KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.487
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojem drugom nalogu
Pa pita te jer ih ima brdo
Гагаузи нису полурумуни и полу украјинци.Па јесте. Иди информиши се. Јебени срби виде само пиво и малтер а хоће да говоре о Молдавији. Молдавија зе време СССР је грађена тако да је скоро сва енергетска инфраструктура унутар самопрозваног Придњестровља, те не могу да улазе у конфликт јер ће изгубити сву јебену струју ако ови помахнитали полурумунополуукрајинци одлуче то да направе
Napravice Volodja bolji i lepsi. Barem u bajkama Sputnjika.
Nije otet, nego se skriva od dronova.Gazda od krmelja nit zbori nit romori, putincic trepni dvaput ako si otet![]()
![]()
Seri seri moj golube beli"Svedoci smo drugog raspada carstva. To će se dogoditi 1,5 do 3 godine nakon pada Putina, a mi ćemo biti spremni vratiti ono što nam je nekad pripadalo."
Misao jednog Kineza.
Taj je prilicno pesimistican. Raspad ce usljediti nekoliko dana nakon pada Putina."Svedoci smo drugog raspada carstva. To će se dogoditi 1,5 do 3 godine nakon pada Putina, a mi ćemo biti spremni vratiti ono što nam je nekad pripadalo."
Misao jednog Kineza.
"Svedoci smo drugog raspada carstva. To će se dogoditi 1,5 do 3 godine nakon pada Putina, a mi ćemo biti spremni vratiti ono što nam je nekad pripadalo."
Misao jednog Kineza.
Извирују из подрума и питају ка'ће ... одговор.
Jedino na sto se trenutno ceka je novi napad Ukrajine na vitalne strateske objekte sirom Rusije.Мора се растјеривати страх, док чекају одговор ... и чекају. Pogledajte prilog 1737889
Извирују из подрума и питају ка'ће ... одговор.
Чујем прогласили ратно стање на крај континента![]()
Опет BeachParty цЕним, пишу да на улазницама има толико олова немо'ш ни бJedino na sto se trenutno ceka je novi napad Ukrajine na vitalne strateske objekte sirom Rusije.
Odgovorili bi Rusi, ali zrakoplovi pomocu kojih su terorizirali ukrajinske civile su spaljeni do temelja.
Odgovorili bi Rusi, ali zrakoplovi pomocu kojih su terorizirali ukrajinske civile su spaljeni do temelja.