Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🔵Градоначелник Кијева Виталиј Кличко рекао је да би сукоб у Украјини могао да се заврши у наредних месец-два, али да након успостављања мира може доћи до озбиљних унутрашњих сукоба. Кличко је своју прогнозу изнео на форуму „Демократска стабилност Украјине у рату и у периоду обнове“.
🔵Напоменуо је да је крај непријатељстава могућ, али услови овог процеса остају неизвесни и могу бити болни за Украјинце.
„Такозвани компромис би могао да буде веома болан за сваког Украјинца“, нагласио је градоначелник.
🔵Такође је изразио забринутост због могућих избора који би могли да доведу до „борбе до смрти“ између политичких снага.
„Веома се плашим да ће доћи до немира у том правцу и не дај Боже да говоримо о некој врсти друштвеног обрачуна“, додао је Кличко, позивајући се на историјске примере земаља које су доживеле војне сукобе.

📌 Геополитички гласник

ЗАПАД ГЛЕДА У НЕВЕРИЦИ: Дејвид Бекам "сели" фирму у Русију!​

Дејвид Бекам је, док је играо фудбал, мамио уздахе мајсторијама на терену, али и појавом. Успева то и сада, пред шесту деценију живота - и то пословним потезима.

Sve ide po planu, demilitarizacija nacističke Rusije u toku.

images

Nažalost, situacija u Peščanom se potvrđuje. Nadao sam se da je to bio prethodni napad – još juče ujutru sam pitao momke, tada je prethodna kontraofanziva bila odbijena. Ali očekivao se novi nalet.
Ukrajinci su ponovo krenuli u napad. Trenutno je sve pomešano, borbe su žestoke, a prema izveštajima, neprijatelja ima mnogo. :kokice:

6708_79058794_photo_2025-02-11_14-41-10.jpg

Nažalost, situacija u Peščanom se potvrđuje. Nadao sam se da je to bio prethodni napad – još juče ujutru sam pitao momke, tada je prethodna kontraofanziva bila odbijena. Ali očekivao se novi nalet.
Ukrajinci su ponovo krenuli u napad. Trenutno je sve pomešano, borbe su žestoke, a prema izveštajima, neprijatelja ima mnogo. :kokice:

6708_79058794_photo_2025-02-11_14-41-10.jpg
Kakve su ovo "katastarske čestice"? Nije, čak, ni kokošinjac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back