Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sta je sa onim nasm malim borcem sto se potpisuje kao Pitbul Imperator... Video sam na tik toku juce snimke koje je snimao onako sam i zaboravljen sakriven u nekoj rupi, logicno veoma uplasen... Posle sam cuo da je poginuo...Mogu samo reci da sam spratio njegove tiktokove i da mi ga je veoma zao...Tesko mi je bilo da ga gledam onako bespomocnog, iskolacenih ociju od straha...Nadam se da je uspeo da se spase i da nformacija da je mrtav nije tacna... Ljudi morate da znate kako funkcionisu stvari u Rusiji u svakom segmentu, kakav je to sistem, a takav je da oni iz Srbije i drugih zemalja koji odu tamo ima da naebu i da budu gurnuti kao obican potrosni materijal pravo pred Ukrajince...To je tako nepravedan jedan sistem u kome i u vojsci vlada nepotizam, kojekakve veze i vezice, lova, korupcja, malverzacije itd....I sad ovi nasi odlaze tamo misleci da se bore za nekakvu pravdu, mucenici....Puste njih Rusi na pocetku da se malo setkaju po Moskvi, daju im papire, a onda, pravo mecki na rupu...Jos kad odu ovi nasi klinci koji ne znaju ni sta je rat...Na tudju zemlju, da vode tudj rat protiv nekoga ko brani svoj prag, ciji su zena i deca izlozeni svakodnevnom strahu i bombardovanju....
Ma stvarno?

Kijev
Ambasada Azarbejdžana
Mislite li da će Alijev da uputi protestnu notu?

GwZbxUGWsAAWOrR
GwZbx4DXgAAW_mq
1681501526_199704_gif-url.gif

:bravo: :bravo:

koji su grad Rusi okupirali na taj nacin?
Nijedan.
Oslobodili su nekoliko.

Nadji sam slike gradova snimljene nakon osvajanja.
Djurica Hipotezica bi da se njegovi nacisti skrivaju i dejstvuju iz unutrasnjosti civilnih zgrada, ali da gradovi budu oslobodjeni bez ostecena u borbama...

Djurica Hipotezica je ljut sto mu plan skrivanja i dejstvovanja nacista iz unutrasnjosti zgrada nije uspeo.

Djurica Hipotezica je zbog toga tuzan i ljut, pa se raduje i ocekuje dolazak rasklopljene termo elektrane iz Estonije, koja se zaprano ne rasklapa i ne dolazi iz Litvanije...

Djurice Hipotezice, kako ne napreduje to rasklapanje? Dokle se nije ni zapocelo s tim?

WOW, vidi!
Neka slika!
Neka slika nekoga, ko zna koga, ko zna gde, od ko zna kad...
Srecom, ima tekst koji je prati i objasnjava sve sta je i o cemu se radi.
Ma, mora da je tako!
Verovacu u to!
Sta mi drugo preostaje?

A da, znam... Slavlje zbog povratka aviona koji je otisao, a celo vreme je bio tu.

Poslednja izmena:
доприњело је подизању људи и друштва, много шта је постало доступно прљавијем масама након тога

колко их имаш данас који не знају и поред стандарда? :eek:
Industrijska revolucija možda, standardizacija jezika, tj.način na koji se koristi definitivno nije doprinela podizanju bilo čega... više je doprinela otuđivanju mnogih reči koji postoje u drugim slovenskim jezicima a medju govornicima tog standardnog se smatra za arhaičnu ili služi izrugivanju. Toliko o tome, da ne skrećem sa glavne teme.

Američki ministar obrane je svečano predstavio najnovije dostignuće američke nauke i tehnike - dron LUCAS
Održano je veliko slavlje, pozvani su silni novinari, građani, kongresmeni.........na jedinstveni perfomans.
Čak je i papir sa govorom, ministru dostavljen FPV dronom, morao je malo da se zaskoči da ga dohvati

Deja-vu????

GwUvEFiXgAEAYuE

• Podržavam
Reactions: MJK
RAT U UKRAJINI Ruski napad na Kramatorsk: Poginulo desetogodišnje dete, više povređenih u stambenoj zgradi

Rat u Ukrajini traje 1.245. dana. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potvrdio je da je sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Rustem Umerov predložio ruskoj strani da se održi novi sastanak predstavnika Moskve i Kijeva u Turskoj. Novi krug pregovora između Moskve i Kijeva mogao bi biti održan u Istanbulu 24. i 25. jula, prenela je ruska agencija TASS. Norveška i Holandija su spremne da pomognu u finansiranju kupovine američkih raketnih sistema za protivvazdušnu odbranu "Patriot" za Ukrajinu.

Ključni događaji:

Zelenski potvrdio: Kijev je predložio Moskvi održavanje nove runde pregovora u Turskoj
TASS: Novi krug pregovora Moskva-Kijev mogao bi biti održan 24. i 25. jula u Istanbulu
Kremlj: Ruski i ukrajinski nacrti rešenja sukoba su dijametralno suprotni
Norveška i Holandija spremne da finansiraju dodatnu PVO za Ukrajinu

EU sankcioniše drugu najveću rafineriju u Indiji, koja prodaje gorivo za 5 milijardi dolara EU.

Sada će EU kupovati od Indonezije, koja dobija naftu od Indije, koja je dobija od Rusije.

Rusija nastavlja da prodaje po istoj ceni, ali EU je kupuje od lanca posrednika, svake godine sve skuplje.

Ludilo mozga

GwX9VmzW4AAZQuY
Ko ih **be, tu vecu cenu placaju ovi sto podrzaavaju ukrowermaht

Pirgavi je postao hrana za crve.

Luke Hinton callsign Alfie from Bristol, United Kingdom

Otkako je 12. brigada specijalnih snaga AZOV objavila da prima strance u svoje redove, mnogi idioti su pohrlili tamo jer im je rečeno da je to jedna od najspremnijih jedinica ukrajinskih bezbednosnih i odbrambenih snaga.
Jedan od njih bio je britanski državljanin Luk Hinton „Alfi“, koji je ostavio porodicu i sina .
Zašto bi neko napustio porodicu da bi se pridružio grupi nacista, još uvek mi je nejasno. I uz to, da bi umro za njih.

ca64883b71595fb785177e6cbc3149e6.jpg

Данас је објављено да је преминуо генерал пољске војске у пензији Валдемар Скшипчак, који је претио Русији ликвидацијом Калињинградске области, називајући је „окупираном територијом“

IMG_20250722_114946_861.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back