Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.224
Fantastična četvorka pala u zarobljeništvo pri pokušaju da pređu granicu bez vize kod Demirovke, Belgorod oblast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guzoljube, jel te baca?DomoljUpče, smanji doživljaj
Još uvijek čekam dokaz da je iz Putinovih usta izašlo *Za tri dana je cijela Ukrajina naša" a ne iz žvalja neke babuskare iz Amerike
Čekam, DomoljUpče
![]()
šta li su uradili sa ovom budalom pre početka mandata !?
Čovjek te lijepo pita da pronadješ izjavbu iz Putinovih ili nekih Ruskih usta o "tri dana", a ti s obzirom da nemaš argumente, lupaš po njemu osobno..Guzoljube, jel te baca?
Epski uspesi druge vojne sile sveta u 1152-om danu trodnevne svo.Bojkovka i Beljgivka oslobođene
![]()
![]()
Да. Али такав је посао. Иловача. Ни он га не воли.Tamak kad pomislim da Mstislavovo najdebilnije debilno nema debilnije, Mstislav me iznova iznenadi...
Postavlja AI generisanu sliku osobe u vojnoj opremi, na trotinetu na zemljanom terenu, kojim upravlja jednom rukom drzeci volan, a drugom za rucku ranca...
Place mi se kada pomislim da neko kao Mstislav postoji i da mora ovakav da ide kroz zivot...
Наравно да има. Губари спремају контраофназиву."ушли" војничким језиком не значи ништа
да ли још има отпора?![]()
Da Zelenskijevi bojovioci naprave sličan uspjeh, ti bi se garantirano potrudio da s time otvoriš 12xx dan paćenja ruski vojnika u okupaciji tudje države, jazz piano bi svršavao, a ovaj s avatarom Tome Bebića i Febo napisali dvoznamenkasti broj postova povodom tog dogadjaja, uz to što mi Moj Bergami ili kako se već zove našao podatak o poginulih 20 milijuna ruskih vojnika u dosadašnjem tijeku rata.Epski uspesi druge vojne sile sveta u 1152-om danu trodnevne svo.![]()
Glupi Doni upravo radi ono zbog čega sam navijao za njega, uništava odnose sa saveznicima/vazalima i ubrzava pad američke imperije.Znaci Doni nije vise kremljobotska uzdanica. Lista razocarenja uvecana.
Otkazano, džaba si bukiraoEpski uspesi druge vojne sile sveta u 1152-om danu trodnevne svo.![]()
Okolo,, okolo...Bojkovka i Beljgivka oslobođene
![]()
![]()
kada je mutna slika - to im je teren pogodan da lupaju gluposti lazu ljude(Ovo na slici meni više liči na Mi-8)
Није јагуар.glupa jaguarka
Ovo je 38 tema o ratu u Ukrajini.Čovjek te lijepo pita da pronadješ izjavbu iz Putinovih ili nekih Ruskih usta o "tri dana", a ti s obzirom da nemaš argumente, lupaš po njemu osobno..
Pronadji nešto pa se javi...
Do tada imaj na umu činjenicu, da je Zelenskom i NATO paktu koji ga je gurnuo u ovaj rat (što ta babuskara u članku koji citiraš i otvoreno kaže, spominjući Majdan, naravno ne pitajući se kako je u demokracijama vlast mijenja, na izborima ili na ulicama i trgovima kao 2014 u Kijevu) svakim danom pregovarački položaj sve lošiji i lošiji. Moralna podrška koja dolazi od tipkovničkih ratnika, gay parada ili sličnih manifestacija, Zelenskojevim bojovnicima malo ili nimalo koristi
ili su se lideri dogovorili da naprave predstavu kako bi mali žika mislio da je otkrio toplu voduСлушајући говоре и интервјуе Путина или Лаврова, једно је сигурно, сви "лидери" запада изгледају ментално заостали