Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.231
Resavanje stambenog pitaja nikad lakse u RF. Muzic-puzic treba samo da izgubi glavu u trodnevnoj svo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Ukri se strogo pridrzavaju primirja,
U srbiji ne postoji ni Slobina, ni Ratkova ulica. Raspitaj se, bar malo, pre nego sto nesto napises.Jasno, razbijaju nas, baš kao što ste pobedili u ratu.
Što se Trga Tuđmana tiče, vi se držite svojih ulica po Slobi i Ratku, taman da vam vodi ravno do Moskve![]()
Pa njima svetac zamalo da bude stepinac, ali je spreceno nakon sto je Brana Stanojevic napisao knjigu o tom sranju.U srbiji ne postoji ni Slobina, ni Ratkova ulica. Raspitaj se, bar malo, pre nego sto nesto napises.
Ma, dodadoh mu i ulice Mila Budaka...Pa njima svetac zamalo da bude stepinac, ali je spreceno nakon sto je Brana Stanojevic napisao knjigu o tom sranju.
Vi samo crtate sličice po zgradama s facama osuđenih zločinacaU srbiji ne postoji ni Slobina, ni Ratkova ulica. Raspitaj se, bar malo, pre nego sto nesto napises.
Mile Budak vam je heroj, ali te to ne sprecava da pises o nazivima nasih ulica.
Bit će, pitanje je vremena..Pa njima svetac zamalo da bude stepinac, ali je spreceno nakon sto je Brana Stanojevic napisao knjigu o tom sranju.
e vidis , sa ovakvim odgovorom i objasnjavanjemMislim da si došao do točke gdje ti je sve postalo maglovito, pa si zbunjen između teorija zavjere i loših savjeta sa YT. Jane's Defense Weekly je za tebe očito kao citati iz horoskopa. Možda bi bilo bolje da prestaneš povjeravati svakom stručnjaku koji ti se pojavi u feedu. Ako misliš da je aspirin rješenje za sve, onda bih ti preporučio da prvo riješiš osnovne stvari poput šta je to tehnologija prije nego što počneš s raketama. Toliko si zaostao da bi ti za vijesti trebala čak i zastarjela VHS traka.
Vasa stvar, i tako nemate istorijske licnostiBit će, pitanje je vremena..
Po zgradama moze da crta ko hoce, da nadene naziv ulici moze samo drzavna vlast.Vi samo crtate sličice po zgradama s facama osuđenih zločinaca![]()
vi imate imena hrvatskih nacista i najgoreg neljudskog sljama kao imena ulica koje samo drzavni organi mogu da daju sto znaci da vam je drzava neo nacisticka prcija koja ce morati da bude denacifikaovana posle ukrajine blajburg je vasa sudbinaVi samo crtate sličice po zgradama s facama osuđenih zločinaca![]()
u ptravu si , tu oko resetiranjaNe brini ti za moje stanje, više me brine tvoje.. Toliko si duboko u fantazijama da ti ni kisik ne bi pomogao. Ali ajde, diši polako, možda ti se mozak jednom i resetira.
i kako si se zadovoljioTvoj maksimum su prozirne uvrede jer nemaš ništa pametnije za reći. Ali ne brini, nije ti prvi put da se zadovoljavaš s malo.
Tješi se kako god da znaš, samo mi se nemoj nerviratiVasa stvar, i tako nemate istorijske licnosti
može li mi itko pojasniti kako je moguće da jedan genocidaš,ratni zločinac pok. Bandera živi slobodno nakon rata u minhenu u demokratskoj njemačkoj pod okupacijom boraca za ljudska prava NATO bojovnika...
Zahebali ste se kad ste postali clan "europske porodice", poznate po rabljenju svega sto spada u domen hipokrizije.Bit će, pitanje je vremena..
Taman posla, mi ne drzimo bandere.Tješi se kako god da znaš, samo mi se nemoj nervirati![]()
Ajde ti prvo nazad u školu na sat gramatike, pa se onda čujemo. Imam osjećaj kao da pričam s nekim tko se potpisuje palcem.i kako si se zadovoljio
dobio si , dovoljno ,
Kako arijevke gledaju na Slovene pogotovu markantne Ruse kao sto je Putin poznato mi je.![]()
Djura se krio od komunista na tavanu kad je grad oslobodjen od nemaca.
Немој ми рећи да си поверовао да су несловени "Аријевци": Ако јеси онда не чуди твој однос према овом рату.
Ni Ukri se ne pridržavaju.A Ukri se strogo pridrzavaju primirja,one rakete i dronovi na Rusiju dolaze sa nebesa.
![]()
Opet kmečanje na temu ww2, pušagija na frontu očigledna čim se krene sa revizijom istorije.A kako živi cela ruska armija silovatelja na slobodi posle WW2.?
I još propagira zločinačku komunističku anti-hrišćansku ideologiju.
I hitler je pisao knjigeŠteta što vam ni jedna od tih knjiga nije pomogla da naučite šta je poraz.
Ako su vam ih pisali Dobrica i ekipa, bolje da ste ih spalili, manje bi blamirali sami sebe.
dakle , dal osecas da te nako fino , pustam kroz lupu.Ako su ti misli zbrkane kao rečenice, nije ni čudo da vjeruješ u svaku bajku koju ti serviraju. Probaj jednom sastaviti smislen odgovor bez fantaziranja, možda ti mozak napokon proradi.