febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.607
Nije znala većaina Rusa ali su znali oni koji su trebali znati.
Žena je u udarnom terminu na TV -u rekla da Kijev pada ne za tri nego dva dana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije znala većaina Rusa ali su znali oni koji su trebali znati.
Žena je u udarnom terminu na TV -u rekla da Kijev pada ne za tri nego dva dana.
Eto vidiš, u laži su kratke noge...
Па ето.
Јел Кијев пао за два дана?
Јбт, вукојебина Вуковар са 40-так хиљаа становника се држала два и по месеца, а Кијев ће са 5 милиона становника (више него што их цела Хрватска има) да падне за два дана. Па јбт...
Ај, бар се мало уозбиљи.
.
Ma šta mi napriča...Pa oni prvo iznesu tvrdnju pa se uhvate za to kao da je neko drugi rekao. Rusi to nikada nisu izjavili.
.Eto vidiš, u laži su kratke noge..
Pravis se lud zato sto nemas argument i dokaz, kao i tvoji pajtosi ovde.Ma šta mi napriča...
Ruska novinarka na ruskoj TV nije dovoljno ruski?
Lukasenko NovinarPravis se lud zato sto nemas argument i dokaz, kao i tvoji pajtosi ovde.
Covek te pita gde je izjava Putina i Kremlja, pa cak i MO Rusije, ti se hvatas za novinarku.
Ako je novinarka pokrenula i planirala SVO onda je jasno da tvoja razina prosipanja smeca ovde zavisi iskljucivo od zute stampe koju gutas da olaksas svoje dusevno stanje, zapravo te muci agonija sto ni septicku jamu ne mogu da osvoje tvoji junaci iz crtica.
Niti jedan dokaz tebi ne može biti doboljan.Pravis se lud zato sto nemas argument i dokaz, kao i tvoji pajtosi ovde.
Covek te pita gde je izjava Putina i Kremlja, pa cak i MO Rusije, ti se hvatas za novinarku.
Ako je novinarka pokrenula i planirala SVO onda je jasno da tvoja razina prosipanja smeca ovde zavisi iskljucivo od zute stampe koju gutas da olaksas svoje dusevno stanje, zapravo te muci agonija sto ni septicku jamu ne mogu da osvoje tvoji junaci iz crtica.
Niti jedan dokaz tebi ne može biti doboljan.
Nije obična novinarka, udarni TV termin sa eminentnim gostima
Imaš tu na internetu snimku. Nešto slično je izjavio i Lukašenko.
Druga je stvar šta vi pokušavate opravdati nesposobnost ruske vojske
Nije bitno tko je predstavnik Kremlja, priča je o padu Ukrajine u par dana.Ni novinarka ni Lukasenko nisu predstavnici Kremlja. Rekao je i moj komsija da ce Ukri prosle godine osvojiti Krim.
Sta sad?
Nije bitno tko je predstavnik Kremlja, priča je o padu Ukrajine u par dana.
Malo se oteglo na više dana.
Ja nisam Ukrajinac..Pa eto vi ste nesposobni da osvojite Krim, moj komso rekao da pada jos proslo leto.
Sta sad?
Ja nisam Ukrajinac..
Šta je Krim važan?Opet ne menja cinjenicu da su Ukri vojno nesposobni, ne mogu da osvoje Krim. I to jos trebali proslo leto....oteglo se malo.
Bitno je šta kaže..Realno mnogo manje nego lideri zapadnih zemalja.
Bitno je šta kaže..
Šta je Krim važan?
Tko osvoji Krim dobiva sve?
Kante samo padaju