Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.202
kako si dosao do cifre od 6 godina vlasti
Predsednik Rusije se ne bira na 6 godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako si dosao do cifre od 6 godina vlasti
Predsednik Rusije se ne bira na 6 godina
Nakon sto sam procitao da je Rusija uvela carine od 55 % procenata na kineske automobile i namestaj pogledao statistiku gde pise da je Risija proizvela najvise automobila 2018. 1 700 000, kasnije sve manje da bi 2024 ta brojka bila 700 000, brojke su priblizne ne trazi mi se ponovo taj clanak.
Pogrešno je lopova zaustaviti kradjom of njega. Nikud ne vodi. lopovske metode nastavljaju da žive.Moglo je.
Ono sto sam ja napisao su zvanicni podaci takodje a pomenuti su kao objasnjenje zasto je Rusija odjednom digla carinu sa 10 na 55% samo na kineske automobile, pridavili ih Kinezi kao Nemce i Italijane.Ko zna šta si ti pročitao,
ovo su ti zvanični podaci, slobodno proveri.
Ruska autoindustrija se oporavlja posle velikog pada nastalog povlačenjem zapadnih proizvođača sa početkom ratab u Ukrajini
Istovremeno evropski proizvođači beleže pad u 2024. sa tendencijom još gore 2025. Taj kolaps evropske autoindustrije ima više uzroka ali su se svi poklopili u jako nezgodnom trenutku uz razorni efekat.
Italija je najviše stradala, procentualno, Francuska i Nemačka tek kreću nizbrdo ali i njima će 2025. biti kritična.
Treba imati u vidu da je 2023. godina bila jako dobra za evropsku autoindustriju i da se to po inerciji prenelo na prvu polovinu 2024. Međutim, u drugoj polovini 2024. kreču da se gomilaju negativni faktori i njihov uticaj je postao evidentan krajem godine. Tek u 2025. će se videti pun razorni efekat. Najgore od svega je što se već u 2024. krenulo sa obustavljanjem projekata, stopiranjem investicija, planovma za zatvaranje fabrika. To se nije videlo odmah ali videće se u mesecima i godinama koje dolaze
pa sad...kad čovjek razmisli...opet je srbija kriva...nije se izvinila amerikancima i vazalima što su je tukli pa su bili ovi primorani da odcjepe dio njene teritorije i time otvore pandorinu kutiju....tako je bilo i 1914. kada su organizirali atentat na princa svih bošnjaka a ovi su austrougari time iznenađeni odmah napali srbiju ali srećom austrougari su sve pripremili za rat a nije da su ovi austro poštenjaci to željeli...ma kakvi...Kako se to slučajno pogađa da u isto vreme Tramp traži Grenland i premijer Grenlanda traži da se otcepi?
Slučajnost, jel da?
Evropa je bila bafer amerike, Sada se vraća ono što je u Evropu ulagano da bi se ublažio udar na USA,.Grenland ce pruziti resurse americkoj ekonomiji vekovima. U toku je velika pljacka evrope.
1200 km fronta, šta si ti zamišljao da je to kao Kalesija?Mnogo je to bitaka!
to su ukrajinci baš dobro ušli rusima u kursku!
zato rusi šalju u kursk oklopne armije i strateške bombardere!
talas za talasom, vodi se odsudna bitka!
otkud ukrajincima tolike snage da drže 1200 kilometara fronta?1200 km fronta, šta si ti zamišljao da je to kao Kalesija?
Ono sto sam ja napisao su zvanicni podaci takodje a pomenuti su kao objasnjenje zasto je Rusija odjednom digla carinu sa 10 na 55% samo na kineske automobile, pridavili ih Kinezi kao Nemce i Italijane.
Kako da ne.Ukrajinska armija probila obrambene linije združenih rusko severnokorejskih oklopnih armija i oslobađa nova naselja u kursku
ruska vrhovna komanda aktivirala tajni plan "pritajeni tapir" putin i vlada rusije evakuisani na tajnu lokaciju a u moskvi se miniraju svi strateški objekti
ovo je plan gospodina Trampa koji će morati da prihvate i Putin i ZelenskiDonald Tramp će ukinuti svaku pomoć Ukrajini i tu je Game over.
ovo je plan gospodina Trampa koji će morati da prihvate i Putin i Zelenski
Under this plan:
- The US would continue to arm Ukraine to allow it to defend itself against Russia. However, future US military aid would be contingent on Ukraine participating in peace talks with Russia.
- In order to convince Putin to join peace talks, NATO leaders should offer to hold off on Ukraine’s NATO membership application.
- Additionally, Russia could be offered some sanctions relief, contingent on it signing a peace agreement with Ukraine.
- It also calls for charging levies on Russian energy sales to use for the reconstruction of Ukraine.
Kadirova će vući po ulicama Groznog kao Gadafija.Čečenija se sprema za raspad ruske federacije. Armija je dobila zadatke, ubrzano se pune magacini da municijom
nije trebao da se druži sa najvećim neprijateljem čečenije i čečenaKadirova će vući po ulicama Groznog kao Gadafija.
I kad budu digli carine na 800% ponovo ti nece biti jasno nista kako ukrajina ide u ambis.Ono sto sam ja napisao su zvanicni podaci takodje a pomenuti su kao objasnjenje zasto je Rusija odjednom digla carinu sa 10 na 55% samo na kineske automobile, pridavili ih Kinezi kao Nemce i Italijane.