Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1200 km fronta, šta si ti zamišljao da je to kao Kalesija?

Granica izmedju Aljbanije i SCG u vreme rata je bila skoro 400km pa je vojska hermeticki to zatvorila

Rusija ima 20x vise vojske od Srbije 1999e, a moderne opreme 20.000x vise

Za 3x fronta

Razlika je u sposobnosti vojnika na terenu, i cinjenici da je Srpske i Crnogorske oficire itekako bila briga da sacuvaju svoje vojnike, dok Ruske komandante tacno boli K za svoje vojnike. A isto je sa Ukrajincima. U SSSR skolama vojnik je otprilike vredeo skoro ko nula

Aca Srbin prodaje Ukrajini granate samo tako. Kremljobotici odusevljeni.

2705_69450350_Screenshot_2025-01-07-15-04-32-121_appinventor.ai_ondraaudy.ADSBFT.jpg

Granica izmedju Aljbanije i SCG u vreme rata je bila skoro 400km pa je vojska hermeticki to zatvorila

Za 3x fronta

Razlika je u sposobnosti vojnika na terenu, i cinjenici da je Srpske i Crnogorske oficire itekako bila briga da sacuvaju svoje vojnike, dok Ruske komandante tacno boli K za svoje vojnike. A isto je sa Ukrajincima. U SSSR skolama vojnik je otprilike vredeo skoro ko nula
jesi bio tamo pa tako tvrdis ili si citao samo?to je bila kafanska tuca sve kod nas u odnosu na ovo sada.
Neka je vecna slava svim mojim poginulim drugovima u to vreme.

jesi bio tamo pa tako tvrdis ili si citao samo?to je bila kafanska tuca sve kod nas u odnosu na ovo sada.
Neka je vecna slava svim mojim poginulim drugovima u to vreme.
Ja sam jos bio maloletan tada, ali slobodno to reci porodicama poginulih, meni su dva rodjaka u familiji poginula jedan u Djakovici jedan u Plavu, i reci i porodicama onih otetih sto su im vadili organe u Zutoj kuci da je sve to bila samo kafanska tuca

Poslednja izmena od moderatora:
У Торецку су Оружане снаге Украјине изгубиле последње утврђење на руднику... Оружане снаге Украјине контролишу само 5 одсто подручја... Последњи немају где да оду нити да оду ноћу или да погину... ови јесу ли "Љут" изроди који су спаковали Украјинце 2023. године... али тада су били криви...

Ja sam jos bio maloletan tada, ali slobodno to reci porodicama poginulih, meni su dva rodjaka u familiji poginula jedan u Djakovici jedan u Plavu, i reci i porodicama onih otetih sto su im vadili organe u Zutoj kuci da je sve to bila samo kafanska tuca
moje iskreno saucesce za tvoje poginule rodjake ne zelim da otvaram stare rane samo moje skromno misljenje nekog ko je tamo licno bio i prosao tezak pakao i od borbi sa uck i od avijacije i od albanske vojske napotezu od drenice,djurakovca peci i pastrika da mi ovo sada u ukrajuni izgleda mnogo gore.pozdrav i oprosti

Poslednja izmena od moderatora:
rusi su prvo poslali svoje najelitnije gardijske oklopne armije (oko 600.000) pa su ih ukrajinci istukli
onda su pozvali čečene (oko 300.000) - i njih suukrajinci istukli
pa su iz afrike prebacili 150.000 vagnerovaca i dali im još 400.000 zatvorenika - i njih su ukrajinci istukli
pa su rusi mobilisali još 300.000 svojih vojnika - i njih su ukrajinci istukli
pa su sada pozvali nekoliko stotina hiljada severnokorejanaca - i oni sada dobivaju batine od ukrajinaca

A i sve što su imali rusi u arsenalima su probali, nuklearne krstarice, balističke rakete, strateške bombardere, tenkove, termobarike, hipersonike, FABovke, višecevne lansere, suhoje, migove, orahe i kestenje.....
Ipak nema nade za tebe ni u ovoj 25'.... bas sam se ponado.... :sanke:

Za 3x fronta

Da, bojim se da je ovo ipak realna ocjena stanja na terenu, strašno...toliki mladi životi uzalud izgubljeni.

Za 3x fronta

Mda...i topografija je identicna :nono3:

Kursk pravac

Gruntovi iz 82. brigade kijevskih snaga, takozvana elita elite, sada su u našim sposobnim rukama.

30. motorizovani puk – tigrovi!
Oni koji se nisu predali sada su u zemlji.

SAMO RADITE BRAĆO

Ukrovermaht sve snage iz Donbasa prebacuje na Kursku oblast i Zaporožje. Znači da kod Kurske oblasti stvari stoje vrlo loše po ukrovermaht.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back