akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.236
Специјаци су поубијали све код којих су пронађениЛично сам писао о томе, и можда се неко и сећа написо сам подужу поруку где сам све изнео информације и податке о Бучи, укратко, Руска војска се повукла из Буче, сутрадан градоначелник Буче снима свој видео у коме радостан изјавјује да је Буча слободна, уопште ни једним словом не помиње било какав масакр у Бучи иако наводно већ леже десетине лешева цивила по улицама Буче, други и трећи дан у Бучу прво улазе неке специјалне јединице Украјинаца, и има видео снимака где причају између себе како планирају да ликвидирају неке цивиле, такође има и видео снимак (оба ова снимка су практично исти дан уклоњени са нета, ја сам ипак успео да их пронађем и поставим у тој својој старој поруци) где се види како те специјалне јединице размештају по улицама Буче неке мртве цивиле (невероватно је да је то неко поставио на нету) и тек четврти дан улази регуларна војска Украјине и тек онда снимају лешеве цивила по улицама Буче које су разместили ове специјалне јединице које су прве ушле у Бучу, и тек четвртог дана креће прича о наводном масакру у Бучи, очигледно изрежирано слично као Рачак и Маркале.
"сухпайки" - по нашки "суви дневни оброк" а које су
Руси дијелили цивилима у Бучи.