Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.282
O rumunjskim izborimaPogledaj gore o čemu se vodi diskusija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O rumunjskim izborimaPogledaj gore o čemu se vodi diskusija.
Ti si postavio ovo https://forum.krstarica.com/attachments/1684941/
Nakon toga ja sam te pitao "Koliko je ljudi uhapšeno u Rusiji i Velikoj Britaniji jer su politički protivnici?". Ti si na to odgovorio "Momak spusti se na zemlju, nisi ti ovde ni tužilac ni sudija da nas ispituješ i postrojavaš". Eto šta se dešava kada neko argumentima razvali Putinove fanove.
Vi ste luzeri.
Рат је, дакле- готов.RAT U UKRAJINI Zelenski: Ukrajina ima male šanse da izdrži u ratu protiv Rusije bez podrške SAD
WP: Zelenski odbio da potpiše dokument o predaji polovine ukrajinskih minerala SAD
Kako onda gledaš na ukidanje istih u demokratskoj Rumunjskom? Tamo je EU poništila izbore, volju građana, jer im se ne dopada kandidat.Rat u Ukrajini je u suštini sukob između zapadnih vrednosti i Putinovih vrednosti. Ti nisi dokazao da normalni ljudi podržavaju Putina.
Ljudska prava su definisana u Univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravima
https://www.ohchr.org/en/human-righ...nslations/serbian-cyrillic-srpski?LangID=src5
To tvrdi EU elita, a oni imaju dokaze jer Ursula je glavna vidovnjakinja....Dokaži da je Tramp Putinov agent. Čekam...
Они су само рецидив неолибералне хидре, којја одумире.To tvrdi EU elita
Zakljucujem da si u zalosti decenijama. Kako postizeš da normalno živiš i da svakodnevno ožališ toliko ljudi? Kako se manifestuje tvoja tuga?Neki mobilisani jadnik koji pogine nakon pet minuta provedenih na frontu nije nevin? Svakog stradalo ko nije cinio zlocine zalim.
a to propada ukraina kao sto amerika propada i dolar jel?
Ne bolite te poraz Ukrajine?Ako sam prvi odgovorio, to nije dokaz da mene nešto boli.
A ti misliš da si bitan Plenkoviću?!Putin odlučuje o svemu, građani su njemu nebitni.
Izabrani predsjednik za razliku od diktatora Zelenskog.Šta je Putin?
A gde je ono na čemu ti inače insistiraš ovde? Link?Njemacka je isplatila stetu WWI prije 15 godina a jos sljedecih 30 mora da placa WWII![]()
![]()
Nema "ono" nešto što od dečaka pravi čoveka.Čuj najveća ekonomija na svijetu nema kapaciteta, prije nema volje...
Pa ko treba da odlučuje tamo,nisi mi odgovorio?Putin je diktator narod je nebitan. On odlučuje o svemu.
Ne daj se uznemiravati...nastavi da kacis citulje. Samo jedna mala zamerka, sve su ti bajatije i bajatije.
Zelenski?Pa ko treba da odlučuje tamo,nisi mi odgovorio?
Dokaz "normalnost" ZapadaDokaži !!!![]()
Italian from Sicily, Angelo Costanza Bressu came to Ukraine. Mrtav
![]()