Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bio je tako dobar u Warzonu, otključao je sve apgrejde za snajper... :sad2:
One minute man

Najbolji prijatelj Džejson — američki borac dobrovoljac koji je bio sa Džejmsom kada je poginuo i kasnije izgubio levu nogu u borbi — rekao je za The Sun: „To je bila Džejmsova prva i poslednja misija.„Morali smo da pređemo otvoreno polje bez drveća, bez zaklona, ičega, da opskrbimo druge vojnike.„Bio sam vođa tima i bilo nas je šestoro koji smo išli u grupama od po dvoje, na udaljenosti od 20 metara. Ja i Džejms smo bili poslednja dvojica.

Gi2Fs1xXIAA5LeF

Nemacete struje...

То је неупоредиво боље и подношљивије него немати војску што се вама догађа. Је ли тако Фебо, Рус те гребо, прдекане наш? Мало су вам је Рује потаманиле а мало је, богами, побегло, што са ратишта, што из земље.

One minute man

Najbolji prijatelj Džejson — američki borac dobrovoljac koji je bio sa Džejmsom kada je poginuo i kasnije izgubio levu nogu u borbi — rekao je za The Sun: „To je bila Džejmsova prva i poslednja misija.„Morali smo da pređemo otvoreno polje bez drveća, bez zaklona, ičega, da opskrbimo druge vojnike.„Bio sam vođa tima i bilo nas je šestoro koji smo išli u grupama od po dvoje, na udaljenosti od 20 metara. Ja i Džejms smo bili poslednja dvojica.

Gi2Fs1xXIAA5LeF
Najcrnje je što je to sudbina svih mladih ukrajinaca koje nato pokušava da pošalje na front.

One minute man

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

to ko u vestima, ubio sebe pa posle zenu :D

Nemacete struje, tko je izgovorio tu veliku misao od " cijenjenih " forumasa" :think:
Da vidimo sta kaze arhiva..... aaaaa TIXI:per:

"ZaslonRU
TSS being exposed in and out, shows the morale of the civilians and its not their fault. Why would civilians want to serve on the frontlines when they know they cannot win, when they know they will be left behind when they get encircled , when they know that there is 80% chance of them not even reaching the frontlines because of drones"

Zaboravio da kaze da on sam vec sada mase repom u nadi da ce Tramp nekako zaustaviti rat, Tramp mu je jedina nada.
Putin itekako mase repom u nadi da ce Trump uciniti nesto da rat prestane.
slabo te sluzi logika
Putko mase repom jer mu je rata previse.
to je Putku vec odavno jasno, dokle god zapad pomaze Ukrajinu shodno svojim mogucnostima Rusija ne moze dobiti rat
Misljenja nekoga ko zna kako je prosla Hirosima.
Mora da je tacno...

Џаба. Руси незадрживо напредују, полунеписмени!​

to je bilo 2022ge kad su rusi sa oklopnim armijama stigli na 10km od centra kijeva, diviziju specijalaca desantirali na kijevski aerodrom, zauzeli 45% ukrajine a ratna flota blokirala crno more

ukrajinci su razbili ruske oklopne armije, uništle specijalce na aerodromu, vratili natrag 25% osvojene teritorije, potopile rusku ratnu flotu, osvojili 1500 četvornih kilometara ruske teritorije i svakodnevno raketama i dronovima pustoše strateške ciljeve po rusiji dok slika putina stoji na poternicama policijskih stanica širom sveta

Rusija propada

@JazzPiano

Ekonomska stagnacija eurozone zbog pada dvije najveće ekonomije​

F.F. sij 30, 2025

Gospodarstvo eurozone stagniralo je u četvrtom tromjesečju 2024. Djelomičan faktor je i politička nestabilnost koja opterećuje dvije ekonomski najjače zemlje: Njemačku i Francusku. Bruto domaći proizvod (BDP) u eurozoni u četvrtom tromjesečju 2024. ostao je nepromijenjen u odnosu na prethodno tromjesečje, dakle nije rastao, pokazuju podaci koje je Eurostat objavio danas.

To je prvi put da gospodarstvo eurozone nije uspjelo rasti od četvrtog tromjesečja 2023. Na razini cijele EU, rast je bio skromnih 0.1%. BDP se smanjio i u Francuskoj i u Njemačkoj u četvrtom tromjesečju, za 0,1 posto odnosno 0,2 posto. Te dvije zemlje zajedno čine otprilike polovicu BDP-a eurozone. Pad BDP-a u zadnjem tromjesečju je zabilježen je i u Irskoj (-1,3%). Prema prvoj procjeni godišnjeg rasta za 2024., BDP je porastao za 0,7% u eurozoni i za 0,8% u EU, objavljuje Eurostat.

https://www.geopolitika.news/vijest...a-eurozone-zbog-pada-dvije-najvece-ekonomije/
Dakle ekonomija u EU ponovo rasla i to cak za 0,8%.

U medjuvremenu majcica Rusija gori skoro svakodnevno. Protuzracne obrane skoro i da nema, i tako sad Rusi samo mogu nijemo posmatrati kako ih Ukrajinci polako deindustrijaliziraju, sad nakon sto demilitarizaciju Rusije polako privode kraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back