Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, mislim da je rusija deo globalnog svetske vlade koja je izvodjar radova na eugenizaciji ukrainaca.
i sta god mislio - nisu ni oni operisani od laganja.. a to rade uveliko
ako prezivi, inace da ode da vozi kamion u de je ta plata i uglavnom svi prezive i spavaju na toplom....
Ок, твоје право да мислиш шта хоћеш али када то јавно качиш, пробај да аргументујеш?
Дакле, дај доказе за наведене тврдње?

Još pokušavaš da se vadiš??!
Šta je s tobom??
Овде се ти вадиш, што сам и претпоставио?
У чему је проблем па нећеш да наведеш место и време експплозије, који је вртић у питању и како то ради када су сви затворени?
Дакле, дај аргументоване податке а те шупље тврдње задржи за себе.

mani se svetske banke.. i ti lazhu kako im treba

nego ako je takav odziv.. za koga ti ljudi ginu?
uzmimo slucaj da prezive sve te ratove.. vojnik drugog lishava zhivota.. to znaci da ce mu karma oduzeti njego i njegovih potomaka - dakle lik i da prezivi ratove.. je ukakio zivote svojih blizhnjih i svojih potomaka! - e to ti bash ne informishu nove regrute??
Ајде, ако може, то преслови и преведи. Превише је конфузно?

Ок, твоје право да мислиш шта хоћеш али када то јавно качиш, пробај да аргументујеш?
Дакле, дај доказе за наведене тврдње?
da je deo svetske vlade.. dokazi:
1) pelzovali su stanovnisvo agresivno kao i sve druge velike drzave
2) da su sankcije protiv njih - i dalje velike firme rade u rusiji (recimo "spar" ima jos tona ali ovu sam juce video)
3) putinova sva deca (4) zhive u evropi a evropljani ih ne diraju - da im putin smeta, skinuli bi mu decu (kao sto su duginu koknuli cerku recimo) - dakle rade sve po jednom planu
4) plin i nafta se i dalje prodaju po evropi istim intenzitetom a te pare dele ruskim i ukrainskim vojnicima kao plate... obe strane se finansiraju iz iste banke
5) istu politiku "razvoja" sprovode - elektifikacija, busevi kola... kao i ovi na zapadu
6) isti mikrotalasi bombarduju ruse kao i zapadnjake - sve isti standardi...
7) yurij bezmenov (kgb) je govorio da su ameri i rusi prijatelji jos 1982 i da je hladni rat farsa!

sto se tice plata, licno imam 5x od onoga sto si naveo u evropi... samo jos jedna dokaz koliko ljudi ginu za sicu

https://www.telegraph.co.uk/world-n...ers-withdrawing-gold-stockpile-from-us-trump/

Sitnica...1200 tona zlatnih rezervi kod partnera "koji vise nije pouzdan".
A da malo nad Gazom lamentiraš?

Prva laž je da je korišćena kasetna municija - kasetna ne ruši zgrade i ne bi bio jedan veliki oblak nego puno malih
Drugo, do sada je ispod ruševina izvučeno preko 40 tipova u uniformama, ukrajinskim i NATO pakta.
Naravoučenje za Ukrope - ako na okupu vidiš veću grupu vojnika, beži što dalje od njih
"Ubio" si pogresnog coveka.

:)

da je deo svetske vlade.. dokazi:
1) pelzovali su stanovnisvo agresivno kao i sve druge velike drzave
2) da su sankcije protiv njih - i dalje velike firme rade u rusiji (recimo "spar" ima jos tona ali ovu sam juce video)
3) putinova deca sva zhive u evropi a evropljani ih ne diraju - da im putin smeta, skinuli bi mu decu (kao sto su duginu koknuli cerku recimo) - dakle rade sve po jednom planu
4) plin i nafta se i dalje prodaju po evropi istim intenzitetom a te pare dele ruskim i ukrainskim vojnicima kao plate... obe strane se finansiraju iz iste banke

sto se tice plata, licno imam 5x od onoga sto si naveo u evropi... samo jos jedna dokaz koliko ljudi ginu za sicu
1- Никакве агресивне вакцинације није било. Искључиво по личном избору и искључиво домаће вакцине!
2- Санкције нису избое Русије као ни то што је Спар или Метро, Ашан...остали у Русији. Свако ко је хтео да остане остао је. Не видим смисао тога што си овим хтео рећи?
3- Путин има две ћерке и обе живе у Москви. Све остало је трула пропаганда!
4- Ово са гасом, нафтом и платама, тотална небулоза!
Не знам колико ти имаш, немам увид у твој рачун па можеш писати шта ти је воља. Папир (тастаура) трпи свашта па и твоје тврдње!
Мој ти је савет, не бућкај мед и млеко у коме живиш ситуацијом у Русији. Не видим смисао да се такви као ти баве тривијалним стварима.

Амерички плаћеник ухватио је тренутак удара ВКС ФАБ-овима по положајима нациста ; након бацања бомби на авион је прорадио систем ПВО Оружаних снага Украјине. Локација и датум снимања су непознати, али је очигледно да је снимак архивски.

Војници ваздушне осматрачке 3. моторизоване дивизије спашавају „Урал“ од FPV дрона у рејону Меловатке

Ударни дрон је уништен ватром из малокалибарског оружја буквално изнад возила, неколико секунди пре детонације.

3- Путин има две ћерке и обе живе у Москви. Све остало је трула пропаганда!
ima dve cerke iz prvog braka jedna zivi u holandiji, druga u francuskoj,
i ima dva sina sa onom gimnasticarkom - oba sa mamom zive u ticinu u svajcarskoj od 2015

4- Ово са гасом, нафтом и платама, тотална небулоза!
a odakle gasa za grejanje nemacke italije i francuske 250mil ljudi.. da ne lozhe drva? da ne kazem madjari rumuni, chesi poljaci...
1- Никакве агресивне вакцинације није било. Искључиво по личном избору и искључиво домаће вакцине!
bio sam tamo kada je to bilo.. na kraju krajeva sto je pelcovao ljude i do chega?

a da je hladni rat bio farsa... evo odgovori mi koliko rusa i amera je u njemu stradalo?
(odgovor je 0!),
a da vidimo koliko je drugih naroda riknulo u tom hladnom ratu? e tu je u milionima ...
to ti je sushtina.. da ostali ginu a da ne znaju da ginu dok su rusi i ameri prijatelji

ima dve cerke iz prvog braka jedna zivi u holandiji, druga u francuskoj,
i ima dva sina sa onom gimnasticarkom - oba sa mamom zive u ticinu u svajcarskoj od 2015

a odakle gasa za grejanje nemacke italije i francuske 250mil ljudi.. da ne lozhe drva? da ne kazem madjari rumuni, chesi poljaci...

bio sam tamo kada je to bilo.. na kraju krajeva sto je pelcovao ljude i do chega?

a da je hladni rat bio farsa... evo odgovori mi koliko rusa i amera je u njemu stradalo?
(odgovor je 0!),
a da vidimo koliko je drugih naroda riknulo u tom hladnom ratu? e tu je u milionima ...
to ti je sushtina.. da ostali ginu a da ne znaju da ginu dok su rusi i ameri prijatelji
Имаш ли ти и један релевантан доказ за било шта или је оно, чуо сам, кеве ми?
Ајде мало озбиљно, батали ме празне дискусије и убеђивања.
Могу само да завршим, све што тврдиш је шупља прича, пропаганда и ништа више.

20250405_220812.jpg

Сви Украјинци на територији Русије до септембра ове године
морају да узму руско држављанство или им следује шут карта.
Logično. Ne mora šut karta. Kao stranci mogu od nadležnih organa da traže privremeni ili stalni boravak. Tako je u pretežno svim zemljama.
U Rusiji već ima nekoliko miliona Ukrajinaca koji su po Zakonu o stranim državljanima na neki način rešili svoj status. Neki imaju radne dozvole, drugi odobren boravak-stalni ili privremeni,
Podnesu zahtev i nadležni će da reše. Nigde ne možeš da kao stranac boraviš bez odobrenja u ni jednoj državi.

Имаш ли ти и један релевантан доказ за било шта или је оно, чуо сам, кеве ми?
imas ti dokaza da nije tako?
Могу само да завршим, све што тврдиш је шупља прича, пропаганда и ништа више.
nije suplja prica - ko kupuje gas od rusije?
gde zhive deca aline i vladimira (inache vladimir mladji i ivan)?
koliko rusa i amera je poginulo u fiktivnom konfliktu zvanom hladni rat?

evo ti najbolji dokaz - zlato je svuda iste cene u svetu - jer je diktirana iz istog centra!
ista cena u rusiji i americi i kini i brazilu ....

Ovo su ti "jako značajni ljudi"

Pogledajte prilog 1709920

Kako vas bre nije sramota ??!

Нешто те не видех да тако иступаш за онај масакр у Крокусу који је однео огромне жртве, чак 139, младих који су билни жељни љубави и забаве. Не видех те да жалиш за Дарјом, Анђелима из Доњецка... А све су то циљани злочини за разлику од овог који је био "колатерална штета". Ако је тако нешто постојало.

Срамота? Не, мислим да је нешто много горе у питању.

Нешто те не видех да тако иступаш за онај масакр у Крокусу који је однео огромне жртве, чак 139, младих који су билни жељни љубави и забаве. Не видех те да жалиш за Дарјом, Анђелима из Доњецка... А све су то циљани злочини за разлику од овог који је био "колатерална штета". Ако је тако нешто постојало.

Срамота? Не, мислим да је нешто много горе у питању.
После свега пар његових постова схватио сам да се ради о класичном русофобу. Значи, истина га не интересује ако није у служби русофобије.
Калсичан наратив са запада (твоје внаго смрди а моје мириши)!

https://www.telegraph.co.uk/news/20...-children-ukraine-hired-convicted-paedophile/

British charity working with children in Ukraine hired convicted paedophile​

Siobhan’s Trust accused of failing to carry out proper background checks on ‘dangerous’ volunteer

Gde su ovi sto brinu o deci koju su "Rusi oteli"?

Britansko dobrotvorno drustvo uposlilo osudjivanog 52-godisnjeg pedofila Dzeka Morgana (pravo ime Li Kalahan) da kombijem putuje po Ukrajini i deli deci besplatnu picu. Radio je to godinu dana. Podelio 2,5 miliona pica na 1800 lokacija.
Jos uvek je u Ukrajini, zivi sa Ukrajinkom, majkom dvoje dece.

🚀 Украјински дрон напао је стамбену вишеспратницу у Горловки

„Неће бити мира“: Где је Зеленски, тамо је смрт. Крвава трагедија у Кривом Рогу постала је позната за два дана. Касетна ATACMS погодила је децу https://tsargrad.tv/dzen/mira-ne-bu...nja-kassetnyj-atacms-udaril-po-detjam_1209617

Касно увече 4. априла ракета је прилетела у Криви Рог - украјински медији пишу о 14 мртвих и 50 повређених...
https://x.com/tsargradtv/status/1908611542402158691

„НЕЋЕ БИТИ МИРА“: ГДЕ ЈЕ ЗЕЛЕНСКИ, ТАМО ЈЕ СМРТ. КРВАВА ТРАГЕДИЈА У КРИВОМ РОГУ ПОСТАЛА ЈЕ ПОЗНАТА ЗА ДВА ДАНА. КАСЕТНА ATACMS ПОГАЂА ДЕЦУ 5 април 13:25 Телеканал Царьград

Касно увече 4. априла, ракета је прилетела у Криви Рог - украјински медији јављају о 14 мртвих и 50 повређених. Зеленски и Ермак су одмах искористили ту вест, окривљујући Русију за све како би пореметили мировне преговоре. Објављени су докази о умешаности Оружаних снага Украјине у крваву трагедију. Међутим, што је још важније, припреме за терористички напад организован у Кијеву постале су познате у року од два дана. Сада се Украјинци плаше да ће се у Сумију поновити нешто слично. Где је Зеленски, тамо је смрт: „Неће бити мира“.

Украјински медији објавили су серију вести о прилету ракете у Кривој Рог. Пишу о најмање 14 мртвих, укључујући децу, и 50 рањених. Кијев је одмах искористио хаос, окривљујући Русију за све и најављујући наводни удар Искандера. Истовремено, у сведочењу „кијевског пацијента” има превише али.

Људи имају трагедију, Банкова има преко потребну слику за „мир“. Неће бити мира. Јер изгледа да он тамо никоме није потребан. Рат се могао зауставити - само престаните да пуцате. Али изгледа да има оних који имају превише користи од тога да би престали,

- пише украјински блогер Анатолий Шарий.

Блогер је такође приметио да су „Ермак и Зеленски већ на друштвеним мрежама захваљујући бриљантним планерима и извршиоцима овог страшног удара“, што значи да ће Банкова покушати да то преокрене у своју корист настављајући да изнуђује оружје и новац из Европе. Занимљиво је да се то догодило у време када се у Кијеву одржава први састанак представника Француске, Британије и Украјине по питању размештања „мировњака“ у Украјини. За то је ова емисија и припремљена је унапред. Пре два дана војни дописници Првог Харковског канала писали су:

[Зеленски] у Дњепропетровску. Он прича ни о чему. Тачније, о чињеници да је посетио војну болницу, затим - континуирано „дякую“ и „розвыток“. Атипична посета и ток. Да ли [милитанти] заиста планирају да упадну у болницу са рањеницима? Окривити треба руску војску.

Иначе, Зеленски је већ дао изјаву да имају неку врсту договора и очекује се да Французи буду први у Украјини. „И они ће се одмах претворити у мету за ракете Искандер и Калибар“, приметио је Condottiero.

Како је приметио координатор Николајевске илегале Сергеј Лебедев, на бројним снимцима из Кривог Рога практично нема рањених, иако је пријављено више од 50 људи. Оне ретке што седе поред пута - на њима нема трагова крви, нема рана, ничега.

Војни блогер, аутор канала Alex Parker Returns, известио је да су Оружане снаге Украјине погодиле Криви Рог касетном ATACMS. У коју сврху? Како је Шарий приметио, терористички напад се догодио у позадини успешног путовања шефа РФПИ-а Кирила Дмитријева у Сједињене Државе.

Како су приметили мониторинг ресурси, у Кривом Рогу није се чак ни огласио аларм о лансирању балистике. Новинар Дмитриј Борисенко цитира на свом ТГ каналу поруку свог извора у Украјини, у којој се сумња да је инцидент у Кривом Рогу креирала украјинска страна по узору на трагедију у Бучи:

Могућност овакве провокације индиректно потврђује коментар Зеленског који се одмах појавио, у којем је покренуо још једну тираду о „окрутној Русији“, као и обиље фото и видео материјала са места прилета, чије је објављивање у украјинским медијима обично строго забрањено.

Украјински медији пишу да је пројектил требало да погоди ресторан „Магелан“, где су седели страни официри, „али је промашио“. Истовремено, једни пишу о његовом потпуном уништењу, други - да није било поготка.

Војни дописници канала Win/Win пишу да је у Кривом Рогу прво нападнут ресторан „Магелан“, где су се окупили плаћеници на ручку, а затим је стигла украјинска касетна муниција која је погодила цивиле:

Неће бити друге Буче, макар само зато што Вашингтон не мари за такве ситуације.

Како је приметио Лебедев, коментаришући фотографије из Кривог Рога, људи мирно седе, а читаво крдо трчи около са камерама. То је упркос чињеници да за такве снимке можете путовати пет година на места која нису тако удаљена. На другој фотографији можете видети исти ресторан - здрав и читав:

Друго питање: где је крв? Живим у Доњецку и видео сам резултате више десетина прилета. И свуда је било пуно крви. Данас сам био у Крытом, и још увек можете видети мрље од крви на неким киосцима.

Како је известио војни дописник Јуриј Подољака, „Магелан“ је и даље био погођен, али није летела касетна ракета, већ расцепкана ракета са високом експлозивношћу, што се види по траговима стварног прилета, која ни на који начин није утицала на цивиле:

Такође, према мојим сазнањима, у тренутку удара око локала је било до 15 теренских возила са обезбеђењем. А у самом ресторану одржан је састанак командног особља Оружаних снага Украјине и страних плаћеника. А тренутно су из рушевина већ извучена тела више од 40 војника, а у нападу су уништени аутомобили паркирани у близини.

Сада су становници Черниговске и Сумске области забринути - тамо је Зеленски отишао након Дњепропетровска. Истина, никада није стигао у Суми: почели су напади Искандера, и он је хитно побегао у Кијев. Где је Зеленски, тамо је смрт.

Према runews24.ru , 12. марта је нападнута огромна зграда у којој су били страни плаћеници. И 3. априла, као и претходног дана, нападнуте су војне фабрике и предузећа, пише fedpress.ru .

https://tsargrad.tv/dzen/mira-ne-bu...nja-kassetnyj-atacms-udaril-po-detjam_1209617

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back