Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 14 25,5%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 2 3,6%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 4 7,3%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 3 5,5%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 11 20,0%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 0 0,0%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 17 30,9%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 4 7,3%

• Ukupno glasova
    55
navodno je trazio i od rusa u Istambulu,
ovo je interesantno ako istina, moze biti da diplomati rade to ispod stola pa ih nije bilo sramota traziti.

protesti u Ukrajini.
Zapad podrzava rat koji Ukrajinci vise ne zele.
Da, Medinski je izjavio da je Umerov (po naređenju Zelenka) tražio pare za nastavak pregovora u Istanbulu, za treću rundu pregovora.

Krčka se
Časov Jar

1749768167005.png
1749768217164.png

Ja verujem u scenarije jer su objavljeni i sa mnogo detalja sta ce biti.
Ne znam sta bih rekao o prorocima, licno ne verujem, iako sam znao ljude koji imaju cudne nadprirodne sposobnosti i zaposleni su od drzave.
Ali sad je izvucena Vanga, i drugi proroci koji su sa manje vise pogodili dezitegraciju Ukrajine i neke detalje pre vise od 20 godina.
I opet imaju TV serije koje predvidele rat i aktere kao Zelinsky (4godine pre nego postao predsednik). Ovu seriju nisam pogledao.

I opet imaju TV serije koje predvidele rat i aktere kao Zelinsky (4godine pre nego postao predsednik). Ovu seriju nisam pogledao.
Nije ta serija bila predviđanje nego projekat SAD i Kijevskih manipulatora.

Stvorili su TV zvezdu i gurnuli ga da ispropagandisani narod glasa za njega, znajući da će im trebati takva marioneta sa glumačkim sposobnostima.

Ja verujem u scenarije jer su objavljeni i sa mnogo detalja sta ce biti.
Ne znam sta bih rekao o prorocima, licno ne verujem, iako sam znao ljude koji imaju cudne nadprirodne sposobnosti i zaposleni su od drzave.
Ali sad je izvucena Vanga, i drugi proroci koji su sa manje vise pogodili dezitegraciju Ukrajine i neke detalje pre vise od 20 godina.
Kako god, da li analizom geostrateških odnosa, uzimajući u obzir ludilo aktera, sagledavajući smerove u koje svet ide ili je isisao iz prsta ili instinktivno, uglavnom je predvideo događaje izuzetno precizno, godinama pre nego šta su se desili.

критика -да, мнение - да, лайк - класс, ретвит - хорошо. оскорбление- чс,критика ВС РФ - в чс,наезды на президента Путина - чс и путёвка на х¥й

Back