornice Pacifičke i Artičke flote, biće u neposrednoj blizini...
Rusija jeste agresor po medjunarodnom pravu, ali koga zabole, to je Rusija.zapad kaze i da je rusija agresor i rusi vrse zlocine u ukrajini