Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ukrajinski helikopter GUR UH-60 „Black Hawk“ na aerodromu Priluki, Černihivska oblast, uništen je u napadu raketa „Iskander“. uvedeno zatamnjenje informacija u tom području,
zona napada i pristupni putevi su zatvoreni, a jedinice za elektronsko ratovanje rade punim kapacitetom.

(Ovo na slici meni više liči na Mi-8)

Gw8vfqBbQAACgsp

Guzoljube, jel te baca?
Čovjek te lijepo pita da pronadješ izjavbu iz Putinovih ili nekih Ruskih usta o "tri dana", a ti s obzirom da nemaš argumente, lupaš po njemu osobno..

Pronadji nešto pa se javi...

Do tada imaj na umu činjenicu, da je Zelenskom i NATO paktu koji ga je gurnuo u ovaj rat (što ta babuskara u članku koji citiraš i otvoreno kaže, spominjući Majdan, naravno ne pitajući se kako je u demokracijama vlast mijenja, na izborima ili na ulicama i trgovima kao 2014 u Kijevu) svakim danom pregovarački položaj sve lošiji i lošiji. Moralna podrška koja dolazi od tipkovničkih ratnika, gay parada ili sličnih manifestacija, Zelenskojevim bojovnicima malo ili nimalo koristi

Tamak kad pomislim da Mstislavovo najdebilnije debilno nema debilnije, Mstislav me iznova iznenadi...

Postavlja AI generisanu sliku osobe u vojnoj opremi, na trotinetu na zemljanom terenu, kojim upravlja jednom rukom drzeci volan, a drugom za rucku ranca...

Place mi se kada pomislim da neko kao Mstislav postoji i da mora ovakav da ide kroz zivot...
Да. Али такав је посао. Иловача. Ни он га не воли.

Epski uspesi druge vojne sile sveta u 1152-om danu trodnevne svo. :rotf:
Da Zelenskijevi bojovioci naprave sličan uspjeh, ti bi se garantirano potrudio da s time otvoriš 12xx dan paćenja ruski vojnika u okupaciji tudje države, jazz piano bi svršavao, a ovaj s avatarom Tome Bebića i Febo napisali dvoznamenkasti broj postova povodom tog dogadjaja, uz to što mi Moj Bergami ili kako se već zove našao podatak o poginulih 20 milijuna ruskih vojnika u dosadašnjem tijeku rata.

A da i Bljuarnji bi taj uspjeh Zelenskijeve armade popratio s pola naslovnice...

Ovako idemo dalje...

Русија, као наследница СССР-а, једне од сила које су потписале уговор о суверенитету Аустрије, има право да спречи улазак земље у НАТО, каже бивша Аустријска министарка спољних послова Карин Кнајсл

Čovjek te lijepo pita da pronadješ izjavbu iz Putinovih ili nekih Ruskih usta o "tri dana", a ti s obzirom da nemaš argumente, lupaš po njemu osobno..

Pronadji nešto pa se javi...

Do tada imaj na umu činjenicu, da je Zelenskom i NATO paktu koji ga je gurnuo u ovaj rat (što ta babuskara u članku koji citiraš i otvoreno kaže, spominjući Majdan, naravno ne pitajući se kako je u demokracijama vlast mijenja, na izborima ili na ulicama i trgovima kao 2014 u Kijevu) svakim danom pregovarački položaj sve lošiji i lošiji. Moralna podrška koja dolazi od tipkovničkih ratnika, gay parada ili sličnih manifestacija, Zelenskojevim bojovnicima malo ili nimalo koristi
Ovo je 38 tema o ratu u Ukrajini.
Najmanje 5 puta se o tome pisalo.
Ne trebam svakoj šuši nešto dokazivati po ko zna koji put.
Par zadnjih mojih postova, pisanje DW se na to odnosi.

Слушајући говоре и интервјуе Путина или Лаврова, једно је сигурно, сви "лидери" запада изгледају ментално заостали
ili su se lideri dogovorili da naprave predstavu kako bi mali žika mislio da je otkrio toplu vodu
i bude ponosan na sebe i toplu vodu do kraja života!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back