Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jasno, razbijaju nas, baš kao što ste pobedili u ratu. 🤡
Što se Trga Tuđmana tiče, vi se držite svojih ulica po Slobi i Ratku, taman da vam vodi ravno do Moskve 😂
U srbiji ne postoji ni Slobina, ni Ratkova ulica. Raspitaj se, bar malo, pre nego sto nesto napises.
Mile Budak vam je heroj, ali te to ne sprecava da pises o nazivima nasih ulica.

Mislim da si došao do točke gdje ti je sve postalo maglovito, pa si zbunjen između teorija zavjere i loših savjeta sa YT. Jane's Defense Weekly je za tebe očito kao citati iz horoskopa. Možda bi bilo bolje da prestaneš povjeravati svakom stručnjaku koji ti se pojavi u feedu. Ako misliš da je aspirin rješenje za sve, onda bih ti preporučio da prvo riješiš osnovne stvari poput šta je to tehnologija prije nego što počneš s raketama. Toliko si zaostao da bi ti za vijesti trebala čak i zastarjela VHS traka.
e vidis , sa ovakvim odgovorom i objasnjavanjem
dajes mi priliku da i tebe stavim u odjel
gde se daju bele kosulje i jos i neke zute pilule.
nisi vredan moje paznje

Ne brini ti za moje stanje, više me brine tvoje.. Toliko si duboko u fantazijama da ti ni kisik ne bi pomogao. Ali ajde, diši polako, možda ti se mozak jednom i resetira.
u ptravu si , tu oko resetiranja
ihhh, da mi je tvoj mozak , tj ti
da si mi kao radni primerak.
mozda bih i mogao i nesto da napravim .
ali , ima se u narodu i izrika , od kojih namirnica se ne moze dobiti dobra pita.

može li mi itko pojasniti kako je moguće da jedan genocidaš,ratni zločinac pok. Bandera živi slobodno nakon rata u minhenu u demokratskoj njemačkoj pod okupacijom boraca za ljudska prava NATO bojovnika...

Исто као и Павелић у Латинској Америци па Шпанији. Исто.

Tješi se kako god da znaš, samo mi se nemoj nervirati :kafa:
Taman posla, mi ne drzimo bandere.

20250402_141101.jpg

A kako živi cela ruska armija silovatelja na slobodi posle WW2.?
I još propagira zločinačku komunističku anti-hrišćansku ideologiju.
Opet kmečanje na temu ww2, pušagija na frontu očigledna čim se krene sa revizijom istorije.

Mnogo vas boli poraz u ww2, što se mene tiče Rusi su morali biti daleko suroviji nakon pobede nad "ujedinjenom Evropom", sad im se to obija o glavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back