LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.338
KOLAŽ FPV dronova koji potpuno uništavaju sav oklop duž upada KURSK Poslednjih 48 sati
Kakva katastrofa za KIJEV !!!!!
SAMO RADITE BRAĆO
SAMO RADITE BRAĆO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije neka greška?Aca Srbin prodaje Ukrajini granate samo tako. Kremljobotici odusevljeni.
![]()
Dva puta...opet dobro..
Sama najava da ce ako bude potrebno silom da se oduzme Grenland , kao i kanal u Panami je porazavajuca za demokratiju.Evropa je bila bafer amerike, Sada se vraća ono što je u Evropu ulagano da bi se ublažio udar na USA,.
Kursk pravac
Gruntovi iz 82. brigade kijevskih snaga, takozvana elita elite, sada su u našim sposobnim rukama.
30. motorizovani puk – tigrovi!
Oni koji se nisu predali sada su u zemlji.
SAMO RADITE BRAĆO
jesu...svjesni su svoje cionističke bankarsko mafijaške vojne snage...Sama najava da ce ako bude potrebno silom da se oduzme Grenland , kao i kanal u Panami je porazavajuca za demokratiju.
Jesi cuo sta je danas izjavio, jedan od primarnih ciljeva nove administracije bice da se sto pre Meksicki zaliv preimenuje u Americki zaliv. Oni nisu normalni...
Da, ali USA dosvoljava gay brakove, transrodne pizzdarije, sve ono čime se Rusija opako protivi, pa je logično očekivati tradicionalne vrijednosti u Odronu.Pa da, smeješ se Rusiji za nešto u čemu je SAD ubedljivo najgori.
Pa bjaaaa...vo!
Pozdravlja te Rusich.Ukropi odavno koriste trougao kao oznaku grupe snaga na severu, a nacistički švapski beli krst je deo folklora
Pogledajte prilog 1668047
"Jedini američki predsjednik koji nije počeo niti jedan rat", taj rad.Sama najava da ce ako bude potrebno silom da se oduzme Grenland , kao i kanal u Panami je porazavajuca za demokratiju.
Jesi cuo sta je danas izjavio, jedan od primarnih ciljeva nove administracije bice da se sto pre Meksicki zaliv preimenuje u Americki zaliv. Oni nisu normalni...
Ovog dečka neonacista desno od vođe Ahmat sile zovu Srbin jer ima istetovirano Kosovo je SrbijaPozdravlja te Rusich.
Izvor koje informacije točno?Izvor informacija ti je sopstveni analni otvor iz koga voliš da vadiš informacije. A onda ih pojedeš.
Kurska oblast pod udarima ruski bombardera već satima, naleti su neprekidni, na Tg kanalima pipu da gori zemlja od bombi.
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/serbian/lat/svet-63415605.ampPa odakle ti je originalna "činjenica"?
Iz dupeta ili od ukroštazija?
E da, koje su brojke za bivšu usrajinu?
Ja ne znam kakva je taktika u pitanju ali Tg kanale su preplavili svježi snimci uništenja tehnike i oklopa ukrovermahta a od danas i uništenja pješadije, leševi na sve strane razbacani. Snimci zarobljenih su takođe na netu od jutros a prema izvorima sa terena ruska avijacija je bombardovala Kursku oblast u naletima koji su se smjenjivali i to je trajalo satima.Briilijantna taktika malog zelenka grobara ukrainskog naroda, nisu džabe akciju proglasili najgluppljom u istroriji ratovanja
Strašno čovječe, sve su ih pronašli. Ko je ovom akcijom komandovao od nacista sigurno ne spava dobro.KOLAŽ FPV dronova koji potpuno uništavaju sav oklop duž upada KURSK Poslednjih 48 sati
SAMO RADITE BRAĆO
Sledeća ofanziva im sigurno uspeva, nema greške!Ja ne znam kakva je taktika u pitanju ali Tg kanale su preplavili svježi snimci uništenja tehnike i oklopa ukrovermahta a od danas i uništenja pješadije, leševi na sve strane razbacani. Snimci zarobljenih su takođe na netu od jutros a prema izvorima sa terena ruska avijacija je bombardovala Kursku oblast u naletima koji su se smjenjivali i to je trajalo satima.
FAB bombe ubijaju čak i u rovovima, strašno je to koliko su ljudi izgibili u ovoj kurskoj avanturi.
Ja ne znam kako ne dođe do vojne pobune u ukrovermahtu, ljudi idu u sigurnu smrt. Užas.
Rokali ih Rusi a i sami svoje.Blokirajuće trupe - deluju iza prve linije i ubijaju svoje koji pokušaju da beže ili se predaju.
Znamo svi da ih Zelenko koristi, ali sad su ih ''otkrili'' i Ameri.
„Mi [Azov] smo tada bili motivacione trupe. Tada smo pomogli 110. brigadi teritorijalne odbrane.
Ne mogu da kažem ništa loše o njima, jer su se za teritorijalnu odbranu borili prilično dobro, ali, opet, kao teritorijalna odbrana morali su da budu motivisani.
A onda je moj odred — ja sam tada bio komandant odreda od 500 ljudi — ravnomerno raspoređen duž linije od 25 kilometara…“
https://www.theamericanconservative.com/azov-leader-admits-to-ukrainian-use-of-blocking-detachments/
![]()
Spava dobro, ebe se njemu za ukraince, vidiš potraćiše više od 50k života u najglupljoj akciji u istoriji ratovanja, i dalje jure ko muve bez glaveStrašno čovječe, sve su ih pronašli. Ko je ovom akcijom komandovao od nacista sigurno ne spava dobro.
I sta se jos nije desilo danas.
Dva puta...opet dobro..
https://www.firstpost.com/world/rus...ws-than-two-parent-families-13082392.html/ampPa odakle ti je originalna "činjenica"?
Iz dupeta ili od ukroštazija?
E da, koje su brojke za bivšu usrajinu?