Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 27.869
Nije bilo logikeDovoljno mi je što si ti prihvatio odgovor od ChatGPT i preneo ga na forum, vidi se da si ekspert za vojsku a i geografiju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo logikeDovoljno mi je što si ti prihvatio odgovor od ChatGPT i preneo ga na forum, vidi se da si ekspert za vojsku a i geografiju![]()
Ajde ne kenjaj, odmah sam se ispravio, jer mi je bilo previše.Dovoljno mi je što si ti prihvatio odgovor od ChatGPT i preneo ga na forum, vidi se da si ekspert za vojsku a i geografiju![]()
Ово ко ти лајкује, још већи јеHirurški precizno doktor Zelenski izvodi operaciju demilitarizacije Rusije.
Prvo uništit kopnenu vojsku Rusije, zapalit sve tenkove i transporere i izbacit iz stroja sve vojnike kojima je stalo do Rusije, jer to deluje najmanje opasno, a najveći je deo posla.
Onda avijaciju pomalo grickat, pa u pravom trenutku uništit je na zemlji iznenadnim udarom, kao što je urađeno.
Od velikog napada bilo je još napada, pa je sa napadima pre i posle toga do sada uništena već polovica strateške avijacije i rad mora da se nastavi.
Jer posle avijacije na red dolaze baze sa iskanderima, radarski sustavi i tako, polako, ostat će Rusija gluva i slepa
Mornarica i podmornica ostaje za NATO, koji ima snagu da je eliminiše jednim udarom, ali za evropu najopasnija mornarica je crnomorska i ta opasnost već je uklonjena smelom akcijom.
Rusija ostaje bez nuklearne igranke, rusofili su svesni i mrze Putina
Svoju mržnju više ne mogu da sakriju
Aj što si ekspert za geografiju, nego razumeš engleski bolje od princa ČarlsaKažu Rusi da će ovi zrakoplovi biit uništeni
The Russian aircraft targeted during the Ukrainian attack on June 1 were not destroyed but damaged, they will be restored, – Russian Deputy Foreign Minister Sergey Ryabkov stated in an interview with TASS.
Izgleda da ce " telegram " izvor informacija i dezinformacija krstinih russofilcica prdnut u cabar...reko gazda krmelja
сваки гов нар који је против људске слободе мени је истиKad EU uradi to onda je sve ok, jel tako?
Demokratski su hapsili Durova, zabranjivali app, "čistili" sadržaj, ali ne daj bože da to Rusi urade.
Kažu Rusi da će ovi zrakoplovi biit uništeni
![]()
The Russian aircraft targeted during the Ukrainian attack on June 1 were not destroyed but damaged, they will be restored, – Russian Deputy Foreign Minister Sergey Ryabkov stated in an interview with TASS.
Nisi se ispravio nego su te ispravili, a ti ideš iz laži u laž, razvaljujem ti lažljivo buljo.Ajde ne kenjaj, odmah sam se ispravio, jer mi je bilo previše.
Dakle Bajden, Makron, Starmer, Ursula, itd itd.сваки гов нар који је против људске слободе мени је исти
сваки гов нар, диктатор, и тиранин људиDakle Bajden, Makron, Starmer, Ursula, itd itd.
Dobra prognoza:Hirurški precizno doktor Zelenski izvodi operaciju demilitarizacije Rusije.
Prvo uništit kopnenu vojsku Rusije, zapalit sve tenkove i transporere i izbacit iz stroja sve vojnike kojima je stalo do Rusije, jer to deluje najmanje opasno, a najveći je deo posla.
Onda avijaciju pomalo grickat, pa u pravom trenutku uništit je na zemlji iznenadnim udarom, kao što je urađeno.
Od velikog napada bilo je još napada, pa je sa napadima pre i posle toga do sada uništena već polovica strateške avijacije i rad mora da se nastavi.
Jer posle avijacije na red dolaze baze sa iskanderima, radarski sustavi i tako, polako, ostat će Rusija gluva i slepa
Mornarica i podmornica ostaje za NATO, koji ima snagu da je eliminiše jednim udarom, ali za evropu najopasnija mornarica je crnomorska i ta opasnost već je uklonjena smelom akcijom.
Rusija ostaje bez nuklearne igranke, rusofili su svesni i mrze Putina
Svoju mržnju više ne mogu da sakriju
ово кад је имао 20I Volodja ce opet biti nebotoksirani mladic u ranim 20-im.
![]()
Diktatorima ne preostaje nista drugo no da povecaju nivo represije kada stvari ne idu kako treba. Ali to onda povacava stupanj otpora medju ljudima dok sve jednog dana ne kulminira.Paranoija raste kako raste przenje Rusica.![]()
Iskander 500 Km????Ajde ne kenjaj, odmah sam se ispravio, jer mi je bilo previše.
ЕУ је тирјанска творевинаKad EU uradi to onda je sve ok, jel tako?
Demokratski su hapsili Durova, zabranjivali app, "čistili" sadržaj, ali ne daj bože da to Rusi urade.
Iskander 500 Km????
A da potražiš podatke i za to?
Probaj pod Iskander-1000
Iskander-M
Variant for the Russian Armed Forces with two 9M723 quasi-ballistic missiles with a confirmed range of 400 km (250 miles), published range of 415 km (258 miles), and rumored range of 500 km (310 miles).
Ne bahati se bezveze
koliko ono kosta
ma pogresno si razumeo ovoga ukrajinca
малоIskander K ima domet do 2000km ali to je neka druga prica.
te iz azov , po mom misljenju , nisu regularna vojska, placenici i najgori nacisti.Dobrodošli u Sumsku oblast (novu teritoriju Ruske Federacije):
Zarobljeni pripadnici 12. Azovske* brigade specijalnih snaga i zarobljeno borbeno vozilo pešadije CV90 (ganz)
Pola godine je u upotrebiIskander-M
Variant for the Russian Armed Forces with two 9M723 quasi-ballistic missiles with a confirmed range of 400 km (250 miles), published range of 415 km (258 miles), and rumored range of 500 km (310 miles).
Ne bahati se bezveze