Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tramp odobrio pomoć Ukrajini
kad sam pisao da je Tramp narandžasta prevara i da tom debilu ne treba verovati Rusofili su me pljuvali
lik je teška pedo filčina ( gledao sam dokumentarac o Epstajnu ) i bolesnik..
on će završiti rat za tri dana
oće krac..
trajaće ovaj rat još 10 godina minimum

Не верујем да ће трајати дуже од годину. Хоxoли немају снаге да дуго издрже. Распад на видику.

RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut

Rat u Ukrajini traje 1.237 dana. Ukrajinska služba bezbednosti (SBU) saopštila je da su u Kijevskoj oblasti ubijena dva ruska agenta FSB-a, koji su bili osumnjičeni za atentat na pukovnika SBU Ivana Voroniča. Voronič je ubijen prošlog četvrtka na parkingu u Kijevu, a napadač je pobegao sa mesta događaja. SBU je identifikovala dvojicu osumnjičenih – muškarca i ženu, kao organizatore atentata. Operaciju njihovog lociranja i likvidacije lično je predvodio šef SBU Vasil Maljuk. Dvojica agenata su ubijena nakon što su se suprotstavila hapšenju. Istovremeno, Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) izrazila je zabrinutost zbog stotina hitaca iz lakog naoružanja u subotu uveče u blizini nuklearne elektrane u Zaporožju. Prema izveštaju IAEA, pucnjava je trajala oko sat vremena, što je neuobičajeno i zahteva dodatna objašnjenja.

Ključni događaji:

Ruski agenti FSB-a ubijeni u Kijevu, osumnjičeni za atentat na ukrajinskog pukovnika
Češki premijer pozvao Slovačku da ne blokira 18. paket sankcija EU protiv Rusije
IAEA: Kod nuklearke Zaporožje u subotu uveče se čulo na stotine hitaca
Ruski sistemi PVO uništili dva ukrajinska drona iznad ruske teritorije
Ruski dron napao kritičnu infrastrukturu u Sumiju, delovi grada bez struje

Bojkovka oslobođena
Fedorovka, čišćenje pri kraju, ostalo još nekoliko kuća na periferiji da se očist

Gvyxv87bUAA8xpc

Tramp odobrio pomoć Ukrajini
kad sam pisao da je Tramp narandžasta prevara i da tom debilu ne treba verovati Rusofili su me pljuvali
lik je teška pedo filčina ( gledao sam dokumentarac o Epstajnu ) i bolesnik..
on će završiti rat za tri dana
oće krac..
trajaće ovaj rat još 10 godina minimum
Ljudi su navijali za Trampa prvenstveno da bi uništio odnose između USA i njenih saveznika, a on to perfektno radi. Nažalost, ništa ti nisi razumeo.

Ljudi su navijali za Trampa prvenstveno da bi uništio odnose između USA i njenih saveznika, a on to perfektno radi. Nažalost, ništa ti nisi razumeo.
brt ja sam čitao i da će da nam vrati Kosovo, da će RS da se pripoji Srbiji, da će Šmitu i Kurtiju da zavrne uši, da neće da šalje pomoć Ukrajini i da će ovi da se predaju posle 10 dana?
Trampe Srbine! Šta smo dobili od Trampa batice? koju korist?
pravimo se malo blesavi a ? :D

RAT U UKRAJINI Tri drona pogodila centar za obuku Zaporoške nuklearke – simulator reaktora ostao netaknut

Rat u Ukrajini traje 1.237 dana. Ukrajinska služba bezbednosti (SBU) saopštila je da su u Kijevskoj oblasti ubijena dva ruska agenta FSB-a, koji su bili osumnjičeni za atentat na pukovnika SBU Ivana Voroniča. Voronič je ubijen prošlog četvrtka na parkingu u Kijevu, a napadač je pobegao sa mesta događaja. SBU je identifikovala dvojicu osumnjičenih – muškarca i ženu, kao organizatore atentata. Operaciju njihovog lociranja i likvidacije lično je predvodio šef SBU Vasil Maljuk. Dvojica agenata su ubijena nakon što su se suprotstavila hapšenju. Istovremeno, Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) izrazila je zabrinutost zbog stotina hitaca iz lakog naoružanja u subotu uveče u blizini nuklearne elektrane u Zaporožju. Prema izveštaju IAEA, pucnjava je trajala oko sat vremena, što je neuobičajeno i zahteva dodatna objašnjenja.

Ključni događaji:

Ruski agenti FSB-a ubijeni u Kijevu, osumnjičeni za atentat na ukrajinskog pukovnika
Češki premijer pozvao Slovačku da ne blokira 18. paket sankcija EU protiv Rusije
IAEA: Kod nuklearke Zaporožje u subotu uveče se čulo na stotine hitaca
Ruski sistemi PVO uništili dva ukrajinska drona iznad ruske teritorije
Ruski dron napao kritičnu infrastrukturu u Sumiju, delovi grada bez struje
Како тебе Нина није срамота да овакве бљувотине од вести из дана у дан објављујеш. Чим своју савест переш, новцем, морањем, губитком посла, ...
Ал би да мењаш власт, са моралним политичарима, ал ти да останеш каква јеси и стотине хиљада других, као да ће нам нови доћи са Сиријуса не од нас самих :(

U Začaranim šumama Srebrenke, snage Zelenog Rajha su se našle u ''kleštima''
Rajh nema šanse za opstanak u Krasno-Limanskom pravcu — klešta koja se približavaju sa obe strane mleve vojnike iz 53. mehanizovane brigade, kao i 3. i 7. odreda granične straže.:Serebrjanska šuma je njihov grob.
Putevi za bekstvo su odsečeni, evakuacije....nema, hrana se dostavlja jednom nedeljno...... ali je ne dobijaju svi.
Municija se ne dostavlja. Potrebna je za odbranu Limana i Slovjanska.
A nazvati je šumom je velikodušno — ostali su samo patrljci i skeketi drveća.
Novi komandant brigade, A. Kolodjažni, postupio je ispravno. Oni u Serebrjanskoj šumariji više se ne mogu spasiti. On regrutuje nove snage.

GvzSNTzXUAAshEQ

Како тебе Нина није срамота да овакве бљувотине од вести из дана у дан објављујеш. Чим своју савест переш, новцем, морањем, губитком посла, ...
Ал би да мењаш власт, са моралним политичарима, ал ти да останеш каква јеси и стотине хиљада других, као да ће нам нови доћи са Сиријуса не од нас самих :(
nina je američka državljanka.

U Dnjepropetrovskoj oblasti, objekat ukrajinskih oružanih snaga površine 1.000 kvadratnih metara izgoreo je nakon napada dronova „Geran“.
U Nikolajevu je veliko skladište uništeno u požaru, a u Sumima su vlasti prijavile požar u „infrastrukturnom objektu“.
iako su ukrajinske oružane snage, kao i obično, tvrdile da je sve oboreno, nastavljamo da beležimo posledice noćnog napada dronova „Geran“ na neprijateljske mete...

brt ja sam čitao i da će da nam vrati Kosovo, da će RS da se pripoji Srbiji, da će Šmitu i Kurtiju da zavrne uši, da neće da šalje pomoć Ukrajini i da će ovi da se predaju posle 10 dana?
Trampe Srbine! Šta smo dobili od Trampa batice? koju korist?
pravimo se malo blesavi a ? :D
Gde si to čitao, jesam li ja to pisao?

Slobodno potraži moje poruke iz perioda izbora u USA, pa pročitaj, ne lupaj napamet.

Ако ти је то једина утеха за скору капитулацију Хоxoлије онда је у реду. У случају да није тако, ја сам забринут за твоје стање сужене свести.
Kako vas bole ruski porazi da se vraćate na prastaru objavio. Gdje ste to samo sad iskopali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back