Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 27.525
ако је ово истина надам се да ће му Укри забити дрон право у пркноIzgleda da ce " telegram " izvor informacija i dezinformacija krstinih russofilcica prdnut u cabar...reko gazda krmelja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако је ово истина надам се да ће му Укри забити дрон право у пркноIzgleda da ce " telegram " izvor informacija i dezinformacija krstinih russofilcica prdnut u cabar...reko gazda krmelja
Ovaj je definitivno rokao po Kijevu.Demilitarizacija Rusije se i danas nastavlja. Ovaj, sto je pucao, pucao.
Vise mi lici na PVO sistem, iskanderi ne idu tako blizu jer imaju veci domet.Ovaj je definitivno rokao po Kijevu.
Дешава се ...Rusi su pobedili barem zgradu u Hersonu.
Ovaj je definitivno rokao po Kijevu.
Kad EU uradi to onda je sve ok, jel tako?ако је ово истина надам се да ће му Укри забити дрон право у пркно
500km, Kijev je od ruske granice zračne linije 750 km...znači moraju biti blizu linije fronta da išta dublje u Ukrajini pogode.Vise mi lici na PVO sistem, iskanderi ne idu tako blizu jer imaju veci domet.
Ovaj je definitivno rokao po Kijevu.
Aj proveri opet, Brjansk-Kijev vazdusnom linijom 370km.500km, Kijev je od ruske granice zračne linije 750 km...znači moraju biti blizu linije fronta da išta dublje u Ukrajini pogode.
Prije bi rekao da Ukrajinci više ne beru brigu što će Ameri reći...Izgleda da su planirali veci napad na Kijev upravo sa Iskanderima, ali su ih Ukrajinci preduhitrili. Obavjestajno su izgleda suplju ko svicarski sir.
Да су Украјинци освојили 5000км квадратних њива, онда би твоја порука била, Украјинци величанствено освојили 5000км квадратне територије на фронту, при чему да не и причам колико су Руси изгубили војне технике и војника, демилитаризација Русије.Ustvari manje od 5000 km kvadratnih njiva, dakle nekih 8 promila ukrajinske teritorije za nekih godinu i pol dana, i to nadomak Donjecka (logisticka prednost Rusije), pri cemu ste izgubili vise vojnika nego sto su ta naselja imala stanovnika prije rata. O kolicini vojne tehnike koju ste izgubili i da ne govorim.
U pravu si, AI mi je rekao zračnu liniju između Kijeva i Moskve, pitaš ga jedno odgovori drugo...Aj proveri opet, Brjansk-Kijev vazdusnom linijom 370km.
500km, Kijev je od ruske granice zračne linije 750 km...znači moraju biti blizu linije fronta da išta dublje u Ukrajini pogode.
to su rusi, parne masine !generatori
According to Ukrainian military... ma da mi zaokružimo na 30 komata?Ovdje spominju da su ostecana jos dva pored ovog treceg koji je potpuno unisten, i da je to izmedju ostalog i razlog zasto odmazde za bombardere jos nije bilo:
https://www.fr.de/politik/nach-bomb...toert-iskander-abschussrampe-zr-93771179.html
Donald Dump nazvao Putina da se pravda kako nije znao za napad na aerodrome.RAT U UKRAJINI Težak napad na Ukrajinu: Pet mrtvih, među njima i dete, povređeno 19 osoba u udaru na Harkov
Rat u Ukrajini traje 1.198 dana. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da mu je Vladimir Putin poručio kako će Rusija morati da odgovori na poslednji napad ukrajinskih dronova na teritoriju Ruske Federacije jer "takav napad ne može ostati bez odgovora", rekao je šef Bele kuće bez detalja o tome kada je razgovarao sa Putinom. Moskva je potvrdila da je Tramp takođe rekao Putinu da SAD nisu bile upoznate sa ukrajinskim napadima na ruske aerodrome. Ruski predsednik imao je još jedan telefonski razgovor i to sa novim papom, Lavom XIV, a Putin je izrazio nadu da će Vatikan aktivnije promovisati slobodu veroispovesti u Ukrajini, saopštio je Kremlj. Članovi porodica poginulih u urušavanju mosta u Brjanskoj oblasti primiće isplate u iznosu od 1.167.000 rubalja (skoro 12.000 evra), rekla je potpredsednica ruske vlade Tatjana Golikova.
Ključni događaji:
Tramp: Putin mi je rekao da će Rusija odgovoriti na ukrajinski napad dronovima
Članovi porodica poginulih u urušavanju mosta u Brjanskoj oblasti dobiće 12.000 evra
Ušakov: Tramp potvrdio Putinu da SAD nisu znale za napad UKR na aerodrome u Rusiji
Putin u prvom razgovoru zamolio papu Lava da promoviše slobodu veroispovesti u Ukrajini
ne pizdi nego pročitaj postove poslije.Kakve mi ovde eksperte imamo, ni manje ni više nego 750 km umesto 190, šta zna dete šta je "zračna udaljenost"?
Dovoljno mi je što si ti prihvatio odgovor od ChatGPT i preneo ga na forum, vidi se da si ekspert za vojsku a i geografijune pizdi nego pročitaj postove poslije.
Ovo su samo dvije baze od 4 napadnute + masa oštaćenih zarkoplova koji će biti uništeni po navodima Rusa.According to Ukrainian military... ma da mi zaokružimo na 30 komata?
Meni dosta i ovaj jedan sto je vizualno potvrdjen. Ima vremena da se i ostali neutraliziraju. U svakom slucaju Rusija slabija danas, nego jucer.According to Ukrainian military... ma da mi zaokružimo na 30 komata?
![]()