kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.572
Da sam otisao to bi znacilo da ne znam...Bio si kao ruski dobrovoljac u Donbasu pa sve ovo znaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam otisao to bi znacilo da ne znam...Bio si kao ruski dobrovoljac u Donbasu pa sve ovo znaš?
Ma stvarno?Ne znam sta je sa onim nasm malim borcem sto se potpisuje kao Pitbul Imperator... Video sam na tik toku juce snimke koje je snimao onako sam i zaboravljen sakriven u nekoj rupi, logicno veoma uplasen... Posle sam cuo da je poginuo...Mogu samo reci da sam spratio njegove tiktokove i da mi ga je veoma zao...Tesko mi je bilo da ga gledam onako bespomocnog, iskolacenih ociju od straha...Nadam se da je uspeo da se spase i da nformacija da je mrtav nije tacna... Ljudi morate da znate kako funkcionisu stvari u Rusiji u svakom segmentu, kakav je to sistem, a takav je da oni iz Srbije i drugih zemalja koji odu tamo ima da naebu i da budu gurnuti kao obican potrosni materijal pravo pred Ukrajince...To je tako nepravedan jedan sistem u kome i u vojsci vlada nepotizam, kojekakve veze i vezice, lova, korupcja, malverzacije itd....I sad ovi nasi odlaze tamo misleci da se bore za nekakvu pravdu, mucenici....Puste njih Rusi na pocetku da se malo setkaju po Moskvi, daju im papire, a onda, pravo mecki na rupu...Jos kad odu ovi nasi klinci koji ne znaju ni sta je rat...Na tudju zemlju, da vode tudj rat protiv nekoga ko brani svoj prag, ciji su zena i deca izlozeni svakodnevnom strahu i bombardovanju....
Kakve veze ovo ima?
Kijev
Ambasada Azarbejdžana
Mislite li da će Alijev da uputi protestnu notu?
![]()
![]()
![]()

Slobodno fantaziraj o tome ako te to teši.Mislis koliko je Rusa tamo spaljeno?
Nijedan.koji su grad Rusi okupirali na taj nacin?
Djurica Hipotezica bi da se njegovi nacisti skrivaju i dejstvuju iz unutrasnjosti civilnih zgrada, ali da gradovi budu oslobodjeni bez ostecena u borbama...Nadji sam slike gradova snimljene nakon osvajanja.
WOW, vidi!Denacifikovan
Industrijska revolucija možda, standardizacija jezika, tj.način na koji se koristi definitivno nije doprinela podizanju bilo čega... više je doprinela otuđivanju mnogih reči koji postoje u drugim slovenskim jezicima a medju govornicima tog standardnog se smatra za arhaičnu ili služi izrugivanju. Toliko o tome, da ne skrećem sa glavne teme.доприњело је подизању људи и друштва, много шта је постало доступно прљавијем масама након тога
колко их имаш данас који не знају и поред стандарда?![]()
u proslosti veoma uobicajeno svuda, predpostavlja se da je agricultura suzbila jer se legu u zemlji.Zaporožje, najezda skakavaca
Ko ih **be, tu vecu cenu placaju ovi sto podrzaavaju ukrowermahtEU sankcioniše drugu najveću rafineriju u Indiji, koja prodaje gorivo za 5 milijardi dolara EU.
Sada će EU kupovati od Indonezije, koja dobija naftu od Indije, koja je dobija od Rusije.
Rusija nastavlja da prodaje po istoj ceni, ali EU je kupuje od lanca posrednika, svake godine sve skuplje.
Ludilo mozga
![]()