Zagor92
Ističe se
- Poruka
- 2.400
Hvala što si me podsjetio da ne znaš povijestЦрна Гора је била независна држава када је твоја била аустроугарска провинција.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala što si me podsjetio da ne znaš povijestЦрна Гора је била независна држава када је твоја била аустроугарска провинција.
Jesi taj video slagao cijeli dan jučer pa te zato nije bilo?Udar na EU i međunarodno pravo!!!
a tko je prvi pokrenuo sukob koji traje godinama,uz neizbrojive ljudske zrtve i unistavanja.?Ako stvarno misliš da je Rusija napala Ukrajinu kao odgovor na NATO "agresiju", onda ćeš možda jednog dana shvatiti da stvarni "agresor" nije uvijek onaj tko je prvi počeo, nego onaj tko odluči pokrenuti sukob koji traje godinama, uz neizbrojive ljudske žrtve i uništavanje.
Aha, znači po tvojoj logici, Rusija nije stvarni agresor jer je NATO 'počeo', ali ti zapravo misliš da je NATO kriv za sve jer je ‘došao preblizu’? Možda bi bilo dobro da se podsjetimo kako je Rusija anektirala Krim 2014. i podržala separatističke pokrete u istočnom dijelu Ukrajine, a sve to prije nego što je NATO učinio išta ozbiljno. No, u redu, NATO je sigurno pokrenuo sve, kao što su to učinili i Amerikanci kad su poveli svoje vojne misije u Zaljevu svinja… oh wait, zapravo nisu.a tko je prvi pokrenuo sukob koji traje godinama,uz neizbrojive ljudske zrtve i unistavanja.?
Posto ste vidim izvizirani u lepom pricanju da li imate tu informaciju?ko je uostalom prvi pokrenuo sukob u zalivu svinja
EU je ekonomski savez a NATO vojni uzgred budi receno![]()
Mozda treba da se podsetimo i narandjaste revolucije.ko je slao pvo sukasviliju u gruziji 2008 i uz ciju logistiki i pomoc i mnogo mnogo cega jos.Aha, znači po tvojoj logici, Rusija nije stvarni agresor jer je NATO 'počeo', ali ti zapravo misliš da je NATO kriv za sve jer je ‘došao preblizu’? Možda bi bilo dobro da se podsjetimo kako je Rusija anektirala Krim 2014. i podržala separatističke pokrete u istočnom dijelu Ukrajine, a sve to prije nego što je NATO učinio išta ozbiljno. No, u redu, NATO je sigurno pokrenuo sve, kao što su to učinili i Amerikanci kad su poveli svoje vojne misije u Zaljevu svinja… oh wait, zapravo nisu.
EU je ekonomija, a NATO vojni savez, to je jasno, ali tvoja logika da je NATO pravi uzrok ukrajinskog rata je kao da kažeš da je netko zaslužan za udar groma jer se našao na pogrešnom mjestu kad je grom udario.
Bla bla bla, ti si sada došao na 37. nastavak teme da nam soliš pamet šta je bilo, ovde je napisano skoro milion poruka na tu temu, završena je smislena diskusija o tome, ali ako hoćeš da ti rezimiram, ovaj sukob je postao neizbežan na samitu u Bukureštu 2008. kada je NATO proglasio da će Ukrajina biti član tog pakta, a finalno potvrđen u februaru 2014, pre aneksije Krima, Nulandovim pučem.Aha, znači po tvojoj logici, Rusija nije stvarni agresor jer je NATO 'počeo', ali ti zapravo misliš da je NATO kriv za sve jer je ‘došao preblizu’? Možda bi bilo dobro da se podsjetimo kako je Rusija anektirala Krim 2014. i podržala separatističke pokrete u istočnom dijelu Ukrajine, a sve to prije nego što je NATO učinio išta ozbiljno. No, u redu, NATO je sigurno pokrenuo sve, kao što su to učinili i Amerikanci kad su poveli svoje vojne misije u Zaljevu svinja… oh wait, zapravo nisu.
EU je ekonomija, a NATO vojni savez, to je jasno, ali tvoja logika da je NATO pravi uzrok ukrajinskog rata je kao da kažeš da je netko zaslužan za udar groma jer se našao na pogrešnom mjestu kad je grom udario.
Ah, narandžaste revolucije, Gruzija 2008., sve su to pravi ‘američki pothvati’ koje nitko ne spominje… Zaboravio si spomenuti i kako je NATO poslao Supermanove timove da spase svijet u 20 sekundi, ali to su, naravno, samo teorije za vanjske vojne misije.Mozda treba da se podsetimo i narandjaste revolucije.ko je slao pvo sukasviliju u gruziji 2008 i uz ciju logistiki i pomoc i mnogo mnogo cega jos.
Kako nisu poveli misiju u zalivu svinja ...oh waith samo su obucili i naoruzali i dali logistikua topovsko meso bilo tudje, poznato?
Verovatnoca da ce te udariti grom je veca ako stojis na otvorenom ili pored drveta
NATO je vojni savez eto rekao si a sta rade vojni savezi?
Шта ја то пропагирам? Зашто изврћеш моје речи и убацујеш онда твоје и градиш причу само теби јасну?Najbljutavija propganda da je vecina Ukrajinaca protiv danasnje vlade i za Putina kako ti to ovde propagiras sto uopste nije istina i voleo bi da Putin postavi "legalnog" predsednika sa kim bi onda mogao da "pregovara" Sve to je vec vidjeno, nema vise.
Jasno, sad si uzeo pauzu da napišeš 'finalnu' verziju svoje teorije, ali znamo svi da kad počneš s 'Nulandovim pučem' to znači da je sve već bilo predodređeno.Bla bla bla, ti si sada došao na 37. nastavak teme da nam soliš pamet šta je bilo, ovde je napisano skoro milion poruka na tu temu, završena je smislena diskusija o tome, ali ako hoćeš da ti rezimiram, ovaj sukob je postao neizbežan na samitu u Bukureštu 2008. kada je NATO proglasio da će Ukrajina biti član tog pakta, a finalno potvrđen u februaru 2014, pre aneksije Krima, Nulandovim pučem.
Ajde sada lepo u ignore tor, bio Džegi, Frćko ili neko treći, ne zanima me to, jer si očigledno napravio ovaj novi nalog da bi sakrio svoj identitet i očistio svoju istoriju napisanih gluposti i promašaja da bi mogao da restartuješ trolovanje.
pomazu naravno osim ako glavni u savezu nije licno ugroxenDa, NATO je vojni savez, a vojni savezi… pa, oni obično pomažu svojim članicama, a ne uvaljuju ratove bez poziva. Da je NATO napravio isto što i Rusija, vjerojatno bismo svi sad bili u trećem svjetskom ratu, no srećom, nitko nije pokrenuo invaziju jer je ‘prvi bio u pravu’.
Не налази без везе него, ако си мушко, прихвати двобој аргументима.Gdje si mislio održati javnu raspravu, na Bajakovu?
Javni dvoboj argumentima? Šta je sljedeće. viteški turnir s linkovima umjesto mačeva? I još ono "ili si za sendvič", jesi ti meme ili ozbiljan lik?
Ako su ti dokazi YouTube videi s naslovima "Zapadna zavjera otkrivena!!!" i neki blog iz podruma na .ru domeni, onda mi se ne da gubiti vrijeme.
Ali ajde, nastavi ti pisati svoje kronologije, samo pazi da ti se scenarij ne raspadne prije kraja. I da, ako je sendvič s pršutom, možda ipak odustanem od dvoboja.![]()
Da, naravno, NATO pomaže samo dok su svi u savezu na ‘happy hour-u’.pomazu naravno osim ako glavni u savezu nije licno ugroxen
A sada je glavni ugrozen pa pusta ekonomski savez da se sam davi i jos im stavlja kamen oko vrata da im olaksa
lepo pises ali elementarno znanje o situaciji ti nedostaje.
Btw zahvali Rusiji sto nije doslo do WWIII![]()
Dvoboj argumentima? To je već postao moj omiljeni sport! Samo mi reci gdje da se prijavim za svoj ‘sertifikat’ za borbu, jer tvoj izazov je više kao ‘vidimo se na YouTubeu’, samo što je ovdje ‘dokaži mi’ postao ‘napiši mi cijeli esej o ‘globalnoj zavjeri’’.Не налази без везе него, ако си мушко, прихвати двобој аргументима.
Твоје балављење задржи за себе пред огледалом.
Овде, на форуму, качи, линкуј доказе, аргументе, за сваку твоју тврдњу.
Проблем је што их немаш па онда користиш стару партијску праксу, демагогију, написати пуно и не рећи ништа.
Ако ти се не свиђа мој изазов, обуци сукњицу и правац Блајбург, тамо ти је место, на сточном гробљу, заједно са твојим прецима!
hehe a ko je ponovo postavio pravila 99Da, naravno, NATO pomaže samo dok su svi u savezu na ‘happy hour-u’.A kad ‘glavni’ postane ugrožen, onda je najbolje pustiti ekonomski savez da se sam ‘davi’, jer, znaš, to je pravi način za diplomaciju.
Što se tiče tvog ‘elementarnog znanja’, možda ti fali još jedno čitanje onog dijela gdje svi ostali savezi izbjegavaju ‘ponovno postavljanje pravila’ kako bi se svi osjećali sigurno, a ne kako bi sami stvorili globalni kaos.
A što se tiče tvoje ‘zahvalnosti’ Rusiji, možda je ona zapravo ta koja je sve ovo posložila tako da ne dođe do WWIII… u kojem bi bili svi protiv svih, jer naravno, kad ti netko ‘spasi svijet’, nikad ne znaš što stvarno stoji iza toga.
P.S. Nema na čemu, Rusija. Bit ćemo ti zahvalni do vječnosti, kao što si nas naučio.
Mnogo ti jak argumenat,Шта ја то пропагирам? Зашто изврћеш моје речи и убацујеш онда твоје и градиш причу само теби јасну?
Лепо сам навео, треба аргументима сузбити лажи, па и твоју!
Ево, за почетак, да те едукујем, јер имаш прилично година али си на нивоу адолесцента!
Отвори овај линк за почетак и прочитај како су у Украјини гласали на референдуму 1991: https://en.m.wikipedia.org/wiki/1991_Soviet_Union_referendum
Слушај, смисао за духовитост је везана за интелигенцију.Dvoboj argumentima? To je već postao moj omiljeni sport! Samo mi reci gdje da se prijavim za svoj ‘sertifikat’ za borbu, jer tvoj izazov je više kao ‘vidimo se na YouTubeu’, samo što je ovdje ‘dokaži mi’ postao ‘napiši mi cijeli esej o ‘globalnoj zavjeri’’.
Tvoje reference na Blajburg i suknjicu… da, definitivno visoki nivo debate. Zaboravio si spomenuti i Sotonistički kongres u Planici, zar ne? Ako misliš da ću se ustraviti pred tvojim ‘vitezovima’, morat ćeš pokušati s nečim konkretnijim. Mogu predložiti da se umjesto toga dogovorimo za meč u Fortniteu i pričamo o geopolitici dok gradimo kule.
Ako mi već nudiš dvoboj, budi siguran da ću nositi 'sendvič s pršutom' kao štit. Svi znamo da je u svijetu debatnih borbi pršut puno jači od svih dokaza.
I još nešto, 'demagogija' je cool i sve, ali ako želiš ozbiljan razgovor, bolje ti je da ostaviš YouTube kanale i blogove na .ru domeni za nekog drugog. Nemoj brinuti, nećeš morati ‘obući suknju’, ostat ću u svom argumentativnom oklopu s pršutom.![]()
Значи, и ти си један обичан трол који жели да одређује шта и када може бити релевантно?!Mnogo ti jak argumenat,91. ii 30 godina kasnije bez i sa Putinom, ajd' uozbilji se. Pokusaj da se krivica za ovaj rat svali na Ukrajinu nece nikada proci.Hitler-Sudeti i Putin-Krim, Donbas ista stvar ne mogu da verujem da to neko ne vidi.
Повијест сигурно не знам, али мало знам историју, па се питам где је била Хрватска када су на Берлинском конгресу Србија и Црна Гора међународно признате као независне државе?Hvala što si me podsjetio da ne znaš povijest![]()
Promašen odgovorGdje je EU bila? Pa evo, vjerojatno na istoj onoj adresi gdje su svi ti "mirotvorci" bili dok se Rusija spremala za invaziju na Ukrajinu, zakopani u birokraciji, pišući izjave osude na 17 jezika i čekajući da netko drugi prvi reagira.
Ali znaš što je razlika? Kad su u pitanju događaji na Balkanu, EU je s vremenom ipak intervenirala, politički, ekonomski, pa i vojno kroz NATO (pogledaj malo operacije, npr. u Bosni i na Kosovu). Nije idealno, ali nije ni ignorirano. I nije baš da se oružje nije slalo.. pitaj malo bivše zaraćene strane tko je sve bio naoružan i otkud.
I da, znam, lako je danas biti general komentatorske brigade i derati se "Gdje je EU bila!?", a kad nešto napravi, onda vičete "Zašto se miješaju!"
Ajde, odluči se jel ti EU kriva kad nešto radi ili kad ništa ne radi. Jer ovako zvučiš kao da si upao u petlju samosažaljenja s dozom političke amnezije.
Била је где је и била претходних осам векова, под командом газда.Повијест сигурно не знам, али мало знам историју, па се питам где је била Хрватска када су на Берлинском конгресу Србија и Црна Гора међународно признате као независне државе?
@Zagor92 puno zuji ali malo meda dajeНе налази без везе него, ако си мушко, прихвати двобој аргументима.
Твоје балављење задржи за себе пред огледалом.
Овде, на форуму, качи, линкуј доказе, аргументе, за сваку твоју тврдњу.
Проблем је што их немаш па онда користиш стару партијску праксу, демагогију, написати пуно и не рећи ништа.
Ако ти се не свиђа мој изазов, обуци сукњицу и правац Блајбург, тамо ти је место, на сточном гробљу, заједно са твојим прецима!
То само раде оне муве, зунзаре, које у ројевима лете око септичке јаме!@Zagor92 puno zuji ali malo meda daje
Zaobisao bas zato sto posedujes "cinjenice"Значи, и ти си један обичан трол који жели да одређује шта и када може бити релевантно?!
Овим сам себе стављаш у не релевантне саговорнике.
Не желиш да се бавиш чињеницама, које су одговорне за будуће догађаје, последице, јер ти онда не пролази шупљи наратив.
Ок, твоје право само би те замолио да ме заобиђеш. Нисам докон да би поткивао јариће и убеђивао се са адолесцентима у позном добу.