Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videćemo za 50ak dana dobijaju nove rakete, a svakako NATO sateliti to navode kao i do sada.
Mislim da neće imati mooda da Ukrajini dostave Tomahavke.
Ta krstareća može da nosi atomsku BG.
Pitanje je kakva bi reakcija Kremlja bila da ta raketa leti prema Moskvi. Da li bi gledali u pasulj da li je sa konvencionalnom bojevom glavom ili atomskom?
Radi mogućnosti postavljanja takvog NATO oruđa u Ukrajini je i pokrenuta SVO.

Lepo vas je naguzio.
Da bi Ukrajina dobila oružje, hrvatska mora da ga kupi od Trampa i kao dobri Samarićani, džaba isporuče Zelenku.
Normalno, USA će da odredi cenu +. :zblesav:
A blizu je i slanje trupa koalicije voljnih. Normalno, Koalicija voljnih neće slati Engleze, nego Tompsonove navijače. Nižu vrstu, podljude.
Ono šta ne vidiš je da Tramp uvlači Evropu u rat protiv Rusije, a on će da pravi biznis prodajom oružja tupanima.
Nis se ti ne sekiraj. Jedini koji Europu uvlaci u rat je upravo Putin.

Nadam se da na zapadu konacno sazrijeva stav da se Ukrajinci moraju pustiti sa lanca,a pri tom im dati sve sto treba da sto brze demilitariziraju i deindustrijaliziraju Rusiju. Dakle masovni napadi svim i svacim na skladista oruzja, vojne objekte, vojne zracne luke, tvornice oruzja, plinovode, naftovode, elektrane, rafinerije, lng terminale, transportna cvorista itd.

Sto rezim u Kremlju brze padne to bolje za cijelu civilizaciju.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Mislim da neće imati mooda da Ukrajini dostave Tomahavke.
Ta krstareća može da nosi atomsku BG.
Pitanje je kakva bi reakcija Kremlja bila da ta raketa leti prema Moskvi. Da li bi gledali u pasulj da li je sa konvencionalnom bojevom glavom ili atomskom?
Radi mogućnosti postavljanja takvog NATO oruđa u Ukrajini je i pokrenuta SVO.
Da li Taurus može da nosi atomku ili ne ?

Biće kao Nemci dali :mrgreen:

Videćemo za 50ak dana dobijaju nove rakete, a svakako NATO sateliti to navode kao i do sada.
i nadam se da ce Rusija sada i znati da izvrse prevenciju a to znaci , pratiti svako dostavljanje oruzja , raketa i onda
poslati im odgovarajuci penicilin.
i mislim da bbi trebalo , tada , sva mesta koja su a nadam se i da esu , gde se nalazi takozvani "vodoinstalateri , kuvari i ostali natovci" i bili vise puta i poseceni
gerani i geranke ...i onda da mi mozemo lepo i uzivati u razlicitim bojama ....

eto jos jedan amerikanac , postao Rus

0:38

‼️🇷🇺🇺🇸Американский доброволец Мартиндейл стал гражданином России и кавалером ордена ДНР

▪️Такие мигранты нам нужны 👍
▪️
Дэниел Мартиндейл, гражданин США, помогавший российским военным с начала конфликта, получил паспорт гражданина Российской Федерации.
▪️Находясь в украинском тылу, он передавал российским войскам важную информацию о передвижении ВСУ и расположении военных объектов. Осенью 2024 года Мартиндейл был эвакуирован из-под Угледара, после чего его заслуги были официально отмечены.
▪️В знак признательности за проделанную работу Дэниел Мартиндейл также был награждён орденом Донецкой Народной Республики. Награду вручил лично глава ДНР Денис Пушилин.
t.me/RVvoenkor

9caf2592-2bd8-4df6-95c7-cf7a4c2c7df7.jpg

Inače papak, provalio sam te - zadatak ti je da provociraš i nekoga iznerviraš da ****** ban...a sta drugo očekivati od potomka sluga i konjušara...
Miran, Djole. Ipak ispade da ste vi kremljoboti najvece sluge i konjusari. Prodali bi Srbiju Rusima za par kopejki.

A razlog zasto si nasekiran je taj sto je i tebi ustvari jasno da u ovom svemiru Rusi nikako ne mogu nekaznjeno koristiti oruzje za masovno naoruzanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back