Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.371
Matematika joj je uvek bila jača strana.Analena igra kazačokA lepo je savetovala Putina da napravi zaokret od 360° ali ovaj neće da je posluša
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matematika joj je uvek bila jača strana.Analena igra kazačokA lepo je savetovala Putina da napravi zaokret od 360° ali ovaj neće da je posluša
![]()
Ja nisam UkrajinacАли не може без бомби и ракета а то је оно што вас jeбе.
Ja nisam Ukrajinac
Tramp odobrio pomoć Ukrajini
kad sam pisao da je Tramp narandžasta prevara i da tom debilu ne treba verovati Rusofili su me pljuvali
lik je teška pedo filčina ( gledao sam dokumentarac o Epstajnu ) i bolesnik..
on će završiti rat za tri dana
oće krac..
trajaće ovaj rat još 10 godina minimum
Ана показује Киму колико високо може дићи лијеву ногуAnalena igra kazačokA lepo je savetovala Putina da napravi zaokret od 360° ali ovaj neće da je posluša
![]()
Ljudi su navijali za Trampa prvenstveno da bi uništio odnose između USA i njenih saveznika, a on to perfektno radi. Nažalost, ništa ti nisi razumeo.Tramp odobrio pomoć Ukrajini
kad sam pisao da je Tramp narandžasta prevara i da tom debilu ne treba verovati Rusofili su me pljuvali
lik je teška pedo filčina ( gledao sam dokumentarac o Epstajnu ) i bolesnik..
on će završiti rat za tri dana
oće krac..
trajaće ovaj rat još 10 godina minimum
brt ja sam čitao i da će da nam vrati Kosovo, da će RS da se pripoji Srbiji, da će Šmitu i Kurtiju da zavrne uši, da neće da šalje pomoć Ukrajini i da će ovi da se predaju posle 10 dana?Ljudi su navijali za Trampa prvenstveno da bi uništio odnose između USA i njenih saveznika, a on to perfektno radi. Nažalost, ništa ti nisi razumeo.
Како тебе Нина није срамота да овакве бљувотине од вести из дана у дан објављујеш. Чим своју савест переш, новцем, морањем, губитком посла, ...RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut
Rat u Ukrajini traje 1.237 dana. Ukrajinska služba bezbednosti (SBU) saopštila je da su u Kijevskoj oblasti ubijena dva ruska agenta FSB-a, koji su bili osumnjičeni za atentat na pukovnika SBU Ivana Voroniča. Voronič je ubijen prošlog četvrtka na parkingu u Kijevu, a napadač je pobegao sa mesta događaja. SBU je identifikovala dvojicu osumnjičenih – muškarca i ženu, kao organizatore atentata. Operaciju njihovog lociranja i likvidacije lično je predvodio šef SBU Vasil Maljuk. Dvojica agenata su ubijena nakon što su se suprotstavila hapšenju. Istovremeno, Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) izrazila je zabrinutost zbog stotina hitaca iz lakog naoružanja u subotu uveče u blizini nuklearne elektrane u Zaporožju. Prema izveštaju IAEA, pucnjava je trajala oko sat vremena, što je neuobičajeno i zahteva dodatna objašnjenja.
Ključni događaji:
Ruski agenti FSB-a ubijeni u Kijevu, osumnjičeni za atentat na ukrajinskog pukovnika
Češki premijer pozvao Slovačku da ne blokira 18. paket sankcija EU protiv Rusije
IAEA: Kod nuklearke Zaporožje u subotu uveče se čulo na stotine hitaca
Ruski sistemi PVO uništili dva ukrajinska drona iznad ruske teritorije
Ruski dron napao kritičnu infrastrukturu u Sumiju, delovi grada bez struje

Cena je verovatno razlog jer su francuske fregate duplo skuplje, vidim da su Danci narucili 12 komada iz iste klase.Šta je sada ovo, Australija odjednom kupuje brodove od Japana? Otkačili Makaronea posle podmorničke afere?
Dok Rusi stignu do Poljske ako stignu pricace engleski kao i Ukrajinci.Боље им је да не троше вријеме и да не уче, јер се ионако ускоро враћају на фабричка, руска подешавања !
nina je američka državljanka.Како тебе Нина није срамота да овакве бљувотине од вести из дана у дан објављујеш. Чим своју савест переш, новцем, морањем, губитком посла, ...
Ал би да мењаш власт, са моралним политичарима, ал ти да останеш каква јеси и стотине хиљада других, као да ће нам нови доћи са Сиријуса не од нас самих![]()
Gde si to čitao, jesam li ja to pisao?brt ja sam čitao i da će da nam vrati Kosovo, da će RS da se pripoji Srbiji, da će Šmitu i Kurtiju da zavrne uši, da neće da šalje pomoć Ukrajini i da će ovi da se predaju posle 10 dana?
Trampe Srbine! Šta smo dobili od Trampa batice? koju korist?
pravimo se malo blesavi a ?![]()
Dok Rusi stignu do Poljske ako stignu pricace engleski kao i Ukrajinci.
Kako vas bole ruski porazi da se vraćate na prastaru objavio. Gdje ste to samo sad iskopali.Ако ти је то једина утеха за скору капитулацију Хоxoлије онда је у реду. У случају да није тако, ја сам забринут за твоје стање сужене свести.
Nije mu prvi put.Gde si to čitao, jesam li ja to pisao?
Slobodno potraži moje poruke iz perioda izbora u USA, pa pročitaj, ne lupaj napamet.